• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Safra kesesi ameliyatı :(

Lutfen banada yardimci olurmusunuz arkadadlar nolur safra ameliyati sonrasi ne yesem sag tarafim sisiyo vuruyo sizlerde de oluyo mu

Hanimlar merhaba
Hamilelikde gelen gogus altindan baslayip sirta vuran sancilari hep bebege baglamistim
Kac kez kadin dogum acile gitsem bir sey yok deyip geri gomderdiler
En sonunda dogumdan 50 gun sonra artk dayanamadim acillik oldum sonuc safra kesesi ve taslar acilen yatis yapildi 2 gun yattikdam sonra ameliyat oldum 1 gece daha yatip ciktim
Yaklasik 20gun oldu bir sorun yasamadim
Ama dun aksamdan beri hafif sancilarim var kesenin alindigi yerde
Boyle bir sey yasayan var mi

Hanimlar merhaba
Hamilelikde gelen gogus altindan baslayip sirta vuran sancilari hep bebege baglamistim
Kac kez kadin dogum acile gitsem bir sey yok deyip geri gomderdiler
En sonunda dogumdan 50 gun sonra artk dayanamadim acillik oldum sonuc safra kesesi ve taslar acilen yatis yapildi 2 gun yattikdam sonra ameliyat oldum 1 gece daha yatip ciktim
Yaklasik 20gun oldu bir sorun yasamadim
Ama dun aksamdan beri hafif sancilarim var kesenin alindigi yerde
Boyle bir sey yasayan var mi
Benim sürekli oluyor kısa süreliğine de olsa inş bişey yoktur çık geçmiş olsun

Ameliyattan sonra korse takan varmi

Canım ben 1 ay önce ameliyat oldum ameliyattan sonra göbeğim düşmüş gibi bir ağrı oluyordu bende bu korse olayını baya bi araştırdım.henüz kontrole gitmediğim için doktora soramadım fakat genelde bütün ameliyat olanlara 1 haftadan sonra takılmasını öneriyorlar

bizim burdaki devletler iyi değil oyüzden özelde olmak istiyorm bi tanesi 1850 tl dedi ama bikaç yerden daha fiyat almak istiyorum

Back