- 23 Şubat 2016
- 107
- 16
- 13
- 32
- Konu Sahibi Bsrmhmtymn
-
Yok yahu o kadar abartma.bol kemik suyuna etli corbalar ic 2 gune kalkarsin mideni de hic dusunme ben hic bi sıkıntı cekmedim yemeklerle ilgili her yemegi yiyorumBen şöyle iki hafta kadar sadece çorba ve yoğurt yemeyi düşünüyorum ama doğru mudur? Bi de yoğurt da yağsız mı olmalı
Ben oldum canım merak etme ameliyat zor bir ameliyat degilHerkese iyi akşamlar öncelikle yanlış yere yazıyorsam özür dilerim yeni üye oldum. Yarın safra kesesi ameliyatı olacağım bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? Biraz korkuyorum daşimdiden teşekkürler
Sizin ağrınız oldu mu pekiBen oldum canım merak etme ameliyat zor bir ameliyat degil
Ayriyetten miden de sıkıntı var mı?Ameliyat kapalı olacak da ben mide sıkıntısı yaşamaktan korktuğum için ne yiyeceğimi bilmiyorum
Babam da da safra tasi var yillardir hemde.Agri sizi yok aldirmadi .Sizin sikayetleriniz neydi?Birde suan taslar camurlasmis oyle demis doktor.
Midemde sıkıntı yok çok şükür safranın yokluğundan dolayı sıkıntı yaşamaktan korkuyorumAyriyetten miden de sıkıntı var mı?
Safra ayri bir organ. Ayrica keseyi aldirsan da safra sıvısı ürretmeye devam ediyorsun. Sindirim sistemi işleyişi aynen devam yani.
Sadece safra sıvısı depolanmiyor.
O da hayati bisey değil
Haklısınızbenim bildiğim bu durum çok tehlikeli
çamurlaşma olayı yani
pankreasa falan geçebiliyor Allah korusun
ben mi yanlış biliyorum???
Herkese iyi akşamlar öncelikle yanlış yere yazıyorsam özür dilerim yeni üye oldum. Yarın safra kesesi ameliyatı olacağım bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? Biraz korkuyorum daşimdiden teşekkürler
Ameliyat öncesi çok ağrım vardı dayanilacak gibi değil di sabah yatırım yapıldı ameliyata giderken ağrım yoktu çıktığım da ufku sancılar vardı zaten ağrı kesiciler baya etkili oluyor ben 3 günlük ameliyatli iken bulaşık makinesi boşaltılıyordum filan 15 günün sonunda Nisan elbisesi denemeye gittim 20. Günde nisanim oldu ve horon teptip o kadar saglikliydim ameliyat Yeri laparoskopik olacaksa 4 tane oluyo ufak ufak ilk 3 günü atlattin mi sıkıntı kalmıyorSizin ağrınız oldu mu peki
Ne zaman normal hayata döndünüz pekihiç korkmayın, ben de oldum, operasyon çok kolay, daha o gün gayet iyiydim ben
fakat bakın en kolay ameliyatlardandır diyorlar ya öyle değilmiş
benim doktorum demişti ki halk arasında bilindiği gibi değil
ameliyat sonrası çok önemli
mutlaka kendini korumalısın
ameliyat sonrası komplikasyon çok risklidir demişti
bakın ameliyattan sonra kendinizi ne kadar iyi hissederseniz hissedin ki 2-3 günde normale dönüyor insan
mutlaka 20-25 gün süreyle doktorunuzun dediği hiçbir şeyi aksatmayın
yükseğe uzanmayın diyecekler, uzanmayın mesela
çoğu insan 4-5 günde işe dönüyormuş
olmaz dedi doktor
çocuğun var 20 gün ya dinleneceksin ya dinleneceksin
Ne zaman normal hayata döndünüz peki
Şu an evde 17 aylık bebeğim var yatak odasına gidip bizi arıyormuş bulamayınca ağlıyormuş aradım o ağlamasını duydum ya paramparçayım ;(
Yürek dayanmıyorüzülmeyin üzülmeyin
ben de çok üzülmüştüm küçücük kızım evde kaldı beni istiyor diye
ama çabuk geçiyor böyle günler
çok korkmuştum, ağlamıştım
bana birşey olursa yavruma iyi bakın demiştim herkese :)))))
üzülmeyin
Yürek dayanmıyor
Haklısınız peki siz ne yediniz yirmi güne kadarbiliyorum
aynen yaşadım
çok ağladım çok
şimdi düşününce bile gözlerim doluyor ki koca kız oldu :)))
ama lütfen şükredin
Allah dermansız dert vermesin
bu ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?