Safra kesesi ameliyatı :(

Bsrmhmtymn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
107
16
13
32
Herkese iyi akşamlar öncelikle yanlış yere yazıyorsam özür dilerim yeni üye oldum. Yarın safra kesesi ameliyatı olacağım bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? Biraz korkuyorum da şimdiden teşekkürler

Babam da da safra tasi var yillardir hemde.Agri sizi yok aldirmadi .Sizin sikayetleriniz neydi?Birde suan taslar camurlasmis oyle demis doktor.

Ben 18 yasimda oldum iyiki de olmusum o berbat mide agrilarindan kurtuldum.cok kolay bir ameliyat ilk ameliyattan ciktiginiz gun anestezi sersemligi oluyor hafif agrilar ertesi gun hastaneden cikartiyorlar.ben o zamn universite sinavina hazirlaniyordum 10 gun sonra dershaneye devam etmeye baslamistim.merak etmeyin en kolay ameliyatlardan biridir.gecmis olsun simdiden

Babam da da safra tasi var yillardir hemde.Agri sizi yok aldirmadi .Sizin sikayetleriniz neydi?Birde suan taslar camurlasmis oyle demis doktor.
Benimki önce çamurdu sonra taşlaşmış ilk sıralarda sancı oluyordu ama iki defadır çok kötü sancı oldu pazar akşamından beri hastanedeyim taşlar pankreasa zarar vermeye başlamış ameliyat şart oldu

Teşekkür ederim bana da 19 yaşında teşhis konuldu ama doktorlar tavsiye etmemişti şu an durum ağırlaştı mecburum artık. Ameliyat sonrası ağrı çok oldu mu bi de beslenmeniz değişti mi

Camurlasmasi iyi bir seymi acaba babam acisindan ? Tasi ogrendi ogreneli elma sirkesi koyar salataya,corbaya iyi geliyormuss .

Teşekkür ederim bana da 19 yaşında teşhis konuldu ama doktorlar tavsiye etmemişti şu an durum ağırlaştı mecburum artık. Ameliyat sonrası ağrı çok oldu mu bi de beslenmeniz değişti mi
Hayir cok agri cekmedim insallah siz de cekmezsiniz.normalde cikolata,yagli yemekler, yumurta dokunur derler ama ben bic dokundugunu gormedim safra varken midem daha hassasti hatta :)

Canim ben kapali ameliyat oldum. Hiç zor değil. Ameliyattan sonra çok rahat ediceksin insallah.
Yemeyi içmeyi şimdiden kesmen gerekiyor yarinsa ameliyatin.

Canim ben kapali ameliyat oldum. Hiç zor değil. Ameliyattan sonra çok rahat ediceksin insallah.
Yemeyi içmeyi şimdiden kesmen gerekiyor yarinsa ameliyatin.
En son pazar akşamı yemek yemiştim gece de rahatsızlandım doktor yatış yaptı yüksek olan bir kan değerini düşürmek için sürekli serum takılı ama açım

84 yaşındaki kayınvalidem oldu 2 ay önce 3 gün sonra yürüyerek gülerek çıktı hastaneden.normalde 1 gece tutuyorlar yaşı var diye tuttular.korkma canım benim...

En son pazar akşamı yemek yemiştim gece de rahatsızlandım doktor yatış yaptı yüksek olan bir kan değerini düşürmek için sürekli serum takılı ama açım
Açlık çok zor ama bi yerde hayirli olmuş. Ben 15 saat açlikla ameliyata girdim gene de mide doluymuş. Bayginken boşaltmişlar. Bir de bu yüzden koruyucu amaçla 24 saat daha aç kaldim. Serumla durdum.
Ama sonra döner yedim:) biraz korktum ama hiçbişey olmadi merak etme. İstediğini yersin insallah.
15 gün sonra dememin sebebi ne biliyormusun dikişlerin iyilesiyor. Hareket kısıtlamasi tamamen bitiyo.
En kötüsü bir hafta karin kaslarini dikişler sebebiyle kullanamiyorsun. Zor.
Bir de yaralardan akıntı olmasi zor ilk hafta.

Benim annemde gecen yil oldu kendisi suan 60 yasinda uc yil sancisini cekti ilerlemeye baslamis yani iltihaba donmus ameliyat oldu sukur agrilardan kurtuldu daha once oldaydim diye pisman oldu safra aliniyor onu biliyorum ameliyattan sonra epey bi taneli bakliyatlar cig sebze ve meyvayi yasakladi doktor .mesala ayvayi yada elmayi pisirerek yiyordu simdi normal tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…