Safra kesesi ameliyatı sonrası şiddetli ağrısı olanlar

Tekrar ameliyatı yapan doktorunuza gittiniz mi ?
Perhizinize dikkat ediyor musunuz ?
Bana kızartılmış herşey ve yumurta ağrı yaptığı için tüketmiyorum mesela..
Bunun dışında çok rahatım...

Ben 3 sene önce safrakesesi ameliyatı oldum.

Birkaç ay önce ağrılarım başladı.Tetkiklerim yapılıyor.Safrayolunda daralma ve taş var.

Ecrp olucam.Safrayoluna baktırın.

safra kesesi alındıktan sonra o taş ve kum tarzı şeyler safra yoluna kayabiliyor. bende ercp yaptırmıştım ve tehlikeli bir duruma geldiğinde farkettim. doktora hemen gidin bence.

Ben 20 yasındayken olmuştum. Oncesinde ERCP operasyonu gecirip, kanaldaki taşları aldılar. 1 ay kadar sonrası ise safra kesesi ameliyati oldum.
Kanallara baktırınız. Muazzam agri veriyor..

Bende bir yil önce oldum amaliyat ama anliyamadim nasil bir agri oluyor sizde?
Ameliyattan 4 ay sonra sag tarafımda hafif düzeyde agri vardı.Daha sonra sirt ağrılarına başladı. Ultrasonla baktırdım herhangi birşey yok dediler. Yaklaşık 1 aydan beri de ağrılarım şiddetlendi. Ameliyat yerinde, biraz aşağısında , yanlarimda sirtimda agrilar oluyor. Bazen zonkluyor.

Ya tabii her uygulama farklıdır belki .. ama dedem ve halam safra kesesi ameliyatı oldu .. bir ömür uygulayacakları bir diyet listeleri vardı

Tekrar ameliyatı yapan doktorunuza gittiniz mi ?
Perhizinize dikkat ediyor musunuz ?
Bana kızartılmış herşey ve yumurta ağrı yaptığı için tüketmiyorum mesela..
Bunun dışında çok rahatım...
Gittim ultrasonda birşey çıkmadı. Diyet vermedi dokunanı yeme dedi.

Mutlaka araştırma hastanesine gidin üniversite hastanesi olsun özele gitmeyin. Safra yolunda taş kalmis büyük ihtimal, karaciğer enzimlerinize baktirin sariliga çeviriyor orda kalan taşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…