• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saffet örse estetik yaptıranlar yardım!!!

ziyade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
112
0
46
Diğer
Arkadaşlarım merhaba yeni bir kaç günlük üyenizim netten araştırma yaparken formunuzu gördüm ve çok yararlı buldum gerek tecrübelerinizle gerekse fikirlerinizle birbirinize yardımcı olmanız çok hoşuma gitti ben de burun estetiği yaptırmak isteyenlerdenim en iyi doktorun saffet örs olduğunu yorumlarınızdan okudum sizden ricam saffet beye estetik yapan arkadaşlarım resimlerinizi görebilirmiyim? Birde ameliyat sonrası koku almada nefes almada problem yaşayan oldumu ?Şimdiden hepinize teşekkür ederim:))

Son düzenleme:
merhaba. ben saffet beye ameliyat oldum ve çok memnunum. 5 ayım dolmak üzere.hiç bir problemim yok şimdilik.
albümüde resim var bakabilrisin. umarım sende istedğin buruna kavuşursun.

Canım çok teşekkür ederim yorumun için albümüne baktım gerçekten ama gerçekten çok yakışmış sağlıkla sorunsuz kullan burnunu bende saffet beye olmayı düşünüyorum mail attım kendisine ..Ama önce sizlere yapmış olduğu estetiği görmek istedim ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur yüzümüzdeki en önemli yer insan ister istemez tereddütte kalabiliyor kötü olurmu diye Bu arada eşarp size daha çok yakışıyor bende şalı seviyorum ama genelde eşarbı daha çok beğeniyorlar eşarp sizi gerçekten daha genç göstermiş.Birde bir sorum daha olacak saffet beymi tasarladı burnunuzu?

merhaba canım.bende yaklasık 1.5 yıl önce saffet beye ameliyat oldum.şuana kadar hiç ir problerm yasamadım.5 gün sonra kuzenimde ameliyat olacak.

Canım çok teşekkür ederim yorumun için albümüne baktım gerçekten ama gerçekten çok yakışmış sağlıkla sorunsuz kullan burnunu bende saffet beye olmayı düşünüyorum mail attım kendisine ..Ama önce sizlere yapmış olduğu estetiği görmek istedim ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur yüzümüzdeki en önemli yer insan ister istemez tereddütte kalabiliyor kötü olurmu diye Bu arada eşarp size daha çok yakışıyor bende şalı seviyorum ama genelde eşarbı daha çok beğeniyorlar eşarp sizi gerçekten daha genç göstermiş.Birde bir sorum daha olacak saffet beymi tasarladı burnunuzu?

teşekkür ederim. valla ben hızımı alamadım bügn albüme yeni foto ekledim.saffet bey kendisi yapıyoru tasarımı .fazla konuşan biri değil.işini güzel yapıyor ama hemen bilgisayarda yüz şekline göre gösterip bu uygun olur diyor. zaten mükemmel tasraım yapıyor. eli de çok hafif. hiç ağrım olmadı. şikayetim olmadı.
darısı sana haberlerini bekliyoruz.

şebnem ve suay arkadaşım burunlarınızı sağlıkla sıhhatle kullanın inşallah yorumlarınız içinde çokkk teşekkür ederim :) sevgili suay yeni resimlerinizide gördüm gerçekten çok orjinal doğal duruyor yüzünüze güzel oturmuş inşallah canım darısı bana görüşmeye gittiğimde sizlere yazıcam tekrar teşekkür ediyorum(size özelden mesaj atamadım site içinde 50 adet mesaj yazmam gerekiyomuş)=)

Bu arada şebnem arkadaşımın kinide yeni gördüm çok güzel doğal duruyo önceki resim yok galiba

merhaba arkadaşlar.ben de saffet beyi ününü çok duydum...ameliyat olanlar tavsiye ediyor.ben hem burun hem göğüs estetiği olmak istiyorum..randevu aldım haftaya muayeneye gitcem...

peki burun ameliyatlarınızın maliyeti ne oldu?

teşekkür ederim ziyade inşallah senden istediğin buruna kavuşursun.eskiden vardı fotolarım ama cok oldu kaldıralı.

merhaba arkadaşlar.ben de saffet beyi ününü çok duydum...ameliyat olanlar tavsiye ediyor.ben hem burun hem göğüs estetiği olmak istiyorum..randevu aldım haftaya muayeneye gitcem...

peki burun ameliyatlarınızın maliyeti ne oldu?

silver bencede saffet beyle görüşür.inş. sonuç çok güzel olacak eminim.benim albümde yeni resimlerim var bakabilrisin.
ameliyat fiyatları 1700-2000 tl arası hastaneye göre değişiyor.

Ben mail atmıştım fiyatıda sordum 2000tl demiş daha yüz yüze görüşmedim adresi felan istedim web adresimden bulabilirisiniz yazmıştı kiçikapı caddesi felan yazıyo güzellik merkezindemi acaba muayene edicek?

Ben mail atmıştım fiyatıda sordum 2000tl demiş daha yüz yüze görüşmedim adresi felan istedim web adresimden bulabilirisiniz yazmıştı kiçikapı caddesi felan yazıyo güzellik merkezindemi acaba muayene edicek?

evet kiçikapıda saffet örs güzellik merkezi diye bir muayhehanesi var. orada görüşüyor.inş güzel haberlerini bekliyourz

İnşallah suaycım doktorla görüşürsem sizinle paylaşırım canım çok teşekkür ederim yorumların için:))

Opr.Dr. Saffet Ors sadece kayserinin degil Turkiyenin en iyi doktoru. Hic arastirma yapmadan gozun kapali Saffet Beye ameliyat olabilirsin.Yurt icini birakin yurt disindanda bir suru hastasi var.
Ben 6 ay once ameliyat oldum ve hicbir problem yasamadim. Cokta memnunum.

merhaba bayanlar ben 13.10.2010 çarşamba günü estetik oldum .şuanda bir problemim yok cuma günü tamponlar çıktı sadece nefes almada bi sorunum war .sizler nefes alabilmek için hangi ilacı kullandınız.birde sızıntı var sürekli bu ne zamana kadar sürer merak ediyorum
Sigara kullanan ve estetik olan birileri varsa şimdi onlara soruyorum..
sigara kullanan biriyim ne zamana kadar sigara içmem yasak??içersem şuanda kanamam olurmuş süresini ögrenmek istiyorum yardımcı olursanız sewinirim...
alçım çıkınca yeni görüntümü sizlerle paylaşırım..

merhaba pelincimm sigara 3 ay kesinlikle içmemen gerekiyor.içersen kanamalar devam eder nefes almakta zorluk cekersin cok dikkat etmen lazım sakın içme naniknanik

sebocum sen kaşınıyosun ama yaaa kesecem seni ne 3 ayı yaaa zaten saffetede öyle söyledin ama o bişey demedi umarım şu alçıdan bi kurtulayım görürsün sen...

bak pelincik büyük sözü dinle biraz yok ben sana inanmıorum diosan arkadaslar sölesinn sigaranın burnuna ne kadar cok zarar verecegini deilm arkadaslar haksızmıyım :))

ay içmesemde yinede kanamam oluyo içsem daha iyi ne zamana kadar iyileşir öğrenmem lazım (bu arada şebnemle kuzeniz :) )

Back