Şafak topiğinin biricik prensesi MEG'imiz de yedi bitirdi askerliği...

:nazar:

31 TEMMUZDA aşkım kocamı havaalanından bizzat ben almaya gittim..
uçak indi yazısını ve anonsunu duyuncaaa,bana bi haller olduudelikafaduldenheyecandan çıldırıyorum sandımmmm..
sora içerden,elinde bavuluyla birinin bana doğru yürüdüğünü gördüüümm:utangac::asigim:
Allahımmm nasıl bi duyguydu anlatamammmmm..:asigim:
deli gibi sarıldık birbirimize ve orda öylece uzunca bi zaman o şekilde kaldık..:asigim:
muhteşemm bi duyguydu dostlarımm:asigim:
:nazar::asigim:artık bitanem kocamla yanyana cancanayız Allahıma şükürler olsun:asigim::Saruboceq:

darısı tüm sevdiğini bekleyenlerin başına olsun inşallahhh:Saruboceq:

herkese çoookkk çoookkk teşekkür ediyorumm güzel dilekleriniz ve sevginiz için..a.s.
bende çoookkk seviyorum herbirinizi inanın bunaa.s.opuyorumnanaktan

Meg :gitme:
gece gece ağlattın beni :gitme:

Allah bi daha hiiiiiç ayırmasın sizi:nazar: nasıl muhteşem bir duygu kimbilir.. ben daha nişanlımı usta birliğine yollucam..mafoldumben Allah bize de asker bekleyen herkese de göstersin bu günleri:Saruboceq:

Son düzenleme:

31 TEMMUZDA aşkım kocamı havaalanından bizzat ben almaya gittim..
uçak indi yazısını ve anonsunu duyuncaaa,bana bi haller olduudelikafaduldenheyecandan çıldırıyorum sandımmmm..
sora içerden,elinde bavuluyla birinin bana doğru yürüdüğünü gördüüümm:utangac::asigim:
Allahımmm nasıl bi duyguydu anlatamammmmm..:asigim:
deli gibi sarıldık birbirimize ve orda öylece uzunca bi zaman o şekilde kaldık..:asigim:
muhteşemm bi duyguydu dostlarımm:asigim:
:nazar::asigim:artık bitanem kocamla yanyana cancanayız Allahıma şükürler olsun:asigim::Saruboceq:

darısı tüm sevdiğini bekleyenlerin başına olsun inşallahhh:Saruboceq:

herkese çoookkk çoookkk teşekkür ediyorumm güzel dilekleriniz ve sevginiz için..a.s.
bende çoookkk seviyorum herbirinizi inanın bunaa.s.opuyorumnanaktan

megim okurken ınanki agladım :gitme::gitme:bi tuhaf oldum ne guzel herkes bu duyguyu boshayallersmileboshayallersmileyasasın

Meg :gitme:
gece gece ağlattın beni :gitme:

Allah bi daha hiiiiiç ayırmasın sizi:nazar: nasıl muhteşem bir duygu kimbilir.. ben daha nişanlımı usta birliğine yollucam..mafoldumben Allah bize de asker bekleyen herkese de göstersib bu günleri:Saruboceq:

İncimm arkadaşım benimmolumunekankayizsmile
Aminn diyorum tatlım duaların için:Saruboceq:
herkes de tez vakitte,su gibi akıp geçicek zamanlarda çabucak kavuşsun inşallah sevdiğine:Saruboceq:

megim okurken ınanki agladım :gitme::gitme:bi tuhaf oldum ne guzel herkes bu duyguyu boshayallersmileboshayallersmileyasasın

kelebeğimm:1hug:
darısı başına inşallah bitanemm benim:Saruboceq:
herkes peşpeşe yaşaıcak bu duyguyu allahın izniyle arkadaşımma.s

İncimm arkadaşım benimmolumunekankayizsmile
Aminn diyorum tatlım duaların için:Saruboceq:
herkes de tez vakitte,su gibi akıp geçicek zamanlarda çabucak kavuşsun inşallah sevdiğine:Saruboceq:

kelebeğimm:1hug:
darısı başına inşallah bitanemm benim:Saruboceq:
herkes peşpeşe yaşaıcak bu duyguyu allahın izniyle arkadaşımma.s

inşallah Meg'im inşallah:Saruboceq:turkbayragi

megim çok mutlu oldum bu son ayrılığınız olsun inşallah
darısı bize inşallah canım benim..

teşekkürler encılım gözdemopuyorumnanaktan
seviyorum seni ben..
darısı başınıza inşallahhh:Saruboceq:

cnm arkadasım çok özledim ama ben seni :1no2:

megim çok mutlu oldum bu son ayrılığınız olsun inşallah
darısı bize inşallah canım benim..

hejarımmolumunekankayizsmile
sağolasın canımmopuyorumnanaktan
Aminnn darısı başınıza olsun inşallahhh:Saruboceq:

cnm arkadasım çok özledim ama ben seni :1no2:

arada bi göz atıp çıkıyorum hemen encılım şimdilik..
daha sora daha uzun kalırım diye düşünüyorum,ben de ösledim çatlaqımııııııolumunekankayizsmile

canım Allah başka ayrılıklar vermesin

:Saruboceq:Aminnn şekercimm benim,sağolla.s.
son ayrılıklarımız olsun hepimizin inşallahhh:Saruboceq:

daha sora daha uzun kalırım diye düşünüyorum,ben de ösledim çatlaqımı olumunekankayizsmile

arada gel cnm ya sennle dertleşmeyi bile özldim bi de sen sizi bırakmm demştn :umursamaz: nese haddiii daha hürgeneral,n yeni geldi söle b:umursamaz:i bi ay olsun öle sitem etcem/B]

daha sora daha uzun kalırım diye düşünüyorum,ben de ösledim çatlaqımı olumunekankayizsmile

arada gel cnm ya sennle dertleşmeyi bile özldim bi de sen sizi bırakmm demştn :umursamaz: nese haddiii daha hürgeneral,n yeni geldi söle b:umursamaz:i bi ay olsun öle sitem etcem

canımm benim:1hug:
anlaştık gözdemmopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
megim muhteşemsin :1hug:
Allah hepimize sağsalim sevdiklerimize kavuşmayı nasip eylesin.Yarın nişanlımı usta birliğine yolluycam inşallah hayırlısıyla bu askerlik geldi ve hayırlısıyla geçicek :Saruboceq:

bizde seni cok seviyoruz :asigim::asigim::asigim:

Şeniz

yerim ben seniiiii.gözlerin aydın olsunnn

Ayşecimm:1hug:
sağol arkadaşımm benim..
sende kavuş kocana çabucak inşallahhh:Saruboceq:
Allah bi daha hiç ayırmasın sevdiklerimizden bizi inşallahhh:Saruboceq:

megim muhteşemsin :1hug:
Allah hepimize sağsalim sevdiklerimize kavuşmayı nasip eylesin.Yarın nişanlımı usta birliğine yolluycam inşallah hayırlısıyla bu askerlik geldi ve hayırlısıyla geçicek :Saruboceq:

sende muhteşemsin pisimmopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmileAminn diyorum canım benim:Saruboceq:
bütün şafaklar elbet bitmeye mahkumdur Allahın izniyle pisimma.s
usta birliğinden temelli olarak dönüp gelsin nişanlın sana inşallahhh:Saruboceq:
Allah ayırmasın canım benim..

Back