Şafak topiğinin biricik prensesi MEG'imiz de yedi bitirdi askerliği...

megitom gözün aydın çiçeem son kavuşmanız olsun daha hiç ayrılmayın bidenem

opuyorumnanaktanAmin canımm gadeyifimm benimm:Saruboceq:
Allah senide hiiçç ayırmasın bi daha aşkından inşallahhh:Saruboceq:

meg canım gözünaydın
çok şükür sen kavuştun darısı bizlerin başına

darısı başınıza çokşekerciimm benimolumunekankayizsmile
sağol canımmm:1hug:

meg kankim benim çok sevindim yaaaa:sm_cool:allah bir daha ayrılık yaşatmasın işallah :Saruboceq::Saruboceq:çok seviyorum seni canım benim nasıl sevinçlisisindir şimdi :1hug:Şeniz

locammmŞeniz
Amin sağoll bitanemm kankimm benimolumunekankayizsmile
bende çok seviorum seni fıstıım,gel artık yaa özlettin ama kendiniiopuyorumnanaktan

Ula megom, çok makarna yapma bu aralar, enerci patlaması olur, yorulursunuz be yavrum
:roflol: sempatiksalakcinni

makarna yapem dimiiii, çooookk çoookk yepem hemde dimii eprılımmsempatiksalakcinnidelikafadulden

orası muhakkak kanke sempatiksalakcinni bol bol makarna yapsın ki enerji lazım düt düüt gamyoncuiremsu :roflol::roflol:

sempatiksalakcinnitememmdiirraklinialirimsmile

nikommmmolumunekankayizsmile

:teytey::dance::dance::dance:

gözün aydiiiiin canim ALLAHim birdaha ayirmasiiiiiin
$afak topigine katildigimdan beri 2.kavu$ansiiin
darisi digerleriiin basina insallah zemuszemus

rabbiiiiim bir daha ayirmasiiin :dance:

Amin sağol leydimm benimopuyorumnanaktan
darısı da başına olsun inşallahhh:Saruboceq::lepi:

gözün aydın Allah bir aha ayırmasın sizlerr

a.s.teşekkürler arkadaşım,Aminn:Saruboceq:

Tebrik ederim tatlım Allah bir ömür boyu mutlu mesut huzur içinde yaşatsın sizi.

a.s.sağolasın speedymm,Aminnn:Saruboceq:

Gözünaydın çok güzel bir haber
Darısı tüm askerlerimize..

teşekkürlerra.s.
evet darısı tüm askerlerin ve asker bekleyenlerin başına:Saruboceq:

gözünüz aydın darısı bana şafak 168

sağol canımopuyorumnanaktan
darısı başına inşallahh:Saruboceq:
kolaylamışsın şafağını ne güzell:nazar:

gözün aydın :nazar:
Allah başka ayrılık yaşatmasın. hep mutlu ol inşallah a.s.

gözün aydın canım rabbim başka ayrılık vermesin
bu güzel günlerin tadını çıkar ilk geldiği günler ayaklaarın yere basmıyor ama sonra eskiye dönüyor:))

Gözünüz aydın Allah bi daha hiç ayırmasın inşallah opuyorumnanaktan

teşekkür ederim arkadaşımma.s.
Aminn:Saruboceq:

gözün aydın :nazar:
Allah başka ayrılık yaşatmasın. hep mutlu ol inşallah a.s.

Olgucummolumunekankayizsmile
a.s.teşekkür ediyorum ve aminn diyorum canımm benim:Saruboceq:

gözün aydın canım rabbim başka ayrılık vermesin
bu güzel günlerin tadını çıkar ilk geldiği günler ayaklaarın yere basmıyor ama sonra eskiye dönüyor:))

:Saruboceq:Aminn arkadaşım,teşekkürleropuyorumnanaktan
hmm anladım ben onuua.skaydirigubbakcemile3

megim tekrarar tekrarar gözun aydın fıstıgım Şeniz
yediniz bitirdiniz darısı bizlerin basınaa inşşşş:Saruboceq:
eee megim ben cok merak edıyorum o kadar uzun sureden sora nasıl oluyor yanııı herşeyyy ılkk gunku gıbıdır heralll
ılk gordugunde agladınmı ?
o nasıldı ?
nasıl bır psikolojıde ?
eminim muhabbetler hep askerlık anıları uzerınedırrrr:delphin:

vovv süper hayırlı olsn glüümm:d

darısı başmıza inşAllah

Canım benim muhtemelen şimdi kavuşmuşsundur canına..
Ohh Allah'ım ya ne mutlu sana canımm..

Ben şu an ne dinliyorum biliyor musun..
Belki güneş bir gün bizim için doğar
Belki korkuları hayallerimiz boğar
O masal günü gelinceye kadar; susuyorum...

Bu şarkıyı geçen sene çok dinlerdim..
Ama bu sözlerinin bize uyduğunu sayende farkettim..
Senden bu şarkıyı devralıyorum şekerimm:utangac:
Artık ben susucamsempatiksalakcinni

Megom dünyaalar tatlısı arkadasım yastığım bana en büyük destek sendin hep omuzunu uzattın bna destek vermekten hiç bi zaman usanmadım kimi zaman bnm için uykusuz kaldın kimi zaman gözlerimlerinden akan yaşları dindirmek içinnnn her şey, yaptınnnn senn yerin bende çok özelll küçücük kalbimin 4te üçü aşkımın gerisi de senn kankam ben seni çok seviorum arkadasımm sen her şey,n en mükemmeline laıksın ben senn depüğün 30unda zannediodum sen bana öle demiştin ama sırf senn için köyden kalktım eve geldim tek başıma kaldım evde ama geç kalmışım arkadasım sen hiç beni üzmedin ama bana sana karşı çok mahçuupum şuandaaaa ne desen ne sölesen haklısın bana ama gene deee senii çok seviyorum megommm sarı meleğimmm deniz gözlü arkadasımmm mavi yeşilll hep mutluuu ol arkadsımmm bu son ayrılığınız olur ins eniştemleeeeeeeee bizi bırakma tamam muıııııııı gene gel topiğeeee senn boşluğunu kim gelirse gelsin dolduramaz lokumum mutluluk sizeeee çok yakışır arkadasım gözlerinz hiç nemlenmesin yüreğiniz hiç hüzünlenmesin inşallahhhh boy boyyy çocuklarınız olsun birinn de adı .... can olsun inş anladın sen onu megom opuyorumnanaktan doğan güneşşş bi daha karanlık yüzü hiç göstermesin cnm sizeee bende özlemle bekliorum darısı başıma ve tüm bekleyenlerin başına inşallah [/I]

Son düzenleme:
Megim kavuşmuşsundur sanırım artık askerine, bunu yazarken içim bi tuhaf oldu ne mükemmel bi duygudur acaba o tahmin bile edemiyorum. :asigim:
Seni çok seviyorum arkadaşım hep mutlu olun... opuyorumnanaktan

Darısı benim ve tüm şafak sayanların başına olsun inşallah...
:Saruboceq:

Megomm kesin şimdi eşinin kucağında sarmaşık bi şekilde oturuyorsundur opuyorumnanaktan
canım benim giremedim nete ortak olamadım Aprilimle senin mutluluğuna,
oysaki depük atcaktım daha :a015:
Amaan bitti ya ona bak dimi acısıyla tatlısıyla devirdiniz gülomm,
bu son ayrılığınız olur inşallah canım arkadaşım Şeniz Şeniz

megom kankam yaaaaa gözlerindeki pırıltıyı görmek isterdim şuannnn delikafadulden

canımmmmm:1hug:cannnolumunekankayizsmile
gözün aydın güzeller güzelim:asigim:geç oldu,ama anca girebildim...aklım sende ve aprilimdeydi hep..seninde mutlu olduğunu bilmek,askerliği bitirip eşinle mutlu olduğunu bilmek ne büyük bir mutlulukboshayallersmile
sende aşkla,sevgiyle,tüm sadakatinle bekledinhihoyyytkendine yakışır şekildekaydirigubbakcemile5eminimki eşinde tüm ayrı kaldığınız zamanları sana unutturup sana çok güzel günler yaşatıcaktırboshayallersmilerabbimden mutluluğunuzu diliyerek seni yanaklarından öpüyorum bitanemolumunekankayizsmile
tekrar tekrar gözün aydın ciğerim benimŞeniz

Göüzünüz aydın Rabbim bir daha ayrılık nasip etmesin işallah
Darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma olsun :Saruboceq:

megim tekrarar tekrarar gözun aydın fıstıgım Şeniz
yediniz bitirdiniz darısı bizlerin basınaa inşşşş:Saruboceq:
eee megim ben cok merak edıyorum o kadar uzun sureden sora nasıl oluyor yanııı herşeyyy ılkk gunku gıbıdır heralll
ılk gordugunde agladınmı ?
o nasıldı ?
nasıl bır psikolojıde ?
eminim muhabbetler hep askerlık anıları uzerınedırrrr:delphin:

sağol kelebeğimmopuyorumnanaktan
darısı başınıza inşallahhh:Saruboceq:
:nazar:herşey gerçek olamıyacak kadar güzel,heyecan dolu:kedi::asigim:
koskoca 460 günden sora yanyana ve cancana olmak çok özel kelebeğimboshayallersmile
herkes çabucak çabucak kavuşsun aşkına inşallahhh:Saruboceq:
bitanecik aşkm,bazen hala askerdeymiş gibi hissediyo,sora toparlıyo ve 'allaaammm çok şükürr evimdeyim' diyoosempatiksalakcinni

vovv süper hayırlı olsn glüümm:d

sağol grimsimmopuyorumnanaktan

darısı başmıza inşAllah

darısı başına olsun inşallah arkadaşımmolumunekankayizsmile:Saruboceq:

Canım benim muhtemelen şimdi kavuşmuşsundur canına..
Ohh Allah'ım ya ne mutlu sana canımm..

Ben şu an ne dinliyorum biliyor musun..
Belki güneş bir gün bizim için doğar
Belki korkuları hayallerimiz boğar
O masal günü gelinceye kadar; susuyorum...

Bu şarkıyı geçen sene çok dinlerdim..
Ama bu sözlerinin bize uyduğunu sayende farkettim..
Senden bu şarkıyı devralıyorum şekerimm:utangac:
Artık ben susucamsempatiksalakcinni

ay evett o şarkı aşkımla bizim şarkımız didommboshayallersmile
aşkım gelene kadar imzam zaten; ''o masal günü gelinceye kadar,susuyorumm' du biliyosun..
süper sözler,muhteşem melodia.sdevrettimm bile,uğurlu gelsin sana da inşallahh didomm benim olumunekankayizsmile

Megom dünyaalar tatlısı arkadasım yastığım bana en büyük destek sendin hep omuzunu uzattın bna destek vermekten hiç bi zaman usanmadım kimi zaman bnm için uykusuz kaldın kimi zaman gözlerimlerinden akan yaşları dindirmek içinnnn her şey, yaptınnnn senn yerin bende çok özelll küçücük kalbimin 4te üçü aşkımın gerisi de senn kankam ben seni çok seviorum arkadasımm sen her şey,n en mükemmeline laıksın ben senn depüğün 30unda zannediodum sen bana öle demiştin ama sırf senn için köyden kalktım eve geldim tek başıma kaldım evde ama geç kalmışım arkadasım sen hiç beni üzmedin ama bana sana karşı çok mahçuupum şuandaaaa ne desen ne sölesen haklısın bana ama gene deee senii çok seviyorum megommm sarı meleğimmm deniz gözlü arkadasımmm mavi yeşilll hep mutluuu ol arkadsımmm bu son ayrılığınız olur ins eniştemleeeeeeeee bizi bırakma tamam muıııııııı gene gel topiğeeee senn boşluğunu kim gelirse gelsin dolduramaz lokumum mutluluk sizeeee çok yakışır arkadasım gözlerinz hiç nemlenmesin yüreğiniz hiç hüzünlenmesin inşallahhhh boy boyyy çocuklarınız olsun birinn de adı .... can olsun inş anladın sen onu megom opuyorumnanaktan doğan güneşşş bi daha karanlık yüzü hiç göstermesin cnm sizeee bende özlemle bekliorum darısı başıma ve tüm bekleyenlerin başına inşallah [/I]

teşekkürler encılım gözdemopuyorumnanaktan
seviyorum seni ben..
darısı başınıza inşallahhh:Saruboceq:

Megim kavuşmuşsundur sanırım artık askerine, bunu yazarken içim bi tuhaf oldu ne mükemmel bi duygudur acaba o tahmin bile edemiyorum. :asigim:
Seni çok seviyorum arkadaşım hep mutlu olun... opuyorumnanaktan

Darısı benim ve tüm şafak sayanların başına olsun inşallah...
:Saruboceq:

bende seni seviorum canım melayımmolumunekankayizsmile
artık senin de depük zamanın iyice yaklaştı:nazar:ne mutluopuyorumnanaktan
muhteşem ötesi bi duygu eşimin yanımda olması evet:nazar::teytey::asigim:

Megomm kesin şimdi eşinin kucağında sarmaşık bi şekilde oturuyorsundur opuyorumnanaktan
canım benim giremedim nete ortak olamadım Aprilimle senin mutluluğuna,
oysaki depük atcaktım daha :a015:
Amaan bitti ya ona bak dimi acısıyla tatlısıyla devirdiniz gülomm,
bu son ayrılığınız olur inşallah canım arkadaşım Şeniz Şeniz

sağol hevinimmopuyorumnanaktan
çok şükür bitti gitti,yedik bitirdik askerliği Allahın izniyle çok şükürhihoyyyt
depüğümü yemiş kadannn oldumm,sende attın farzet:lepi:olumunekankayizsmile

megom kankam yaaaaa gözlerindeki pırıltıyı görmek isterdim şuannnn delikafadulden

ışıldıom cancummm,parıldıyom kompiiileeedelikafadulden
darısı başına kankammmolumunekankayizsmileŞeniz

canım hayırlıı olsun ..gözün aydınnn..Allah birdaha ayrılık göstermesin size inşallah..

Amin canımm,sağolasınna.s.

canımmmmm:1hug:cannnolumunekankayizsmile
gözün aydın güzeller güzelim:asigim:geç oldu,ama anca girebildim...aklım sende ve aprilimdeydi hep..seninde mutlu olduğunu bilmek,askerliği bitirip eşinle mutlu olduğunu bilmek ne büyük bir mutlulukboshayallersmile
sende aşkla,sevgiyle,tüm sadakatinle bekledinhihoyyytkendine yakışır şekildekaydirigubbakcemile5eminimki eşinde tüm ayrı kaldığınız zamanları sana unutturup sana çok güzel günler yaşatıcaktırboshayallersmilerabbimden mutluluğunuzu diliyerek seni yanaklarından öpüyorum bitanemolumunekankayizsmile
tekrar tekrar gözün aydın ciğerim benimŞeniz

ama beni depüklemeye gelmedin sen fıstıımmmolumunekankayizsmile
seni seee viii yooommmmmopuyorumnanaktan
sağol varol canımın içisi tatlım canım arkadaşım benimmŞeniz

Göüzünüz aydın Rabbim bir daha ayrılık nasip etmesin işallah
Darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma olsun :Saruboceq:

eylülcümm,teşekkürler arkadaşımm:1hug:
Aminnn:Saruboceq:

Son düzenleme:
Back