Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gündüz kaçta kavuşursunuz megom olumunekankayizsmile eve mi gelecek, terminalde felan mı karşılayacaksınız:Saruboceq:ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
:sm_cool::asigim::sm_cool:
gözünüz aydın sağ sağlim kavuşursunuz inş.
gündüz kaçta kavuşursunuz megom olumunekankayizsmile eve mi gelecek, terminalde felan mı karşılayacaksınız![]()
inşaallah canım olumunekankayizsmilesağol arkadaşımmopuyorumnanaktan
Aminnn:Saruboceq:
nikomm,
Allahın izniyle cumartesi gündüz ben kendim bizzat şahsen kendim olaraktan havalanından alıcam aşkım kocamı:asigim:
inşaallah canım olumunekankayizsmile
ben de geçen sene 2 çocukla terminale gidiyordum trafik oldu yetişemedim orta yerde buluştuk
eşimi tanıyamamıştımmafoldumben nasıl zayıflamış ve çökmüştü :gitme:
çocuklarım ve ben öylece biran bakmış kalmıştık :asigim: sonrası büyük bir duygu patlaması boshayallersmile
darısı cancu ve kelebeğimin ve diğer bekleyen arkadaşların başına inşaallah :Saruboceq:
Allah bir daha ayırmasın![]()
inşaallah canım olumunekankayizsmile
ben de geçen sene 2 çocukla terminale gidiyordum trafik oldu yetişemedim orta yerde buluştuk
eşimi tanıyamamıştımmafoldumben nasıl zayıflamış ve çökmüştü :gitme:
çocuklarım ve ben öylece biran bakmış kalmıştık :asigim: sonrası büyük bir duygu patlaması boshayallersmile
darısı cancu ve kelebeğimin ve diğer bekleyen arkadaşların başına inşaallah :Saruboceq:
orası muhakkak kanke sempatiksalakcinni bol bol makarna yapsın ki enerji lazım düt düüt gamyoncuiremsu :roflol::roflol:Uyyy kıyamam kankitoma...olumunekankayizsmile
Benimki de zayıflamış bakalım sabah görüciğim...:asigim:
Ula megom, çok makarna yapma bu aralar, enerci patlaması olur, yorulursunuz be yavrum :roflol: sempatiksalakcinni
orası muhakkak kanke sempatiksalakcinni bol bol makarna yapsın ki enerji lazım düt düüt gamyoncuiremsu :roflol::roflol:
seninki de 1 sene sonra eski formuna döner verdiği kiloları alır aprilim sivillik yarıyo yaramazlara delikafadulden
meggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
canım benım yaaa ayy nasıl sevındım bılemezsın yaaaaa sankı benım askerım gelıyooo
canımm gozunuzz aydınnnn allahım baska ayrılık vermesın sıze ınsallahhhhhh
460 safak saymaya basladık
230 yarıladık
81 plakalar
ve artık dogan gunes dıyorsunnnn olumunekankayizsmile
yerı geldı bızlere oyle destek oldunkı senın safak bıttıı
ama ne olur bızım ustumuzden destegını hıc cekme olurmu
ben hala yarılayamadım bıleee safak 241
darısı bızımde basımıza
sarı cadım benımmm
opuyorum senııı :dance: