Şafak topiğinin biricik prensesi MEG'imiz de yedi bitirdi askerliği...

gözünüz aydın sağ sağlim kavuşursunuz inş.

sağol arkadaşımmopuyorumnanaktan
Aminnn:Saruboceq:

gündüz kaçta kavuşursunuz megom olumunekankayizsmile eve mi gelecek, terminalde felan mı karşılayacaksınız kaydirigubbakcemile4

nikomm,
Allahın izniyle cumartesi gündüz ben kendim bizzat şahsen kendim olaraktan havalanından alıcam aşkım kocamı:asigim:

sağol arkadaşımmopuyorumnanaktan
Aminnn:Saruboceq:

nikomm,
Allahın izniyle cumartesi gündüz ben kendim bizzat şahsen kendim olaraktan havalanından alıcam aşkım kocamı:asigim:
inşaallah canım olumunekankayizsmile
ben de geçen sene 2 çocukla terminale gidiyordum trafik oldu yetişemedim orta yerde buluştuk
eşimi tanıyamamıştımmafoldumben nasıl zayıflamış ve çökmüştü :gitme:
çocuklarım ve ben öylece biran bakmış kalmıştık :asigim: sonrası büyük bir duygu patlaması boshayallersmile
darısı cancu ve kelebeğimin ve diğer bekleyen arkadaşların başına inşaallah :Saruboceq:

ben de geçen sene 2 çocukla terminale gidiyordum trafik oldu yetişemedim orta yerde buluştuk
çocuklarım ve ben öylece biran bakmış kalmıştık :asigim: sonrası büyük bir duygu patlaması boshayallersmile
darısı cancu ve kelebeğimin ve diğer bekleyen arkadaşların başına inşaallah :Saruboceq:

olumunekankayizsmileAllah seni ayırmasın sevdiklerinden inşallahhh nikomm benim:Saruboceq:
Aminnnn:Saruboceq: darısı bütün asker yolu bekleyenlerin,hasret çekenlerin başına olsun inşallahhh

meggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
canım benım yaaa ayy nasıl sevındım bılemezsın yaaaaa sankı benım askerım gelıyooo
canımm gozunuzz aydınnnn allahım baska ayrılık vermesın sıze ınsallahhhhhh
460 safak saymaya basladık
230 yarıladık
81 plakalar
ve artık dogan gunes dıyorsunnnn olumunekankayizsmile
yerı geldı bızlere oyle destek oldunkı senın safak bıttıı
ama ne olur bızım ustumuzden destegını hıc cekme olurmu
ben hala yarılayamadım bıleee safak 241
darısı bızımde basımıza
sarı cadım benımmm
opuyorum senııı :dance:

megitom gözün aydın çiçeem son kavuşmanız olsun daha hiç ayrılmayın bidenem

meg canım gözünaydın
çok şükür sen kavuştun darısı bizlerin başına

meg kankim benim çok sevindim yaaaa:sm_cool:allah bir daha ayrılık yaşatmasın işallah :Saruboceq::Saruboceq:çok seviyorum seni canım benim nasıl sevinçlisisindir şimdi :1hug:Şeniz

Uyyy kıyamam kankitoma...olumunekankayizsmile
Benimki de zayıflamış bakalım sabah görüciğim...:asigim:

Ula megom, çok makarna yapma bu aralar, enerci patlaması olur, yorulursunuz be yavrum
:roflol: sempatiksalakcinni

Uyyy kıyamam kankitoma...olumunekankayizsmile
Benimki de zayıflamış bakalım sabah görüciğim...:asigim:

Ula megom, çok makarna yapma bu aralar, enerci patlaması olur, yorulursunuz be yavrum :roflol: sempatiksalakcinni
orası muhakkak kanke sempatiksalakcinni bol bol makarna yapsın ki enerji lazım düt düüt gamyoncuiremsu :roflol::roflol:
seninki de 1 sene sonra eski formuna döner verdiği kiloları alır aprilim sivillik yarıyo yaramazlara delikafadulden

:teytey::dance::dance::dance:

gözün aydiiiiin canim ALLAHim birdaha ayirmasiiiiiin
$afak topigine katildigimdan beri 2.kavu$ansiiin
darisi digerleriiin basina insallah zemuszemus

rabbiiiiim bir daha ayirmasiiin :dance:

orası muhakkak kanke sempatiksalakcinni bol bol makarna yapsın ki enerji lazım düt düüt gamyoncuiremsu :roflol::roflol:
seninki de 1 sene sonra eski formuna döner verdiği kiloları alır aprilim sivillik yarıyo yaramazlara delikafadulden

Yok kuzucum bir ara bayağı kilo aldı askerde. sositososito
Son bir kaç ay verdim diyor. :lepi:
Eski formuna kavuşmuş olsa gerek.hihoyyyt
Ben tombik sevgili istemem. :1closedeyes: Maskenus gibin olacak
sempatiksalakcinni

meggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
canım benım yaaa ayy nasıl sevındım bılemezsın yaaaaa sankı benım askerım gelıyooo
canımm gozunuzz aydınnnn allahım baska ayrılık vermesın sıze ınsallahhhhhh
460 safak saymaya basladık
230 yarıladık
81 plakalar
ve artık dogan gunes dıyorsunnnn olumunekankayizsmile
yerı geldı bızlere oyle destek oldunkı senın safak bıttıı
ama ne olur bızım ustumuzden destegını hıc cekme olurmu
ben hala yarılayamadım bıleee safak 241
darısı bızımde basımıza
sarı cadım benımmm
opuyorum senııı :dance:

heathimm seni seviorum biliyosun dimi canımm benimopuyorumnanaktansağolllll a.s.güzel sözlerin için..
çok mutluyum çoookkk:sm_cool:
Allah sanada,şafak sayan tüm arkadaşlarıma da çabucaktan nasip etsin doğan güneş demeyi inşallahhh:Saruboceq:
yarılamana 11 günün kalmış bitanem ne güzelll:lepi::nazar:
hep gelcem ben topiğimize,özlerim ben kaderdaşlarımı çünküturkbayragiopuyorumnanaktan
bitanemsinnn,sarı cadı seni sefiooookaydirigubbakcemile4Şeniz

Back