Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb benim adetime 11 gün kaldı psikolojik mi bilmiyorum ama bas ağrısı ve kasıkta ağrı var özellikle sagda birde idrarda tortuluklar fark ediyorum inşallah hamileyimdir diye dua ediyorum bu belirtileri yaşayan var mı ?
Nasıl öğrendin hissettin mi biz bu sefer yumurtlama gününden 2 gün önce ve yumurtlama gününü ayarladık inşallahpsikolojik de ola bilir.. ben adetime 9 gun kala ogrenmistim hamile oldugumu.... INSALLAH hamilesindir .... bize de haber mutlaka hamileysen))))) hayirlisi olsun
Nasıl öğrendin hissettin mi biz bu sefer yumurtlama gününden 2 gün önce ve yumurtlama gününü ayarladık inşallah
Ben 6 yıllık evliyim birtane 4 yasında oğlum var sen suan hamilemisin veya doğum yaptın mıaynen ben de yumurtlama testi almistim)))) ne kadardir evlisin??? ben duvara yaslandigimda gouslerimin acidigini fark ettim.. hic bir zaman gous uchlarim acimazdi bu sefer acimishti hemen test yaptim 3 dakika bekledim testi cantama attim sonra teste baktigimda ikinci cizgiyi gordum ... ALLAH her kese nasip etsin
Ben 6 yıllık evliyim birtane 4 yasında oğlum var sen suan hamilemisin veya doğum yaptın mı
Hiç birsey hatırlamıyorum inanırmısın :) komik ama birtek hamileyken normalde bnm adet günüm falan bu aralar derdim adet belirtilerim olurdu hep bide saunda heryerimde sivilce çıktıooo Hamile oldugunu daha cabuk anlarsin tecrubelisin sen ..... ben hamileyim su anda ve bu benim ilk hamileliyim yani senden tecrubesizim bu konuda
Hiç birsey hatırlamıyorum inanırmısın :) komik ama birtek hamileyken normalde bnm adet günüm falan bu aralar derdim adet belirtilerim olurdu hep bide saunda heryerimde sivilce çıktı
İnşallah hamileyimdir daha cok var ama tabi ki yazarım sanada hayırlı ve kolay doğumlar olsun inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin RabbimSivilce bende de cikmisti hamile olamayacagimi zann etmisdim.. ama sivilcenin hamilelikle alakasi yok... ben simdi hamileyim yine sivilceler var yuzumde normalden daha fazla hem de ... bak hamile oldugunu ogrenir ogrenmez yaz merak ettim
İnşallah hamileyimdir daha cok var ama tabi ki yazarım sanada hayırlı ve kolay doğumlar olsun inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Âmin inşallah peki bi ağrın sızın belirtin var mıArkadaşlar merhaba.. Benimde adet günüme 12gün var. Yumurtlama gününü yakaladık, gerekli çalışmaları yaptık:) şimdi zaman geçmiyo, bekliyorum heyecanla.. Hepimizin kucakları dolsun artık
Hayırlısı olsun canım inşallah bizde veririz güzel haberlerimizi :)AMIN Amin canim nasil sabirsizim anlatamam cinsiyyetini de bilmiyoruz henuz .....)))))