• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şafak Pavey'den çarpıcı açıklamalar

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
[video=youtube;_CSLDXn-okw]http://www.youtube.com/watch?v=_CSLDXn-okw[/video]

AK Partili dört kadın milletvekili türbanla TBMM Genel Kurulu'na geldi. Partisi adına söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey önemli mesajlar verdi. Pavey, "Sayın bir vekilin şu sözünü duydum: Başımı açarak bir daha kirlenmeyeceğim. Bu durumda başı açık olanlar kirlenmişler midir? Görülüyor ki bir arada yaşama efsanemiz çökmüş. Bizi yok ettiğinizde gelecek olimpiyat tanıtımına neyi koyacaksınız" dedi.

CNN TÜRK.

Son düzenleme:
tam bu başlığı açmak için gelmiştim, muhteşem bi konuşma:13:

Hımmmm...:ssz:

Başı açığa inanç üzerinden "kirli" muamelesi yapan zihniyet, barım barım bağırıyor sonra "inançlara saygı gösterilsin" diye..

Olimpiyatların tanıtım filimini de stv nin meşhur reklamı "giyinmek güzeldir" repliği üzerinden yapsınlar.

Chpnin doğru bulmadığım bir dolu icraati olsa da, Pavey'in ağzına diline sağlık diyorum.

kendi yarattığınız radikal canavarın sizide teslim almasını sadece bizim var olma mücadelemiz engelleyebilir, bundan sonrasını arif olanlara bırakıyorum:13::13::13:

Malesef hangi arif diyorum:27::27:

Bugün baska bir baslikaltinda da Safak hanimin bu konusmasindan bahsedilmisti.

Belliki bu konusma icin baya bir hazirlanmis safak hanim ama keske gercekligi olan seyler üzerine hazirlasaymis konusmasini.
Zira konusmasinda " baci acik olanlar kirlenmismi oluyor" diye cevap verdigi " birdaha basimi acakar kirlenmeyecegim" sözünü kim demis, ne zaman, nerede demis bilinmiyor.
Safak hanim bütün haberlerde duydum diyor ama bunu söyleyen hangi milletvekili onu belirtmiyor.
Acaba kendisi bu bilgiyi zaytung yada eksi sözlükten almis olabilir mi?

Diger idealari icinde uzunca yazmistim, tekrara gerek yok ama bu sözü icin tekrar yazmak istedim, zira kimin söylediginide söylemeliydi!

Çok hoş bir bayan.
Yalnız iddia ettiği ''bütün haberlerde'' izlediğim dedi sözü aradığımda ekşisözlükten başka hiç bir kaynak çıkmıyor karşımıza. Bulan varsa lütfen yayınlasın.
Yoksa nasıl karşı çıkacaklarını bilemediklerinden böyle bir şey uydurduklarını düşüneceğim.
Güldürüyor bu çırpınışlar insanı:9:

milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar bunu söyleyen..
videoyu paylaşayım.

şafak pavey'in bahsettiği "başımı açarsam kirlenirim" sözü videosu | 59saniye

ben bundan evet başı açıklar kiirlisiniz demek istediğini açıkça anlıyorum.

bumudur yani pess, bende ne diyecek sandım.kadın hacca gitmiş ve tekrar başını açarsa kendini kötü hissedeceğini söylemiş,bundan daha doğal bişey varmı ? evet biraz daha zorlasak tüm açıklar ölsün dediğini falan bile açıkça anlayabiliriz :ssz:

[video=youtube;_CSLDXn-okw]http://www.youtube.com/watch?v=_CSLDXn-okw[/video]

AK Partili dört kadın milletvekili türbanla TBMM Genel Kurulu'na geldi. Partisi adına söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey önemli mesajlar verdi. Pavey, "Sayın bir vekilin şu sözünü duydum: Başımı açarak bir daha kirlenmeyeceğim. Bu durumda başı açık olanlar kirlenmişler midir? Görülüyor ki bir arada yaşama efsanemiz çökmüş. Bizi yok ettiğinizde gelecek olimpiyat tanıtımına neyi koyacaksınız" dedi.

CNN TÜRK.

not alınacak o kadar çok yeri var ki bu konuşmanın...keşke keşke ama gerçekten keşkeee birileri daha söylemek istediklerini anlasa...

okypete teşekkür etmek istedim sana ... bu konuyu açsam mı?? nasıl yapsam da dile getirsem diye düşünüyordum...ama o kadar sıkıldım ki bazı şeylerden, olanlara, yaşanan bazı şeylere o kadar inanamıyorum ki vazgeçtim ...duyarsızlaşmaya, herkes gibi olmaya başlıyorum sanırım...tekrar teşekkürler hem de en altı çizilesi yerlerinden birisini almışsın...

Son düzenleme:
bende biraz önce netten izledim bu konuşmayı ve bir kadın olarak gurur duydum.çok güzel ifade etmiş ayakta alkışlayasım geldi.

başı açıkken kirli olma olayına hiç değinmiyorum yeni duş aldım gayet temizim çünkü :27: bununla ancak dalga geçilebilir ne yapayım.

Böyle birşey söylenmiş olmasına şaşırmam çünkü bu sözü unutmadım: “Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya kiralıktır”

Son düzenleme:
ne acı .....

altı çizilmesi gereken o kadar çok şey varken konuşmada .... neyse

ve adım kadar eminim ki bu tartışmalar Pavey'in geçmişine gelir....onun için yine bi dünya şey söylenir...söylenmişler, doğrular havada kalır...

bu tarz şeyler olduğunda aklıma hep Orwell'in "hayvan çiftliği" gelir...hayvanlardan birileri domuzlardan, devrimden önceki durumu, kuralları, ilkeleri, devrimin gerçek amacını hatırlatmaya kalktığında koyunlar hep bir ağızdan"iki ayak kötüdür dört ayak iyidir diye bağırmaya başlarlar"

Son düzenleme:
7 dk ya 700 sayfa sığdırmış ama akplilerin bu güzel konuşmadan anlayacağı tek şey "koşun koşun türbana laf etti, toplaşıp haddini bildirelim" olur,:27::27: olmaz mı:27::27:

olmaz, çünkü ben çok kibarcasını yazdım
:27::27:

haklısınız daha ne desin,hacca gidip örtünüp birde arındığını hissederse insan püü ona,tüm açıklara kirli demiş olur çünkü,düz mantık sağolsun :37:

Pavey'den sonra İnce'nin konuşmasını paylaşan olur mu ki şimdi???

bu konuşmadan da türbana laf edildiği çıkarımı yapılırsa kendimden şüphe edicem artık 1 kez okudum çünkü bir kezde dinledim.

Sayın Başbakan hiç olmayan şeyleri iddia etmişti gezi olaylarında...arada kaynadı gitti..ya da ispat edildi de ben mi kaçırdım...ha onlar önemli değil yanlış bilgi arada olur...olmasa da Sayın Başbakan söylediği için arada kaynar gider

şimdi söylenen onca doğru şeyin arasında -ki Pavey'in "siz-biz" yanlıları dışında kimseye veryansın ettiğini duymadım ben- konuşulan şeye bakın...o yüzden başta da söylediğim gibi duyarsızlığıma dönüyorum ben...

ve lütfen türban ve kirlenmeyi bırakıp Pavey'in pantolon giymesine müsade etmeyen zihniyeti konuşun...kocaman kocaman haberleri çıkmıştı o da arada kaynadı gitti

Son düzenleme:
Back