Hadi inşallah hayırlısıyla bende normal istiyorum eger olurssaŞafak 15 ama her an gelebilir artık. Normal doğum için bekliyorum.
Hadi inşallah hayırlısıyla bende normal istiyorum eger olurssa
Hayırlı doğumlar kizlar bir avazda kurtarsın Rabbim cümlenizi.
İnşallah aksilik olmaz da normal olur yani orası dogru sağlıklı olsunda ama ameliyat korkusu var bende =)Çatı muayenesi yapıldı. Normal yapabilirmişim. İnşallah son anda bir aksilik olmaz. Akışına bıraktım. Sağlıkla gelsin de. İster normal ister sezaryenle gelsin :)
Çatı muayenesi çok acıtıyor mu ondan bile korkuyorum... Bende akışına bırakmak istiyorum ama o an geldiğinde nasıl olur bilmem... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinÇatı muayenesi yapıldı. Normal yapabilirmişim. İnşallah son anda bir aksilik olmaz. Akışına bıraktım. Sağlıkla gelsin de. İster normal ister sezaryenle gelsin :)
Çatı muayenesi çok acıtıyor mu ondan bile korkuyorum... Bende akışına bırakmak istiyorum ama o an geldiğinde nasıl olur bilmem... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Tamam dediklerin aklımda .. teşekkür ederimBen iki kere girdim çatı muayenesine. İlki acıdı. Ama kendimi bıraktım. Hiç kasmadım. Tüm kaslarım gevşekti. Kasarsam daha çok acıyacaktı. Birde ağzımdan derin nefes alıp burnumdan verdim. Dayanılmayacak kadar değildi. Kısa sürüyor zaten.
Ama ikinci hiç acımadı. On saniye falan sürdü ya da onbeş. Anlamadım bile. Çünkü eline jel döktü. İlkinde o beyaz eldivenler kaymadığı için canım yanmış. Jel olunca gerçekten hissetmedim. Açık konuşayım eşinle yaptığından farklı olmuyor
Önemli olan kendini rahat bırak. Kaslarını sıkma. Derin nefes alıp ver.
Acidimi muayene ya benimde iki gün sonra yapılcak kanama vs geldimiÇatı muayenesi yapıldı. Normal yapabilirmişim. İnşallah son anda bir aksilik olmaz. Akışına bıraktım. Sağlıkla gelsin de. İster normal ister sezaryenle gelsin :)
Acidimi muayene ya benimde iki gün sonra yapılcak kanama vs geldimi
Çok teşekkür ederm ya kasmicam inş zaten saniyeler suruyomsHayır hayır hiç acımadı gerçekten :) doktor eline jel döktü. Hissetmedim bile. Kaslarını serbest bırak. Derin derin nefes alıp ver. Rahim içi kaslarını sıkarsan canın yanar ve muhtemelen kanamalar o yüzden oluyordur.
Ben daha doğurmfıö 37 haftalık olduk bakalım doğum yapıyım da inşallah yazıyım Bi an önceŞafak 12sezaryen olacak 8 mart dünya kadınlar gününde. Herkese hayırlı doğumlar
Doğum yapan annişler yok munasılsınız doğumunuz nasıl geçti ?
Gözünüz aydın...Doğurdum şükür iyiyiz ikimizde. Uykusuz gecelere merhaba dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?