Şafak Güzelimiz flowerb'in Tepük Gecesi

canm benm, çok ama çok sevindim.. allahım başka ayrılık göstermesin..
hep mutlu olun inşallahhhhh :127:

çok çok teşekkür ederim zeynelim biraz asabi eniştemiz bazen tepemin tasını attırıyodu eskiden ama bakalım askerlik değiştirmiştir belki inşallah hayırlısı olsun hakkımızda canım benim, içimizi okumuşsun hayallerimizde hep bir kız bir erkek çocuk var, çok teşekkür ederiz, amin inşallah olur, burda sizlerle paylaşırım o güzel günleri de
darısı sizlere, tabi ki her şafak bitmeye mahkum, her şafak bir gün gelecek 1 gün kalacak

canm benm, çok ama çok sevindim.. allahım başka ayrılık göstermesin..
hep mutlu olun inşallahhhhh :127:

çok teşekkürleeeeer, amiiin inşallah

Canım hayırlı olsun =) inşAllah biranönce evlenirsiniz

Allah bi daha ayırmasın inşallah fılavırımm

bu da geleneksel depüğümüz,aşkının kucağına doğruuuu

herkese merhaba... hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ediyorum, Allaha çok şükür 1 senelik hasretimiz 31 ocak pazartesi akşamı sona erdi, darısı hepinizin başına canlarım
Durumu şöyle özetliyim; nerde askerlik yaptığını söylemekte artık sakınca yok diye düşünüyorum :)
Bilen biliyor zaten, nişanlım Şırnaktaydı, çarşısı yoktu, izne gelemedei, biz görmeye gidemedik, 11 aydır görüşmemiştik, çok zor günlerimiz geçti ama çok şükür bitti ve kavuştuk... Bilen bilir başından beri süpriz yapacağını söylüyordu ve geleceği günü söylemiyordu, ama ben şafak sayma programlarıyla tekvimleri ezberleyene kdr sayarak 31 ocak gününü elde etmiş ona göre şafak sayıyordum ki doğruymuş o gün Kavuşma günü olan pazartesi bi yandan çok umutlu bir yandan da ya geç gelirse bi kaç gün daha nasıl beklerim, nasıl sabrederim diye kara kara düşünüyordum
gün içerisinde mesajlaşırken kavga bile ettik pazartesi günü, yeter artık gelmiyor musun diye meğersem o saatlerde havaalanındaymış benimki Pazatesi günü mesaim bitti işten eve dönmek için servisime bindim, her zaman indiğim yerde indim tam evime doğru yürüyodum bi etrafıma bakayım belki de gelmiştir dedim, sola doğru kafamı bir çevirdim elinde kırmızı gülüyle nişanlım orda duruyor ve bana gülümsüyor Gönderdiğimden 20kg zayıf olduğu için yarısı yok olmuş tabi ki ama oydu bi yandan onun olduğuna inanmaya çalışarak, bi yandan da hayal mi gördüğümü düşünerek yan yan yürüyerek ona doğru gittim, o da gülümseyerek bana doğru geldi, bi sarıldık birbirimize kaldık öylece, sonra ağlamaya başladık ikimiz birden, baktım abisiyle eşi de ağlıyodu bize bakarek :) sonra beni bekledikleri cafe'ye geçtik oturduk, ellerim bacaklarım titriyo duramıyorum yerimde, yanımda oturuyo ama inanamıyorum, bi süre öylece kaldık konuşamadan bütün organizasyon, süpriz planlarında bulunan kişiler; abisi, eşi, benim şirketten 2 arkadaşımmış abisiyle eşi biletini alıp, havaalanından karşılayan ve bana getiren kişiler, şirket arkadaşlarım da benim servise bindiğimi bildiren ve ertesi güne(düne) iş yerimden izin almamı sağlayan kişilermiş dün işe gelmedim, gelenleri gidenleri gözünaydı ziyaretlerini ve telefonlarını karşıladık, bittigine geldiğine inanmaya çalıştık :) bugün de işe geldim... dün de gelmediğm için işler birikmiş bunu yazıp kaçıcam ama ara ara gelir bakarım:) darısı tüm asker yolu bekleyenlere olsun, öyle ya da böyle geçiyor ve kavuşmöa günü geliyormuş hiç korkmayın pes etmeyin sadece sabredin ve güçlü olun
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum desteğiniz için

Son düzenleme:
çok sevindim canım vallahi gözlerim doldu okurken
darısı hepimizin başına

çok duygusal gözün aydın canım allah başka ayrılık vermesin...

okurken bittim ben begümüm

Seni ve nişanlını takdir ediyorum. Zoru başardınız bu sabrınızın mükafatlarını yavaş yavaş almaya başlıyacaksınız. Seni tanıdığım için çok mutluyum arkadaşım!!!

çok sevindim canım vallahi gözlerim doldu okurken
darısı hepimizin başına

çok duygusal gözün aydın canım allah başka ayrılık vermesin...

çok çok teşekkürler kızlar, amin allah başka ayrılık yaşatmasın inşallah yetti de çok bile oldu bu dönem:) inşallah en kısa zamanda toparlanırız :) darısı sizlere...

canııımmm çok çok teşekkürler, darısı size inşallah:) ben de seni tanıdığıma çok mutluyum, çok teşekkür ederiiim :)

flowerim öncelikle seni ve nişanlını kocaman tebrik ederim.
inan şu son günleri bende seninle bekledim acaba geldi mi bitti mi 11 aylık hasret kavuştu mu flowerim diye ve bu sabah çok şükür kavuşma anını okudum:81: ve rabbim sizi bir daha asla ayırmasın.hep mutlu olun.darısı düğün şafağına artık canım arkadaşım

çok çok teşekkür ederiz miracle'ım amin inşallah, darısı sizlere

tertibimmm okurken çok duygulandım inan
son günleri hep beraber saydık çok şükür
yediniz askerliği tekrar söylemek istiyorum sana ve nişanlına kocaman tebrik...
onca zamanı iyi kötü bitirdiniz
bundan sonra istediğiniz herşey olsun inş
düğün haberlerini bekliyorum canım

şuan salya sümük ağlıorum
benm aşkm da doğuda
çok şükür ki 85 günümüz kaldı
yazdıklrnı okurken, o kadar çok duygulandm ki
çok çok sevindm adına canm,allah bidaha ayrımasn sizi..
hep mutlu olun inş.

canım tertibim çok çok teşekkür ederiz, amin inşallah allah hiç birimize başka ayrılık göstermisin 1 gün bile.. inşallah hayırlısıyla sırayla olucak güzel haberler önce nişanlımın işe bulma ve başlaması var

çok çok teşekkür ederiiiim darısı başınıza olsun, şartlar çok zor gerçekten ama sabır, sevgi,saygı ve güç herşeyin üstesinden geliyor

Floweerimmm ; canım ben,m gözün tekrar tekrar aydın olsun.. duygulandım okurken valla.. Bir daha hiç ayrılmassınız inşallah tatlımmm Böylesi sabrınız için tebrik ediyorum valla sizi

begümcüm,canım benim allah kavuşturdu sonunda sizi

kavuşma anınızı okurken bi ağladım bir güldüm öyle çok etkilendimki
rabbim başka ayrılıklar vermesin inşallah.

Floweerimmm ; canım ben,m gözün tekrar tekrar aydın olsun.. duygulandım okurken valla.. Bir daha hiç ayrılmassınız inşallah tatlımmm Böylesi sabrınız için tebrik ediyorum valla sizi

begümcüm,canım benim allah kavuşturdu sonunda sizi

kavuşma anınızı okurken bi ağladım bir güldüm öyle çok etkilendimki
rabbim başka ayrılıklar vermesin inşallah.

amin canlarım benim çok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…