• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şafak Güzelimiz flowerb'in Tepük Gecesi

yengec123

hmmmmmmm
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
5.541
1
158
36
İstanbul
:72:Bir Şafak Güzelini Daha Büyük bir zevklee tepüklüyoruzzzz :7::7:
Bu gece flower için doğan güneş diyoruz ve kutlamalar başlıyoruzzz :62::62:
Umarım bu son ayrılığınız olur

picture1rql.png

Son düzenleme:
:nazar:Sonsuz Mutluluklar... :nazar: Yaşadığınız ve yaşayacağınız son ayrılığınızı atlatmış olun inşallah...

Son düzenleme:
canımm gozunaydın senın adına cok mutluyum darısı basmıza ınsallah:) ınsallah son ayrılıgınız olurr:)

:72:Bir Şafak Güzelini Daha Büyük bir zevklee tepüklüyoruzzzz :7::7:
Bu gece flower için doğan güneş diyoruz ve kutlamalar başlıyoruzzz :62::62:
Umarım bu son ayrılığınız olurr

picture1rql.png

:nazar:Sonsuz Mutluluklar... :nazar: Yaşadığınız ve yaşayacağınız son ayrılığınızı atlatmış olun inşallah...

canımm gozunaydın senın adına cok mutluyum darısı basmıza ınsallah:) ınsallah son ayrılıgınız olurr:)

:nazar::nazar:Flowerim canım benimmmm... Şİmdiden Gözün aydın sana.. Allah birdaha ayrılık göstermesinnnn... :nazar::nazar:

CANLARIM BENİİİM :16: çok mutlu ettiniz, çok duygulandırdınız beni, çok çok teşekkür ederim, Allah tüm asker yolu bekleyenlere nasip etsin inşallah, ben de hayırlısıyla bi karşımda görsem kavuşsam galiba o zaman anlıycam gerçekten bittiğini, henüz algılayamıyorum, bi heyecan mutluluk var ama endişe telaş stres de var :90:
neler yaşandı neler oldu bilenler var aranızda ne günleri yaşadık, paylaştık sizlerle.. çok şükür Allahıma bitiyor, bi kaç güne kavuşacağım nişanlıma, tam 11 ay oldu birbirimizi görmediğimiz 21 ocakta.. inanılır gibi değil, bu zaman nasıl geçti bir o bir ben bir de Allah bilir.. ama çok şükür bitti, zaman öyle ya da böyle geçiyor işte size örnek :)
sizleri çok seviyorum, herşey için çok çok teşekkür ederim, iyi ki tanımışım sizleri:)

Son düzenleme:
flowerimm bnm allah başka ayrılık vermesin cnmmmm darısı başıma :54::54:

Begümmmmmmmm Şimdiden gözün aydın cnmm.. Allah bidaha ayrılık yaşatmasınn cnmmm:54:

:62::62:flowerımmmmmmmmmmm:62::62:
:66:can tertibimmmmmm demek doğan güneş ayy çok sevindim heyecan yaptım valla:66:
sanki benim askerim geliyomuş gibi:66:
bizim devrenin ilk tezkereci güzeliii önümüzü açtın :52::52:
sen kavuş sonra bizede gelecek...:69:
sizi her zaman takdir ediyorum canım:21::21:
hiç izin kullanmadınız ve gittiği yerde öyle iyi bir yer değil
:nazar:enişteye ve sana kocaman bi nazar boncuğuu:nazar:
bu son ayrılığınız olsun canım benimm:69::69:
çok ama çok mutlu olun inş canımm:69::69:

:62::62:flowerımmmmmmmmmmm:62::62:
:66:can tertibimmmmmm demek doğan güneş ayy çok sevindim heyecan yaptım valla:66:
sanki benim askerim geliyomuş gibi:66:
bizim devrenin ilk tezkereci güzeliii önümüzü açtın :52::52:
sen kavuş sonra bizede gelecek...:69:
sizi her zaman takdir ediyorum canım:21::21:
hiç izin kullanmadınız ve gittiği yerde öyle iyi bir yer değil
:nazar:enişteye ve sana kocaman bi nazar boncuğuu:nazar:
bu son ayrılığınız olsun canım benimm:69::69:
çok ama çok mutlu olun inş canımm:69::69:

İşte canım tertiplerimden biri Hejarım :16: çok çok teşekkür ederiz, amin inşallah bi daha başka ayrılık, sıkıntı, üzüntü, acı görmeyelim hiç birimiz, bu son olsun
bakalım ne zaman kavuşucaz hayırlısıyle gelsin de canım benim tekrar bi kutlama yaparız burda sonra da sizlere yapıcaz sırayla :10: :52: :62: :65: :64:

[sıze="3"]:46::118::118::118::118:
:118: Canım bu son ayrılık olsun askının sevgının degerını hep bıl yanında oldunda ona kızsan bıle bu ayrılgı dusun ve ona kızma :69::38: Sen ve enıstemız hep mutlu olun bu yolculuk evlılıkle sonlansın 1 kız 1 oglan ıkı cocugunuz olsun ınsaalllaah:123:buda bnm sana nacızade ıyı dıleklerım darısı bızım basımıza her safak bıtmeye mahkumdur ........
:118::118::118::118
[/sıze]

Back