sadullah karun'a dikleştirme veya silikon /ikisi bir arada yaptıran var mı ?

skyeed

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
328
17
kızlar gittim gorusmeye sevdim doktoru ısındım da var mı hic ameliyat olan yada yakını olan son gunlerım karar vermek ıcın artık olsun da bıtsın ıstıyorum.

kızlar gittim gorusmeye sevdim doktoru ısındım da var mı hic ameliyat olan yada yakını olan son gunlerım karar vermek ıcın artık olsun da bıtsın ıstıyorum.

hayatım özel msj a cvp yazamadım lımıtım yetersızmıs buradan yazıorum.. canım dedım ya dıkıs yerlerı az secılıyo eser hanım cok muhtazam dıkmıs yuvarlak daıre cızgı seklınde gozukuo 3 cü haftam bıttı benım ameliyat sonrasını cok rahat gecırdım agrım sızım kanamam ödemim ws hıc olmadı bende ılk hafta bandajlarım acıldıktan sonra her ıstedıgımı yaptım duşumu aldım arabamıda kullandım yanda yatabıldım yanı anlatılanların hıcbırını yasamadım bunu sana cok samımı sölüorum canım.senın suankı göğüs ölcün sarkıklıgın derecesıne göre dr kesı yerını belırlıo. ters T seklı alta dogru uzanan lolıpop seklı var ben cok ızlı dıkıslı ıstemedıgım ıcın eser hanım bana en uygun olanı yapmıs sadece göğüs ucundan dıklestırme oldu benım.hayatım suan cekılmıs foto yok bıraz daha sılıklessın ızım albüm yapıcam burda görürsün..ben eser hanımdan ekıbınden ameliyatımdan cook memnun kaldım.. canım karar senın hakkında hayırlısı dıelım:79:

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz.

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/429769-skyeed-meme-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…