farklı bir yorum getireceğim...
erkek arkadaşınızın haklı olduğu yerler var.. aslında kendi mantığımla baktığımda kesinlikle haklı değil ama erkek mantığıyla bakınca haklı görünüyor...
biz kız milleti telefonumuzu elimizden düşürmeyiz, bütün gün sevgilimizle ilgileniriz... kız arkadaşlarımızla beraberken sürekli konumuz sevgililerimiz olur, birbirimize yaşadıklarımızı,hayallerimizi anlatır öyle sabahlarız... ama erkekler böyle değil..
kabul etmek zorunda olduğunuz bir gerçek de bu işte..
sevgilin şu an erkek arkadaşlarıyla ve gündemi sen olamazsın... haklısın iki dakika arasa sesini duysa ne olur... ama şöyle bir şey de var, "o erkek " !
yanındaki arkadaşları bırak oğlum şu telefonu iki dakika öldün mü dese, erkekliğine laf ettirmez..
çok acıdır ama sanki sana iki mesaj çekse arkadaşları arasında kılıbık görülecektir....
X e bak ya attığı her adımda Mace ye yazıyor.. diye belki dalga konusu olacak...
maalesef erkekler böyle yaratıklar
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
ihtimaller var yani...
çünkü tahminimce yaş aralığı 19-21 .. ve şu an sevgiliniz büyük bir hata yapıyor çevresine ayak uyduruyor..
yiyor, içiyor,geziyor... biraz da kafası rahat olsun istiyor... sürekli bir yandan dır dır yapan sevgili olmasa... şurada erkek erkeğe iki muhabbet etsek, belki içsek, belki tavla atsak...
hatta birde çevresindekilerin sevgililerinin sakin tavırlarını görüyorsa off Mace demeye başlar.. Sıkma beni.... sanki evli miyiz... cümlesi de bundan gelir...
bize bunlar yanlış gelir, nasıl arkadaşlarını dinler... nasıl arkadaşlarıyla muhabbet etmeyi tercih eder... burada kaç yıllık sevgilisi dururken diye diye kendimizi yer bitiririz...
ama olaya normal baktığında erkek işte ! anlam veremezsin, kırılırsın, üzülürsün ama sevmeye de devam edersin...
anlıyorum sizi, gerçekten çok seviyorsunuz... o halde sabredin... acı da olsa sabredin... haklı olduğunuz yerler varken haksız duruma düşmeyin..
bekleyin, nasılsa tatili bitecek...
siz tatili burnundan getiren taraf olmayın... bırakın kendisi eğlensin... geldiğinde hesap sorma hakkı siz de olsun...
çünkü karşı taraf üste çıkmaya çok meyilli.. siz tatili zehir ettiğiniz sürece gelince yine kızacak... ama şimdi susup beklentileri aza indirirseniz, geldiğinde neden böyle yaptın kırıldım deme hakkınız olacaktır...
sabredin.. eğer ayrılamıyorsanız şu tatilin bitmesini sabırla bekleyin ve geldiğinde buluşarak yüz yüze konuşun...
hatalı olduğunuz yerlerin bilincinde olduğunuzu ancak ağır lafları altında çok ezildiğinizi söyleyin...
sevginiz için mücadele vermek istediğinizi anlıyorum ama mücadele her şeye boyun eğmek demek değil... mücadelenizi orta bir yol bulmak için gösterin...
ve konuşmaktan kaçmayın..