Sadece Sevgiliymişiz... :(

O lafları şımardığı için söylemiş yani kendinden çok emin çünkü senin sevginden emin.
Bende öncelerden üstüne düşerdim sevgilimin her şeyi haber verirdi bana onlara bişey demezdi ama bazı konulardan bunaldığını anlardım.
Şimdi değiştirdim o huyumu ve bu anlayışlı hallerimi daha çok sevdiğini söylüyor.
Bırak biraz kendi haline o arasın seni o merak etsin...

farklı bir yorum getireceğim...

erkek arkadaşınızın haklı olduğu yerler var.. aslında kendi mantığımla baktığımda kesinlikle haklı değil ama erkek mantığıyla bakınca haklı görünüyor...

biz kız milleti telefonumuzu elimizden düşürmeyiz, bütün gün sevgilimizle ilgileniriz... kız arkadaşlarımızla beraberken sürekli konumuz sevgililerimiz olur, birbirimize yaşadıklarımızı,hayallerimizi anlatır öyle sabahlarız... ama erkekler böyle değil..
kabul etmek zorunda olduğunuz bir gerçek de bu işte..

sevgilin şu an erkek arkadaşlarıyla ve gündemi sen olamazsın... haklısın iki dakika arasa sesini duysa ne olur... ama şöyle bir şey de var, "o erkek " !
yanındaki arkadaşları bırak oğlum şu telefonu iki dakika öldün mü dese, erkekliğine laf ettirmez..
çok acıdır ama sanki sana iki mesaj çekse arkadaşları arasında kılıbık görülecektir....
X e bak ya attığı her adımda Mace ye yazıyor.. diye belki dalga konusu olacak...

maalesef erkekler böyle yaratıklar :47: ihtimaller var yani...

çünkü tahminimce yaş aralığı 19-21 .. ve şu an sevgiliniz büyük bir hata yapıyor çevresine ayak uyduruyor..

yiyor, içiyor,geziyor... biraz da kafası rahat olsun istiyor... sürekli bir yandan dır dır yapan sevgili olmasa... şurada erkek erkeğe iki muhabbet etsek, belki içsek, belki tavla atsak...

hatta birde çevresindekilerin sevgililerinin sakin tavırlarını görüyorsa off Mace demeye başlar.. Sıkma beni.... sanki evli miyiz... cümlesi de bundan gelir...

bize bunlar yanlış gelir, nasıl arkadaşlarını dinler... nasıl arkadaşlarıyla muhabbet etmeyi tercih eder... burada kaç yıllık sevgilisi dururken diye diye kendimizi yer bitiririz...

ama olaya normal baktığında erkek işte ! anlam veremezsin, kırılırsın, üzülürsün ama sevmeye de devam edersin...

anlıyorum sizi, gerçekten çok seviyorsunuz... o halde sabredin... acı da olsa sabredin... haklı olduğunuz yerler varken haksız duruma düşmeyin..
bekleyin, nasılsa tatili bitecek...
siz tatili burnundan getiren taraf olmayın... bırakın kendisi eğlensin... geldiğinde hesap sorma hakkı siz de olsun...

çünkü karşı taraf üste çıkmaya çok meyilli.. siz tatili zehir ettiğiniz sürece gelince yine kızacak... ama şimdi susup beklentileri aza indirirseniz, geldiğinde neden böyle yaptın kırıldım deme hakkınız olacaktır...

sabredin.. eğer ayrılamıyorsanız şu tatilin bitmesini sabırla bekleyin ve geldiğinde buluşarak yüz yüze konuşun...
hatalı olduğunuz yerlerin bilincinde olduğunuzu ancak ağır lafları altında çok ezildiğinizi söyleyin...

sevginiz için mücadele vermek istediğinizi anlıyorum ama mücadele her şeye boyun eğmek demek değil... mücadelenizi orta bir yol bulmak için gösterin...

ve konuşmaktan kaçmayın..

bende zamanında aynı ama tıpatıp aynı senin yaşadıkalrını yaşadm.
hatalı olsamda olmasamda af diledim alttan aldımm.
arkadaşım bu yalış insan bence biran önce ondan vazgeç.. bu ilişki sana mutluluk getirmez..

vallahi billahi yazdıkların harfien zamanında başımdan geçtiii ...
ahh diyorm nasılda haklıyken bile kendimi ezdirişim..
sevgilinin belliki burnu havada ve rahat mı rahat bir tip (merak ettim yay burcumu?) ama kendine yazık etme...
tecrübeyle sabittir. çok üzlürsün sora

bende zamanında aynı ama tıpatıp aynı senin yaşadıkalrını yaşadm.
hatalı olsamda olmasamda af diledim alttan aldımm.
arkadaşım bu yalış insan bence biran önce ondan vazgeç.. bu ilişki sana mutluluk getirmez..

vallahi billahi yazdıkların harfien zamanında başımdan geçtiii ...
ahh diyorm nasılda haklıyken bile kendimi ezdirişim..
sevgilinin belliki burnu havada ve rahat mı rahat bir tip (merak ettim yay burcumu?) ama kendine yazık etme...
tecrübeyle sabittir. çok üzlürsün sora

aman allahım ya eski ilşkimle nasıl bu kadar benzeyeblir çözemedim sanki aynı insanla birlikte olmuşuz ben ayrılalı 3 sene 3 ay oldu... acaba dedim aynı kişimi
tatil delisi-egoist-karşısındakini değiştirmeye çalışan-rahat-sıkıya gelemeyen-ve hep haklı olduğunu sanan biri..
ya sana ççook yardım etmek istiyorum ama nafile sende aynı benim gibi alışkanlığa kaplmışsın..
bende ayrılıcaz diye ödüp kopardııı ödüümmm ....yalvarırdım..
ve aynen senin gibi birçok konuda haklıda olsam özür dilerdim...
kurtar kendini bacım bak vallahi mutlu olamazsın seni üzmek istemem ama gör gerçekleri..
nereli acaba kendisi merak ettim ve burcu ne ?

..............................................

Son düzenleme:
.................................................

Son düzenleme:
erkek arkadaşında haklı ..tatile gitmiş..sen sürekli mesajla boğmuşsun..çocuğu bırak 2 dk nefes alsın..kusura bakma ama düşüncem bu..pişman olmasını istiyorsan şimdiye kadar yaptıklarının tam tersini yap.

Niye sürekli seni bırakmasın diye alttan alıp özürler diliyorsun ?

Onu pişman etmek istiyorsan hiç mesaj atmıcaksın.Yalnız şunu söyliyeyim erkek arkadaşının kölesi olmuşsun sen resmen.Sürekli haklı da olsan bi alttan almalar,ayrılmaktan aşırı korkmalar filan.Yolun yol diil.Bu gidişle çok üzer bu çocuk seni.

Dünyadaki tek erkek o değil.Bunu unutma.Ondan daha iyilerini de bulabilirsin.Onu bu kadar şımartma.Kendi değerini de unutmuşsun,en kısa zamanda hatırla.

Back