Sadece Sevgiliymişiz... :(

senin sitemin üzerine bunumu yazdi?

Yazmadı. Aradı. Şimdide işin yoktu dimi kusura bakma yazıyor. Şifresini değiştirmemi istediği için. Gayet normal :/ :/

Tartışmamızı o anda bırakalım uzatmayalım dedi.

Kırılmışım üzülmüşüm umurunda değil...

Kızlar. Şu an beni aradı. Ve söylediği şey şu. Çay bahçesindeyiz canım. Haber veremedim. İnternet cafeden Face'e girdim. Şifremi değiştirir misin sana zahmet ne olur ne olmaz.

Mesaj çek hadi bekliyorum :53:

tatilde çook iyi vakit geçiriyorum fakat düşündüm ki ben nasıl olsa oraya döneceğim. sen nasıl olsa gel diyince geliyosun. bak faceimde de kimse yok güven bana

yedeğe almış sizi. msjın anlamı bu:ssz:

tatilde çook iyi vakit geçiriyorum fakat düşündüm ki ben nasıl olsa oraya döneceğim. sen nasıl olsa gel diyince geliyosun. bak faceimde de kimse yok güven bana

yedeğe almış sizi. msjın anlamı bu:ssz:

Hayır konu Facebooktan açılmadı. Facebookta birsürü kız arkadaşı ekli. Ve ben uzun süredir biliyorum şifresini. Ben internetteyim dedikten sonra değiştirebilir misin girdim nolur nolmaz dedi.

Hayır konu Facebooktan açılmadı. Facebookta birsürü kız arkadaşı ekli. Ve ben uzun süredir biliyorum şifresini. Ben internetteyim dedikten sonra değiştirebilir misin girdim nolur nolmaz dedi.

ne yazsak sevgilinizi savunuyorsunuz. siz böyle yapmaya devam edin... kusura bakmayın ama sevgiliniz sizi ne atar ne de tutar:3:

İyi veya kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim. Birini çok seviyorum ve gerçekten çok saçma sapan bi durumun içerisindeyim.

Yardım bekliyorum yalnızca. Mantığımı kullanamıyorum çünkü.

Son düzenleme:
Sevgilim tatile gideli 2 gün oldu. 3 gün sonra da dönecek.

2 haftadır görüşmüyoruz. Haliyle çok özledim.

1 hafta önce kuzeni geldi. Onunla eskiden ona karıştığım için sıktığım için ayrılmıştık bu nedenle hiç karışmadım. Doğum günümde bile görüşmememize rağmen üzmemeye çalıştım. Mesaj attım, akşamları eve geç döndüyse "Trip Yaptı" dememesi için o dönene kadar bekledim.

Tatile gittiği gece otobüsteyken mesajlaşmıştık. Gayet güzel konuştuk hiç bir problem yok. Hatta o gece çok mutlu,huzurlu uyudum.
Bana o gece beni ne kadar üzerse üzsün onda çok değerli olduğumu söylemişti.

Her neyse, tatile gittiğinde ilk gün de bir problem yaşanmadı. Konuşuyoruz güzel güzel. Canım ben şurdayım,denize gidiyorum falan haber veriyor bana.

İkinci günü akşam, ben ona Beni arar mısın? dedim. Şu an yemek yiyorum birazdan arasam dedi. Peki dedim bekledim. Üzerinden 1,5 saat geçti. Mesaj attı. İşi varmış,ortalığı temizlemiş.

Sinirlendim ama aslında üzüntümü sinirimle belli ettim ona. Çok özlediğimi anlamasını bekledim, 5 dakika sesini duymak istemiştim yalnızca.

Kızdığım için yine ben suçlu oldum. Defalarca özür diledim.

Bu konuyu hallettik. Dün gece yine mesaj çekmesini bekledim. Yemek yediği için. Saat 9'dan 12'ye kadar mesaj atmadı.

En sonunda uykum geldiği için ben mesaj attım. ' Ben yatıyorum,kusura bakma beklemek isterdim ama uykum geldi. İyi geceler,Tatlı rüyalar. Öptüm ' şeklinde.

Bu mesajdan 5 dakika sonra mesaj attı. Arkadaşımla konuştum dedi. Bende muhabbet açılsın diye ne konuştunuz dedim. Bakın bu kısım önemli çünkü o anda konu kapandı.

Bunun cevabını atması üzerine bende dedim ki, bari 5 dakika benimle ilgilen de uykum geldi uyurum.

Öyle bi yarım saat konuştuk. Uyudum. Bugün yine küçük bir yalnış anlamam yüzünden tartıştık. Bunun üzerine

bende ayrılmaktan korktuğum için birsürü mesaj attım. Canım bak böyle yapmayalım,tartışmayalım şeklinde.

Neyse konu kapandı biz konuşuyoruz. Sonra denizde olduğunu biliyorum. Mesajlaşırken öyle havadan sudan. Mesajlar kesildi. Sonra bi mesaj attı,mesajıma karşılık olarak. Bende denizde miydin yazdım. Yoo dedi.

Bu kadar özel mesajları bile anlatmak istemezdim ama konuyu anlamanız için anlatıyorum.

Sonra da beni aradı, ve söyledikleri aynen şunlar.

Ben barıştığıma pişman oldum. Biraz değerimi anlarsın sanmıştım.

Ben senin sevgilinim. Kocan değilim. Ben sana karışmıyorum. Buraya 1 haftalığına geldim. Mesaj çekmek zorunda mıyım. Otobüste çektiğim mesajları zorunluluktan çektim. Benim trip atmamam için çekmiş. Sen benim arkadaşımla konuştuğumu neden soruyosun. Denizdeyim şurdayım burdayım demek zorunda mıyım...

Falan filan... Öyle işte... Üzüldüm sonuç olarak. Çok ağrıma gitti... Haksız mıyım demek istemiyorum.

Şu an ne mesaj yazıcağımı bilmiyorum. Sadece sen nasıl bir ilişki istersin,ne yapsaydım pişman olmazdın, içinden gelerek mesaj çekerdin,aşkım derdin yazabildim.

Belki hata yaptım. Bilemiyorum...

Alıntı yapmamanızı rica ediyorum.

Okuduğunuz için teşekkür ederim...
:14:

sizce değer mi? pişman olmazsınız umarım...

Canım aynı şeyler benimde başıma geldi ayrılmak mı istiyor bırak gitsin. Öyle şeyler çıkacak ki emin ol ilerde ayrılmadığına sen pişman olacaksın. Böyle bir şey mi olur ya eminim ki sen tatile gitsen, aynı şeyleri yapsan direk ayrılır. Çünkü çocuğun amacı bu şekerim..
Ayrıca seni haksız bulan arkadaşlara da anlam veremiyorum. Nasıl yani tatile gitti diye mesaj atmıycak mı, aramıycak mı üstelik sen bunları bekleyince suç sende mi ! Asıl böyle bir ilişki olmaz karşılıklı sorumluluklar olmalı, erkek arkadaşında sana olan sorumluluğunun farkında değil..

Macecim Zeboş'a katılıyorum, hep sevgilini savunuyosun .. Ya o adam için D-E-Ğ-M-E-Z .. Anlıyormusun beni arkadaşım=? Kukla oynatır gibi oynatıyor senı yahu. Ve sen bunları göre göre hala nasıl ona bu kadar güvenebiliyorsun ve savunabiliyosun ? Kimse burada senin kötülüğünü istemıyor ama sevgilin adam gibi adam olsa sen burada bu konuyu açmazdın zaten. Bence daha fazla zamanını harcama o adama. Yani o kadar kavga edıyorsunuz, sen üzülüyorsun, sana '' zorunluluktan mesaj attım'' diyor. Sen üzülüyorsun, ama o sana face şifresini değiştirmen için Telefon açıyor.
Daha fazla yorum yapmayacağım, aç gözlerini .

cnm bazı arkadaşlarında söylediği gibi sen onun üzerine çok düşersen o uzaklaşmaya başlar,bırak o çabalasın biraz da hep sen hep sen olmasın,çok ilgi onu şimartırsa üzülen sen olursun.
bide sen onu çok sıkmışsınya geçmişte,sen çok fazla sıkan biri değilsin bence yani kendimle kıyaslayarak söylüyorum bunu
sevgilin tatile gidiyo sonuçta,istedği gibi geziyo daha ne,hala niye şikayet ediyo
seven insan özler,ilgilenilmek ister ilgi ister,görmek ister,göremese sesini duymak ister.sende bi hata yok bence bunları istemen normal
sevgilin senin bu ilginden mi sıkılıyo anlamadım ki
sadece sevgiliyiz demekle sevgili olmayı mı aşağılamış yani,çok hatalı çok yanlış şeyler söylemiş
insanın karşısındakine verdiği değer, ona karşı olan sorumlulukları bi imzayla ölçülemez ki..
ortada gerçek bi sevgi varsa evli olmak yada sadece sevgili olmak farketmez bence,tek fark şu olur evlenirsin iş resmiyete dökülür.

bence artık tartıştığınızda bu kadar çok alttan alma,özür dileme
hiçbir tartışma tek taraflı değildir,senin canını sıkıcak bi durum olmasa tartışma çıkarırmısın
demek ki oda hatalı ama sürekli alttan alırsan o kendini kusursuz görmeye başlar

artık ilgiyi kendine çek,bırak o arasın o sorsun o özlesin
sen biraz sezsiz kal o zaten gerçekten seviyorsa senin değerini anlar ve artık üzmez seni inş

İyi veya kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim. Birini çok seviyorum ve gerçekten çok saçma sapan bi durumun içerisindeyim.

Yardım bekliyorum yalnızca. Mantığımı kullanamıyorum çünkü.

canım benim durumun beni üzdü ya:((( sen de bu çelişkilerinde gelgitlerinde o kadar haklısın ki... çünkü SEVİYOSUN... lütfen mantığını duygularından arındırmaya çalış, ne kadar süredir birliktesiniz bilemiyorum ama zaman olayı da çok önemli değil aslında bu konuda, sonuçta yaşanmışlıklar, umutlar hayal kırıklıkları hep bir arada...
yine de burada durumuna çare olmaya çalışan, yorum yapan pek çok kadın gibi ben de sana yoluna bundan sonra yalnız devam etmeni önericem, bunu duymayı istemesen de... bazen kararlı olmak gerekiyo çok istemesek de, özellikle kişilikler arasında uyumsuzluk olduğunda karşıdaki insanın değişeceğine inanmak ve her şeyin yoluna gireceğini düşünmek, gerçekleri bi kenara atıp kendini avutmaktan başka bi işe yaramıyo arkadaşım... ciddi kararlar verme zamanı gelmiş... gördüğüm,anlattıkların kadarıyla karşı tarafta senin duygularına ve düşündüklerine bi saygı kırıntısı bile göremiyorum, saygı sevgiyi ayakta tutandır, senin yerine düşünememiş olabilir, bunalmış olabilir ama sen de onun sevdiğisin (sana göre) ve insan sevdiğinin sesini duymak istemez mi?...

hmm anladıgım kadarıyla senın hıslerın daha yogun ve kaybetmekten korkuyorsun,ama ustune gıderek ozur dıleyerek sureklı arayarak kaybetmeye daha cok yaklasıyorsun.boyle yapmamalısın,sureklı onu dusunme,gel burda takıl bızlere yaz ama ona yazma tut kendını...
onu şımartmışsın ve senı cepte goruyor uzgunum...

evet kocanız değil sevgiliniz.ama arkadaşınızda değil sevgiliniz.kocanız olsa sizde onunla tatile giderdiniz,yalnız arkadaşıyla gidemezdi..arkadaşınız olsa her dakika size ne yaptığına dair mesaj atmak zorunda değildi.ama sevgilinizse ikisinin ortasını yapmak zorunda.sevgili olduğunuzu hissettirmeli.
kırılmakta,gücenmekte haklısınız.sevgiliniz saçmalamış..başına güneş geçti galiba..bence arayıp sormayın,mesajlarına kısa cvp verin.merak etsin sizi,her sorusunu yanıtlamayın ve asla trip atmayın..

Biliyorum. Tekrar ayrılıcaz gibi hissediyorum... :14::14::14: :43:

Bence de yakında seni burda açılan konularda göreceğiz diye tahmin ediyorum böyle devam edersen..Ben ona 4 yılımı verdim seviyordu terk etti beni,hakkımı helal etmiyorum..v.s..

Önce bir kendine gel,bu gidişle zaten bitecek madem bitmesin istiyorsun,azıcık şurda yazanları dinle,bir kulağından girip diğerinden çıkıyor gibi,tek bildiğin seviyorum da seviyorum..onu anladık zaten..

Madem senin bu kadar sıkmandan rahatsız oluyor üzerine gitme bakalım onun gibi yap dışarı da gez toz aradığında haber veremedim canım kusura bakma de,umursamaz davran azıcık(umursama değil yani,öyle görün)..
Senin aklından gecen bunları yaparsan ya biterse ??:53::53::53::53::53:..onun cevabını bilemem ama bu şekilde devam edersen kesin bitecek !!

Canım sen çok şımartmışsın kusura bakma ama.
Özür dilemeler, ayrılıktan korkmalar falan.
Çocuk ona bu derece bağımlı olduğunu hissettiyse cesaretlenmiştir.
Her zaman karşısında kararlarınla durmalısın. Ozaman sana rest çekemez eğer seni gerçekten kaybetmek istemiyo ve gerçekten üzdüğünde bile onda değerin değişmiyosa.
O sana gerçekten karışmıyor mu?
Ayrıca bu karışmak değil ki.
Ne yani arkadaşınla ne konuştugunu sordugunda karışmış mı oluyorsun?
Nerede oldugunu sorunca karışmış mı oluyorsun?
Ee ne farkınız kalıyo arkadaştan?
Nerede oldugumu bilmesede olur, ne yaptıgımı bilmesede olur.
Aramak, mesaj atmak zorunda degilim.
Kırılmasın diye zorunluluktan mesaj atmalar.
Senin kocan değilim, sevgilinim dediğinde keşke sevgilim değil arkadaşımsın, sevgililik böyle bi olay değil deseydin.
Bi daha cesaret edemezdi böyle küstahca cümlelere:ssz:

O seni ayrılıgıyla cezalandırabiliceğini düşünüyo. Sen onu gözünde bu kadar büyüttükçe o kendini hint kumaşı sanmış.
Bırak yapsın tatilini.
Çok zor biliyorum ama o aramadıkça arama, mesaj atma. Üzerine düşme.
Aradıgında da normal konuş. aşkım, canım, çok özledim vs dememeye çalış.
O zaman nasılda gelir paşa paşa.
:19:

sana o kadar söylediği şeyden sonra, adama bi de sen nasıl bir ilişki isterdin diye sorman çokkk yanlış, o kadar vazgeçilmez ki sevgilin ve bunun o kadar farkında ki...

hem kıskançlık yapıp kavga çıkaran hem de geri binlerce kez özür dileyen sensin. sen bunu yaparken o sadece seni affediyo ve sana çemkiriyo.

anlatabildim mi? onun dışında bi hayatın olsun ve bunu o da bilsin.

Fazla simartmissin sanki. En ufak seylerde kac kere ozur dilemeler, surekli pesinde olmalarla filan, sevgilin de ya bundan gercekten bunalmis, ya da bunu cok guzel kullaniyor pasa.
Acaba ayrilmak istiyor da yol mu yapiyor, yoksa blof mu yapiyor anlayamadim. Sen ilgilenmeyince sana karsi ilgisi nasil, ordan anlayabilirsin bunu. Her neyse, ben olsam bu kadar ustune dusmezdim, biraz arayi acardim, arayip sormazdim, bakalim ne olacak. Senin icin zor olabilir, ama lutfen kendine daha fazla deger ver ve bunu ona hissettir. Olun icin yanip biten, gerekirse kendini bosveren biri gibi duruyorsun burdan bakinca.

Valla ben sizin yerinizde olsam bir gün hiç aramam ... bakalım o ne yapacak? bu kalan 3 gün tatilinde hiç siz onu aramayın bakalım siz aramadan o sizi arıyor mu? merak ediyor mu? Dünyanızın merkezine onu koymayın bbence.. hayat çok kısa biraz kendinize de oyalanacak bir şeyler bulun ;)

herkesin yazdıklarını yazacağım bende. biraz arama sorma sende. o arasın, böylece sende görürsün sana ne kadar değer verdiğini.. böyle giderse çok yakında o kadar bunalttın ki artık seni sevmek zorunda hissetmiyorum kendimi der ( eski nişanlım bir gun bunu söylemişti bana ).. biraz daha sabret tatlım lütfen. tut kendini. telefonunu her dakika yanında tutma. zaman ayır kendine. mesela aç bir dizi izle, bu esnada da yanında olmasın tel in sadece bölümler bittikçe bak. umarım herşey güzel olur senin için canım :34:

Back