Sadece Sevgiliymişiz... :(

şaşırmadım.
hangi erkeğin bu kadar üzerine düşülse böyle davranır.
yahu adam sizi takmıyor bile ama siz aşkım canım diye peşinde dolanıyorsunuz.
sevgiliniz bulunmaz hint kumaşı falan mı?
birde ayrılmayalım diye mesaj attım falan demişsiniz.
kusura bakmayın da sevgilinizin sizi umursadığı falan yok.
yakın bi zamanda koyar kapının önüne.
sizde çabalarınızla baş başa kalırsınız.

Adam şımarmış, şımarmakta haklıda , bana da biri nasıl bir ilişki istiyorsun diye sorsa şımarırım. Neden gitsin ki nasılsa istediği gibi yürütüyor.

Sağlam bir destur çek, adam oluyorsa olsun , olmuyorsa gitsin, bu şekilde 4 yıl daha oyalanırsın

Aşk güzel şey ancak karşı taraf onu ayağının altına alıyorsa, kusura bakmasın çiğnetmem, kendi kendime dövünürüm yine de adama çiğnetmem, benim duygumdur kıymetlidir. Bir de bu taraftan bak, hep kovalamak nereye kadar, yazık değil mi sana.

İçimdekileri yazdım. Mesaj çeker mi bilmiyorum. Doğru olduğuna inandığım şeyleri yazdım.
Bana değişmemişsin demesi çok ağır.

Hani sürekli mesaj çekiyorum tamam ama biz yalnızken de ben böyleyim. Dibinden ayrılmam. Sevdiğim için tamamen.

Arkadaşım abim kocam Herşeyim olarak görüyorum onu. 4 sene olacak. Anlamıyor...

'Sürekli mesaj çekiyorum ,biz yalnızken de böyleyim ,DİBİNDEN AYRILMAM ' Anlattığın kadarıyla düğüm noktası bunlar işte.Bazı kadınlar ve erkekler senin için şu an kabul etmesi zor olsa da fazla dipdibe olmaktan ,sürekli iletişim halinde bulunmaktan her gün ne yedim ,nereye gittim,şu an ne yapıyorum ,kimleri gördüm,ne hissettim raporu vermekten bunalırlar, sıkılırlar.Bu tarz abanmalar bazı ilişkiler için başlangıçtaki sevgi ve ilginin katili.Sevdiğin kişi bu durumdan o kadar bunalmış ve yorulmuş olabilir ki normalde yapacağı şeyleri bile yapmak istemeyip sana aşırı tepki gösteriyordur belki de. Onda çocuk daha korkuncu anne effekti yaratıyor olabilirsin.Bu çekici ya da güzel değil ,boğucu.Kendine ait hayatı zenginleştirirsen muhabbet olsun diye sorduğun 'arkadaşınla ne konuştunuz ?' gibi sıkıcı ve yanlış algılanabilecek soruların yerini çok daha doğal , ilginç ,komik sorular ya da sohbetler alabilir.

'sevgiliyiz ' lafını 'olayları ciddileştirme ,ağırlaştırma , hafiflet ,kasma ben yoruldum artık ' olarak algıladım.:107:

erkek arkadaşın çok rahat

sana ettığı laflarda hıç normal değıl

çok sınır bı tıp, nasıl katlanıyorsun? tamam sevıyorsun ama cıdden bu adamın nazını egosunu trıbını çekmek zorunda değılsın

resmen bı tarafı kalkmış acılen ındırmen gerekıyor, yoksa daha çok üzülürsün ınan bana

Suyu çıkmış maalesef

nasıl çekebiliyorsun böyle birini anlayamadım gerçekten. erkek arkadaşının seni sevdiğini düşünmüyorum yada fazlasıyla yüz vermişsin..

Sevgilim tatile gideli 2 gün oldu. 3 gün sonra da dönecek.

2 haftadır görüşmüyoruz. Haliyle çok özledim.

1 hafta önce kuzeni geldi. Onunla eskiden ona karıştığım için sıktığım için ayrılmıştık bu nedenle hiç karışmadım. Doğum günümde bile görüşmememize rağmen üzmemeye çalıştım. Mesaj attım, akşamları eve geç döndüyse "Trip Yaptı" dememesi için o dönene kadar bekledim.

Tatile gittiği gece otobüsteyken mesajlaşmıştık. Gayet güzel konuştuk hiç bir problem yok. Hatta o gece çok mutlu,huzurlu uyudum.
Bana o gece beni ne kadar üzerse üzsün onda çok değerli olduğumu söylemişti.

Her neyse, tatile gittiğinde ilk gün de bir problem yaşanmadı. Konuşuyoruz güzel güzel. Canım ben şurdayım,denize gidiyorum falan haber veriyor bana.

İkinci günü akşam, ben ona Beni arar mısın? dedim. Şu an yemek yiyorum birazdan arasam dedi. Peki dedim bekledim. Üzerinden 1,5 saat geçti. Mesaj attı. İşi varmış,ortalığı temizlemiş.

Sinirlendim ama aslında üzüntümü sinirimle belli ettim ona. Çok özlediğimi anlamasını bekledim, 5 dakika sesini duymak istemiştim yalnızca.

Kızdığım için yine ben suçlu oldum. Defalarca özür diledim.

Bu konuyu hallettik. Dün gece yine mesaj çekmesini bekledim. Yemek yediği için. Saat 9'dan 12'ye kadar mesaj atmadı.

En sonunda uykum geldiği için ben mesaj attım. ' Ben yatıyorum,kusura bakma beklemek isterdim ama uykum geldi. İyi geceler,Tatlı rüyalar. Öptüm ' şeklinde.

Bu mesajdan 5 dakika sonra mesaj attı. Arkadaşımla konuştum dedi. Bende muhabbet açılsın diye ne konuştunuz dedim. Bakın bu kısım önemli çünkü o anda konu kapandı.

Bunun cevabını atması üzerine bende dedim ki, bari 5 dakika benimle ilgilen de uykum geldi uyurum.

Öyle bi yarım saat konuştuk. Uyudum. Bugün yine küçük bir yalnış anlamam yüzünden tartıştık. Bunun üzerine bende ayrılmaktan korktuğum için birsürü mesaj attım. Canım bak böyle yapmayalım,tartışmayalım şeklinde.

Neyse konu kapandı biz konuşuyoruz. Sonra denizde olduğunu biliyorum. Mesajlaşırken öyle havadan sudan. Mesajlar kesildi. Sonra bi mesaj attı,mesajıma karşılık olarak. Bende denizde miydin yazdım. Yoo dedi.

Bu kadar özel mesajları bile anlatmak istemezdim ama konuyu anlamanız için anlatıyorum.

Sonra da beni aradı, ve söyledikleri aynen şunlar.

Ben barıştığıma pişman oldum. Biraz değerimi anlarsın sanmıştım.

Ben senin sevgilinim. Kocan değilim. Ben sana karışmıyorum. Buraya 1 haftalığına geldim. Mesaj çekmek zorunda mıyım. Otobüste çektiğim mesajları zorunluluktan çektim. Benim trip atmamam için çekmiş. Sen benim arkadaşımla konuştuğumu neden soruyosun. Denizdeyim şurdayım burdayım demek zorunda mıyım...

Falan filan... Öyle işte... Üzüldüm sonuç olarak. Çok ağrıma gitti... Haksız mıyım demek istemiyorum.

Şu an ne mesaj yazıcağımı bilmiyorum. Sadece sen nasıl bir ilişki istersin,ne yapsaydım pişman olmazdın, içinden gelerek mesaj çekerdin,aşkım derdin yazabildim.

Belki hata yaptım. Bilemiyorum...

Alıntı yapmamanızı rica ediyorum.

Okuduğunuz için teşekkür ederim...
:14:

insan sevgilisini merak edemez mi ya niye bu sıkboğaz etmek gibi algılanıyo ki.
ben senin ilgini olmanı normal karşılıyorum ama o niye bu kadar tepki verdi anlamadım. ben de erkek arkadaşımdan yakın zamanda buna benzer bi sebepten ayrıldım. o sevgili olana kadar benimle inanılmaz ilgilenirdi sonra ne aradı ne sordu bi süre şikayet ettim o aralar düzeliyodu sonradan bende soğudum aramadım en son mesaj atmış hayatımda yeri ve önemi olan tüm kadınlar beni terk etti.arızalı bi modelim sanırım diye. bende iş işten geçti dedim artık seni sevmiyorum beni kendinden soğuttun dedim.
sanırım bazı erkekler sevgili olunca böyle rahatsız oluyo sürekli aranmaktan. ama görüşüp konuşmayacaksak niye birlikte olalım ki.

uyuz oluyorum böyle nazlı erkeklere.ben de eski sevgilime böyle yalvarırdım salak gibi.halbuki erkeğin biraz kızın peşinden koşması lazım.ah ahh ilişkimizi kurtarmak için yapmıştım herşeyi.ama o gerizekalı anlamadı kıymetimi.benim gibisini daha da bulamaz inşallah hıh

bence yanlış yoldasın,kaçan kovalanır diye bir laf vardır bilirsin,çok üstüne düşmüşsün bence sevgilinin,o da senin onu ne kadar çok sevdiğini bildiği için istediği gibi davranıyor,nasıl olsa ne yaparsa yapsın sen hep onun peşinde olacaksın,onsuz yapamayacaksın,senin yazdıklarından ben bunu çıkardım.bırak bu kadar üstüne düşmeyi,o seni ararsa o zaman ara,mesaj çekerse o zaman mesaj çek,konuştuğunuz zamanlar asla soru sorma,ne bileyim biraz umursamazı oyna,birde böyle dene bakalım,ama tüm bunlara rağmen yine sana böyle ilgisiz lakayt davranıyorsa zaten seni kaybetmeyi göze alıyor demektir,belkide kafasında bitirdi seni oyalayıp duruyor.eğer sevgiliyseniz tabiiki sürekli bir birinize rapor vermek zorunda değilsiniz ama 5 dk sonra arıycam deyipte 1,5 saat geçmesine rağmen hatırlamayıp aramıyorsa o ilişkinin ilişki olduğundan şüphe ederim.

belki uzun ve karışık yazdım canım ama ilk içimden geçeni yazmak istiyorum;lafın kısası sen tek taraflı ilişki yaşıyorsun gibi geldi bana!

konu sahibi arkadaşım..
sende gördüğüm tek şey bağlılık..
AYRILIK deyince ödün kopuyor..
anlıyorum çok seviyorsun onu.
ve sevgilim dediğin adam bunun öyle bir farkındaki o yüzden sana bu kadar ağır konuşabiliyor..
çok ama çok fazla yüz vermişsin.
bir erkeğe yüz versen astar isterler.
iki şımartmaya kalksan altından kalkamazsın..
üzgünüm ama erkek arkadaşınız sizi parmağında oynatıyor.
gerçekten seven adam ne olursa olsun 2 dk da olsa hal hatır sorar..
şikayet etmez...
sizin yapmanız gereken mesaj olayına son vermeniz.
en azından bir süre.
o atmadan atmayın mesaj.
aradığında hemen yerine sonuna doğru açın..
umursamadığınızı sansın..
hangi erkek böyle ilgi olsa aynı şeyleri yapar..
umarım ki hakkınızda hayırlısı olur...

Sevgiler..

Sevgiliniz sizin ona nasıl bağımlı olduğunu artık anlamış ve bu yüzden bu kadar rahat davranıyor ya da sizi elinde biri var olarak görüp sizi oyalıyor.Sizin ondan beklentiniz farklı onun sizden beklentiniz farklı.Siz nasıl ona ilgili davranıyorsanız onunda size bunu göstermesini bekliyorsunuz.Sürekli alttan alan,ilişkiyi yürüten taraf siz olmuşsunuz o da şımarmış.Biraz rahat davranın sizin için zor olacağını tahmin edebiliyorum ama severse sizin peşinizden elbet gelecektir.Eskiye göre mesajlarınızı azaltın,onu sorgulamayın,ne zaman buluşacağız demeyin onun demesini bekleyin.Eğer seviyorsa,sizi özlüyorsa konuşmakta isteyecektir,buluşmakta.İstemiyorsa da ilişki artık tek taraflı devam ediyor demektir,ne kadar ilişki denebiliyorsa.

Belki de asıl hatalı sensin onun egosunu tavan yaptırdığın için.
Sadece sevgiliymişsiniz, merak edemezmişsin, her hangi birinden farkın yoksa sevgili de olmayın o zaman.

Bence de çok hatalısın. Çok üstüne düşüyorsun canım, kendine mani ol.
Kim olsa sıkılır bunalır. Bırak da o düşünsün o mesaj atsın sana biraz da, o arasın.
Atmıyorsa, ilgi göstermiyorsa da bırak gitsin. Sakin ol biraz.
Bağımlı olmuşsun sen buna. Bağlı ol ama bağımlı olma.
Bağımlı olduğun şeyin kölesi olursun. Bir değerin kalmaz.

Öncelikle üzüldüm canım erkekler nedense fazla sorgulamaya gelmiyorlar tatilde olması seninle ilgilenmeyeceği anlamına gelmez sana gerçekten değer verseydi o lafları etmezdi diye düşünüyorum sen ne kadar alttan alırsan o daha da kendinden emin bir şekilde devam edecek hayatına çünkü biliyor ki sana ne yaparsa yapsın sevdiğin için katlanacaksın. Keşke kendini biraz geri çekmeyi denesen hayatının merkezi olmadığını anlaması lazım onsuz da olabildiğini eline koz verme sonuçta kimse vazgeçilmez değil. Evet başlarda çok üzülürsün ama emin ol seni hak eden biri mutlaka karşına çıkacaktır. Her şey gönlünce olsun.

Çok seviyorsun ayrılıktan ödün kopuyor aşırı bağlısın çok seviyosun vs vs işte hep bunlar yüzünden bu adam kendini birşey sanıyor bu kız +1 cepte nasılsa beni bırakamaz , zaten o kadar ilgi görüyor ki ayrılsanız bile üzülmem ki modunda. Sen böyle üzerine düşerek iyi birşey yaptığını sanıyorsun ama aksine itiyorsun kendinden.

4 yıldır birliktesiniz eğer sen hep böyleysen bu zamana kadar sorun çıkmamış ama son zamanlarda senin ilginden bunalmaya başlıyorsa sevgilin demek ki artık ortada zorla giden bir ilişki var demektir.

Erkekler bir anda ayrılmaz çekip gitmez önce içinde bitirir kafasında kalbinde sevgini bitirir ki ayrıldıktan sonra üzülmesinler o kadar benciller işte....Bu da sana ders olsun arkadaşım seni üzmekten kırmaktan kormayan bir erkek hayatında olmuş yada olmamışş ne farkeder ki... İnan hayatında olmasa daha az acı çekersin en azından sürekli kafanda soru işareti olmaz nerde,napıyo,eyvah aramadı,mesaja cevap yazmadı, özledim ,görüşemiyoruz vs vs vs bunlar ayrılık acısında daha beter ediyor insanı... kendimden biliyorum resti çek ne hali varsa görsün bak gör o zaman sana nasıl tıpış tıpış dönüyor....

sovr86 çok haklı.
işte erkeklerden soğutan nedenlerden birkaçı..
Çok üzüldüm ama sen üzülme artık herşey düzelir eminim..

Şu an ne mesaj yazıcağımı bilmiyorum. Sadece sen nasıl bir ilişki istersin,ne yapsaydım pişman olmazdın, içinden gelerek mesaj çekerdin,aşkım derdin yazabildim.

Belki hata yaptım. Bilemiyorum...
:14:

çok hatalı bir mesaj yazmışsın.çocuk sana neler neler demiş nerdeyse bir kovmadığı kalmış sen bir de bunun üstüne ne yazmışsın. ona böyle yaparak şunu demiş oldun: "benim hiçbir değerim yok. değerli olan sensin. eğer çok çabalarsam senin benimle kalmanı sağlayabilirim." onun ne istediği değil, senin ne istediğin önemli. onun isteklerine göre hareket edeceksen bu ilişki olmaz, kölelik olur. böyle bir muameleyi kendine layık görüyorsan devam et.

sıkılacak bunalacak dıye sureklı kendını mı cekeceksın?
boyle bı ılıskı olabılır mı ? trip atiyorsun diyecek diye,ayrilacak diye ödün kopuyor,kopar haklisin ama
sence saglikli bi iliskide sen kendini surekli cekecek ve hep bi seyleri kaybetmenin korkusuyla ve bu iliskiyi ite ite mi yasayacaksin?
uzgunum ama sonunuz belli,sadece tarihi ileriye atarsiniz ertelersiniz.
Allah hakkinizda hayirlisini versin ama nolur su erkeklerin egosunu sisirmeyelim.
ondan 1 tane varsa senden de 1 tane var ve sen degerlisin en az onun kadar unutma:32:

Mace senin elini kolunu bağlamak istiyorum şu adama mesaj çekipte bir yerlerini daha da kaldırmayasın diye.
Bütün arkadaşlar zaten üç aşağı beş yukarı üzerine düşmemen konusunda hem fikir. Kendini gümüş tepsilerde adama sunma! "Sen nasıl bir ilişki istersin" diye sordun ya hayatının hatası canım. Tatilde bunların hepsi aynı tribe giriyor zaten. Plajda hatunları görüp bir de üstüne yanındaki arkadaşı gazı verdiyse direkt özgür çocuk kıvamına gelmiştir.

Back