Ahh canım benim ... Hep böyleyiz işte biz . Hep özlüyoruz biz özledikçe bunlar havaya giriyor . Burunlarını sürteceğiz . Bunu nasıl yapacağız?
Bizde ayy beni çok arıyorsun triplerine gireceğiz .Nasılsa tatili bitecek tatili bitip gelince görüşme arkadaşlarınla buluş evinde otur film izle ama görüşme .Israr ederse görüşürsün yok etmezse yol verirsin gider bu kadar ayrılma korkusu sevgi değil takıntı bence:)
bırak gitsin yoluna inan bu şekilde konuşabiliyrsa senle sağlıklı bir ilişkiniz yok demektir.Şuan ayrılmaya cesaret edemezsen ileride çok üzülebilirsin keşke o anda ayrılsaydım vs. diyyee.NEdense bana bu şekilde konuşabilen erkekler yanii sevgilisini rahatça kırabilen erkekler samimi gelmiyorlar.Bir süre sonra ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.Sadece şuan sevdğin için bazı şeyleri göremiyorsun ama inan kii bu tip erkekler gururunu harcamana değmez.Neden böyle birşey söylüyorum? çünkü çok fazla alttan almışsın..
üzgünüm sevgiliniz haklı... yani denizdeyken bile msjlaşacaksam neden gideyim ki tatile?
arkadaşıyla ne konuştuğnu sormaanız da ayrı bi hata. adam tatile gitmiş, kafa dinlemeye yani... siz de msj atınca cevap vermemişse bi daha atmasaydınız
daha cevap falan yazmayın. tabi oraya gitti bi sürü kız var, dönünce arar merak etmeyin
benim anlamadigim cep telefonu olmasaymis ne yapacakmissiniz...özlemekte güzel bir seydir.yok mesaj cekmedin.yok uyumadan arayayaim.oldu olacak lavaboya gittiginizide haber verin.veya o versin.böyle iliski mi olur..rahat birakin adamlari..biraz gizem olsun...
Mesela şu anda. Evde olduğunu söyledi.
Dışarıda olsa anlardım yazmamasını. Şu an bile mesaj çekmiyor. Ne kadar haklı?
Ben kilometrelerce uzağım ondan. Ordaki insanlar dibinde. Konuşsa nolur konuşmasa nolur. 5 dk bi mesaj çeksin konuşsun tekrar.
Kızlar. Şu an beni aradı. Ve söylediği şey şu. Çay bahçesindeyiz canım. Haber veremedim. İnternet cafeden Face'e girdim. Şifremi değiştirir misin sana zahmet ne olur ne olmaz.
Mesaj çek hadi bekliyorum
Kızlar. Şu an beni aradı. Ve söylediği şey şu. Çay bahçesindeyiz canım. Haber veremedim. İnternet cafeden Face'e girdim. Şifremi değiştirir misin sana zahmet ne olur ne olmaz.
Mesaj çek hadi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?