Sadece Sevgiliymişiz... :(

Ahh canım benim ... Hep böyleyiz işte biz . Hep özlüyoruz biz özledikçe bunlar havaya giriyor . Burunlarını sürteceğiz . Bunu nasıl yapacağız?
Bizde ayy beni çok arıyorsun triplerine gireceğiz .Nasılsa tatili bitecek tatili bitip gelince görüşme arkadaşlarınla buluş evinde otur film izle ama görüşme .Israr ederse görüşürsün yok etmezse yol verirsin gider bu kadar ayrılma korkusu sevgi değil takıntı bence:)

Tatili bitene kadar ben kafayı yerim artık :)

bırak gitsin yoluna inan bu şekilde konuşabiliyrsa senle sağlıklı bir ilişkiniz yok demektir.Şuan ayrılmaya cesaret edemezsen ileride çok üzülebilirsin keşke o anda ayrılsaydım vs. diyyee.NEdense bana bu şekilde konuşabilen erkekler yanii sevgilisini rahatça kırabilen erkekler samimi gelmiyorlar.Bir süre sonra ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.Sadece şuan sevdğin için bazı şeyleri göremiyorsun ama inan kii bu tip erkekler gururunu harcamana değmez.Neden böyle birşey söylüyorum? çünkü çok fazla alttan almışsın..

Şu anda gerçekten yalnızca duygularımla hareket ediyorum. Maalesef ki. Üzerinden zaman geçince anlıyorum hatamı. Ama şu an tek istediğim mesaj çekmesi.

şimdi okudum 4 yıldır berabermişsiniz sanırım. bence bu kadar ona düşkün ve bağımlı olduğunu belli etme kendinden itersin onu, biraz güçlü görünmeye çalış yoksa daha çok üzülürsün

üzgünüm sevgiliniz haklı... yani denizdeyken bile msjlaşacaksam neden gideyim ki tatile?

arkadaşıyla ne konuştuğnu sormaanız da ayrı bi hata. adam tatile gitmiş, kafa dinlemeye yani... siz de msj atınca cevap vermemişse bi daha atmasaydınız

daha cevap falan yazmayın. tabi oraya gitti bi sürü kız var, dönünce arar merak etmeyin

Ben arkadaşıyla ne konuştuğunu sadece konu açmak için sordum.

Mesela şu anda. Evde olduğunu söyledi.

Dışarıda olsa anlardım yazmamasını. Şu an bile mesaj çekmiyor. Ne kadar haklı?

Ben kilometrelerce uzağım ondan. Ordaki insanlar dibinde. Konuşsa nolur konuşmasa nolur. 5 dk bi mesaj çeksin konuşsun tekrar.

benim anlamadigim cep telefonu olmasaymis ne yapacakmissiniz...özlemekte güzel bir seydir.yok mesaj cekmedin.yok uyumadan arayayaim.oldu olacak lavaboya gittiginizide haber verin.veya o versin.böyle iliski mi olur..rahat birakin adamlari..biraz gizem olsun...

Zaten 2 haftadır ayrıyız. Yeterince özledim. Biraz ilgiyi haketmiyormuyum?

canım bence sen ilk önce şu mesajlaşma işine bi son ver.
Yani denizdeyken mesaj, evdeyken mesaj, aman bırak ne hali varsa görsün.
Yani bence bir insan her zaman sevgilisine yer bildirimi yapmak zorunda degil
'' Bak şimdi evdeyim, şu an denizdeyim , şimdi arkadaşımla konuşuyorum vs. '' bunu neden habire söyleme gereğinde bulunsun ki insan ? Sen neden bu kadar takıntılısın onu anlamadım? Çok seviyorsun sanırım bu açık ve net. Ama bu şekilde davranarak ciddi anlamda onu şımartıyosun, lütfen ona bidaha mesaj atma, bir kerede o atsın yahu. Bu kadar kendini yıpratma gerçekten, yazık ediyorsun kendine Macecim ...

Bu seyler bana az cok tanidik geliyor,
Cabalayan taraf sadece sensin,
mesaj yazarken bile 2 kere düsünüp, özene bözene yazmak nekadar zor dimi ??
Aman yanlis anlamasin, aman yine trip yapiyorum sanmasin,
aman hemen özür diliyim ayrilmiyalim..

Bukadar ugrasmana degiyormu gercekten?
Seni sevdigine gercekten eminmisin ?

Seni üzmek istemem ama kendini ayriliga hazirla,
cokta üzme kendini dicem ama malesef biz kadinlar, sevgililerimizi hayatimizin merkezine koyuyoruz,
maaleesef..

Kızlar. Şu an beni aradı. Ve söylediği şey şu. Çay bahçesindeyiz canım. Haber veremedim. İnternet cafeden Face'e girdim. Şifremi değiştirir misin sana zahmet ne olur ne olmaz.

Mesaj çek hadi bekliyorum

Benim anlamadığım; bu çocuk ne sanıyor ilişkiyi? İnsanlar sevgililerini her gün zorunluluktan aramazlar, sevdikleri için seslerini duymak için ararlar. İlişkide iletişim olmazsa sevgi de olmaz. Baksana seni kaybetmekten asla korkmuyor adam, senden emin olmuş çünkü. İlişkiyi gevşek tutacak ki, ilişki ciddiyetini kaybetsin, seni bir köşede yedekleyecek, tam anlamıyla sıkı bir ilişkiniz olmayacak istediğiyle istediği şekilde takılacak aklınca. Bak benden söylemesi, bu adamı bir anda bırak gitsin, seni seviyorsa döner, yoksa o seni bırakır yakında. Kendini bir şey sanmış ilgilendikçe, ona bulunmaz olmadığını göster. Bir şeyleri kaybetmeyi göze alamazsan asla kazanan olamazsın.

bu birazda karakter meselesi. ben ilgisizliği sevmediğim gibi aşırı ilgiyi de sevmem. gittiğin yeri haber ver, ordan arıycam aç, msj at, msnye gir v.s... böyle yaparak daraltmayın adamları... size de böyle yapılmasına izin vermeyin

haa adam tatile gitti ayrıldı mı? canı cehenneme...

yukarıda yazdıklarım geneldi, kişisel almayın

Seni resmen kukla gibi yöneten bir sevgilin var. İliski bile denemez sizinkine tek tarafın istediğine gore yönlenen bir danışıklı dövüş.
Tamam anladım tamam seviyosun tamam sadece sevgilisiniz. Biraya kadar hicbir sey yok ama sevgilinin kullandığı cümleler cok çirkin.
Ben senin kocan degilim sadece sevgilinim derken seni ne derece ciddi gördüğünü anlatıyor.
Karar senin, gitmek isteyen adama ya ısrarla seni affetmesini dilersin ya da gururlu bir sekilde seni istemeyene arkanı donup çekip gidersin. Mevlana'nin dediği gibi seni sevmeyene asla sabır gösterme. Çünkü, Sabrının adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur.

Kızlar. Şu an beni aradı. Ve söylediği şey şu. Çay bahçesindeyiz canım. Haber veremedim. İnternet cafeden Face'e girdim. Şifremi değiştirir misin sana zahmet ne olur ne olmaz.

senin sitemin üzerine bunumu yazdi?

derdi face şifresi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…