Sadece Sevgiliymişiz... :(

Mace cok iyi niyetlisin gercekten. Ona soyle hokkali bir begenmiyorsan iste kapi iste sapi diyecektinde gorecekti gununu. Bu adamlar bu kadar havalara girmeden mudahale etmek lazim.

Mace cok iyi niyetlisin gercekten. Ona soyle hokkali bir begenmiyorsan iste kapi iste sapi diyecektinde gorecekti gununu. Bu adamlar bu kadar havalara girmeden mudahale etmek lazim.

Sonunda ölüm olmadığını biliyorum ama üzülür diye korkuyorum.

Ve biz böyle değildik. Eskiden böyle değildi. Ayrılmadan önce ve şu an böyle...

Mace diğer konularını biliyorum o zaman da yazmıştım hep koşturan taraf sensin sanki sen erkek te o bayan hiç normal bi ilişki göremedim objektif baktığımda. 5 dk konuşamamak nedir anlayamadım ben

Onu çok seviyorum bu şekilde bitiremem. Hani en azından içimdekileri bilmesi lazım...

Ozaman dok ıcını rahatla,oda sana haketmedıgın sekılde karsılıgını versın..(bu cocuktan farklı bıse beklemıyorum cunku) sonunda da belkı ıcınde olusacak olan nefret duygusu,sendekı herseyın bıtmesını saglar..bıtmese de artık adım atmamanı saglar..cunku artık soylencek söz kalmamıstır..

Mace diğer konularını biliyorum o zaman da yazmıştım hep koşturan taraf sensin sanki sen erkek te o bayan hiç normal bi ilişki göremedim objektif baktığımda. 5 dk konuşamamak nedir anlayamadım ben

Mesajlaşıyoruz. Ama bazen hiç düşünmüyor. Mesela telefonda konuşurken 5 dakika da beni ara dimi. Söyleyemiyorum işte.

İnsan istemiyorsa içinden gelmiyorsa yapmıyor demekki...

o senin hesap sormadığını, aksine sadece konuşmak istediğini, değer verdiğin için yaptığını anladığı zaman kendisi de aynısını yapacak. madem barıştığına pişmanmış seni özleyince, senin mesajlarını bekler olacak. seni o kadar iyi anlıyorum ki. bir mesaj onun için hesap verme anlamında olabilir ama bizim için değer verdiğini göstermesi demek. bunalmış gibi geldi bana. cümlelerimi de toparlayamadım bir türlü özne yüklem karıştı. tatilden döndü mü dönecek mi bilmiyorum ama geldiği zaman arar gibi geliyor. uzaklaşmak istedim, kafamı dinlemek istedim, yalnız kalmak istedim falan der herhalde.

İçimdekileri yazdım. Mesaj çeker mi bilmiyorum. Doğru olduğuna inandığım şeyleri yazdım.
Bana değişmemişsin demesi çok ağır.

Hani sürekli mesaj çekiyorum tamam ama biz yalnızken de ben böyleyim. Dibinden ayrılmam. Sevdiğim için tamamen.

Arkadaşım abim kocam Herşeyim olarak görüyorum onu. 4 sene olacak. Anlamıyor...

Cuma dönücek. Ona anlatamadığımdan buraya yazıyorum derdimi...

4 sene miii????
sankı yenı baslamıs cıft gıbısınız..hıcbıse oturmamıs henuz gıbı..
senın ısteklerını o bılmıyor,onunkılerı sen bılmıyorsun sankı..
sımdı daha cok sasırdım..böyle olmaması lazımdı..

bu ilişkide hep alttan alan sen olacaksın.. ipler onun eline çoktan geçmiş. ne yaparsan yap havalara girip ayrılacak. yine barışacaksınız. bu 2-3 ayrılmaya kadar gider. ama sonra maalesef bitecek canım :\ çünkü sen biraz fazla baskıcı birisin. üzerinde hakimiyet kurmak istiyorsun. belki kıskançlık da fazla.. ama o rahat. bu rahatlık belki yapıdan belki de seni tamamen elde ettiğini düşünmesinden.. kendini hazırla ve yavas yavaş toparlanmaya çalış. çok kaptırırsan o hayatına bakarken sen üzülüyor bulursun kendini..

Sürekli başa sarıyoruz. Allah aşkına ben onun istediğini anlamıyormuşum. Ne istiyor benden?

Nasıl bir ilişki bekliyor. Aramamam mı gerek. Sadece sabah günaydın,akşam iyi geceler mi demem gerek.

Sözlerimi her seferinde seçmek zorunda mıyım üzülmemek için...

Bugün yazmadığı için sordum deniz de miydin dedim.

Çünkü ben merak ediyorum. Soruyorum. Özlüyorum. O da öyledir sandım.

zor olsada artık susman gerek..cok ıstıyorsa o konusur zaten..yoksa sen konusugunla kalırsın anca

sevgilini neden bu kadar önemsediğini ona belli ediyosun?
bak canım sevdiğin her halinden belli. Ama gelecekte henüz tamamen birleşeceğiniz bile garanti degilken onu bu kadar önemsemen doğru mu sence?
Bırak tatilini yapsın, nerede olduğunu sorma, sadece onunla gerektiği zamanlarda konuş, açıklama yapma gereğini yada nerede bulunduğunu haber verme ihtiyacı sevgilinde bulunsun. Sen onu hep merak ederek ve bunu ona belli ederek, onun fazlasıyla biryerini kaldırmışsın.. Bu yüzdende bu kadar rahat konuşuyor..
Kimseye bu kadar değer verme, birazcıkta o sürünsün. Sen bu kadar üzülüyorsun acaba onun umrundamı ?
Kendine söz geçir . Onu bu kadar umursama. Kimse bu kadar önemli olmamalı.

Mace özel msj kutunu boşaltabilirmisin canım sana söyliyceklerim var

Haklısınız. Biraz geç kaldım. Umursuyorum ister istemez mesaj çekiyorum... İstediğim tek şey biraz ilgiydi...

Eğer bunun konusunu açarsam,yine ben suçlu olurum. Tatilini mahfettiğim için.

uygulaması zor olacak ama onu bu dediklerine pişman edebilirsin. sadece "önemseme" o mesaj atmadan sen atma. ama geç at. onun yaptığı gibi 1, 1.5 saat sonra. aradığında hiçbişe yokmuş gibi davran. neden böyle yaptığını sorar seni suçlarsa herhangi bir sorun olmadığını onun kuruntu yaptığını söyle. ilgilenme. aşkım canım cicim laflarını az kullan. süründür. sen kaç o kovalasın. arada yüz ver aşık usanmasın. ama tut kendini. duygularını belli etme. çok üstüne gelirse de biz sadece sevgiliyiz de.

Haklısınız... Böyle davranmalıyım sanırım.... Bakalım bu saatten sonra işe yarayacak mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…