sadece muayene parası ödemek için gitmişim meğer.

binlerce kez aynı şikayetleri duydukları için şıp diye olayı çözüp ilaç yazıyor doktorlar her hastayı kontrole ihtiyaç duymuyorlar bana göre mantıklı zamandan tasarruf , yoksa hangimiz kanser teşhisi için gittikte yüzümüze bile bakılmadı stresten alerji olmuşsun stres çayları için hatta aktarlara git onlar daha iyi biliyorlar bu işleri.

Keşke bana da bi açıklama yapsaydı, ben aynı kişi değilim ki, o belki bin kişi gördü benim gibi, ama ben ilk kez yaşıyorum bu durumu. ilklerinden daha sonra hastalanmış olmam benim talihsizliğim mi? :KK31:

Cnm ben bu durumu devletin acilinde yasiyorum genellikle...Muayeneye ye 10 kisi birlikte giriyoruz doktor sikayetini sorup ilac yaziyo...Ki bu saglikta cag atladigimiz dönemin en gelismis sehri istanbulda:confused:
Bir diger konuda cilt ile ilgili olan sorunlar genellikle 10 gunden once sonuc vermiyor...
Mesela cilt lekesi icin gittiniz verilen krem duzenli kullanildiktan 2 ay sonra sonuc veriyor..Hani 15 gun demesi pek garip gelmedi bana

benim yara olmadı parçalarcasına kaşımamaya çalışıyordum.ellerin kaşındığı zaman soğuk suyun altına tut biraz.
Mutlaka tekrar doktora git ve stresi birazz üzerinden atmaya çalış rahat ol.Sen stres yapsan da evleneceksin yapmasan da :)
bırak bazı şeyler de eksik kalsın senin sağlığından önemli değil hiçbirşey.

hiç huzursuzluk çıkarmadım bu süreçte kimseye, ama kendimi sıkmışım demek ki farkında olmadan, vücut imdat dedi sanırım :) tavsiyelerinizi dikkate alıcam teşekkür ederim :)

Cnm ben bu durumu devletin acilinde yasiyorum genellikle...Muayeneye ye 10 kisi birlikte giriyoruz doktor sikayetini sorup ilac yaziyo...Ki bu saglikta cag atladigimiz dönemin en gelismis sehri istanbulda:confused:
Bir diger konuda cilt ile ilgili olan sorunlar genellikle 10 gunden once sonuc vermiyor...
Mesela cilt lekesi icin gittiniz verilen krem duzenli kullanildiktan 2 ay sonra sonuc veriyor..Hani 15 gun demesi pek garip gelmedi bana

Nasıl bi psikolojiye girdiysem artık, bi tahlil ister diye bekledim umutsuzca :)

"bilimin kadını erkeği olmaz, doktor nasılsa işini yapacak"

sen girmeden ön yargını yatıştırmaya çalışmışsın ama belki yüzünden belli olmuştur...ben hiç girerken kadın erkek ayıramıyorum aklımın ucundan geçmez hem de eldeki yara gibi herkesin gördüğü bir rahatsızlıksa...ya da çok bilindik daha önce karşılaştığı bir durumdur ve gereksiz tetkikler yapmaktansa direk çözüme gitmiştir..
Evet kesinlikle bu noktayı atlamayalım.

"Bilimin kadını erkeği olmaz" , "doktor erkekti fakat" gibi laflar da hiç hoş değil.

Yoksa çarşaflı mısınız? Yani bu lafları eden biri bence kusura bakmasın ama bu muameleyi de biraz hak ediyor.

evet uçlarında bi şeffaflık var su gibi, devamlı kollarımı sırtımı falan kaşımak istiyorum :/
Korkutmak gibi olmasin kasidiktan sonra vucudunuza el surmeyin beni Komple sarmisti.ksarmisti.kurdesen mantar egzama hepsini ayni anda yasadim büyük sıkıntı atlattim ve de ne zaman stres giti hastalikta gitti..O kadarki insanlar selamlasmiyordu bile bizede gecer diyee bazen cok cahilizz gecici bir hastalik degil içten gelen bir sey bu inşallah tez zamanda iyilesirsin.

Kurdeşen olmuş olabilirsin, stresten olur. Ama su çiçeği de olabilir. Bir doktora daha git. Devlet hastaneleri böyle malesef. Doktorlarda suç bulamıyorum ben. Gün içinde 35 randevulu hasta var bir o kadar randevusuz yaşlı çocuk ve engelli hasta var. Bir doktor günde 100-120 hasta bakıyor. Sizi inceleyecek zamanı olmamıştır. Hem artık gözü kapalı teşhis koyabilir durumdalar günde yüzlerce hasta görmekten.

Doktorlar hep öyleki o bakmış görmüştür kafasına göre ilaç yazacak değil ya.
Ayrıca 15 güne geçmezse gel demesi en uzun süreci söylemiştir ilaca başlayınca 2 günede geçebilir 1 haftayada bu herkese göre değişir.

Evet kesinlikle bu noktayı atlamayalım.

"Bilimin kadını erkeği olmaz" , "doktor erkekti fakat" gibi laflar da hiç hoş değil.

Yoksa çarşaflı mısınız? Yani bu lafları eden biri bence kusura bakmasın ama bu muameleyi de biraz hak ediyor.

çarşaflı olsam kime ne mini etekli olsam kime ne öncelikle, gittiğim hastane muhafazakar kesime hitap eden bir kurumdu. bu konumuz değil.

çok fazla doktora gitmem, ve tüm vücut olduğu için biraz sıkıldım ama hiç bir şekilde anormal davranmadım merak etmeyin, ben muayene için tişörtümü ve atletimi çıkartmakta tereddüt etmezken (tedirgin eden kısım buydu zaten) doktorun arkamdaki duvara bakması ve yere biraz acaip oldu.

Korkutmak gibi olmasin kasidiktan sonra vucudunuza el surmeyin beni Komple sarmisti.ksarmisti.kurdesen mantar egzama hepsini ayni anda yasadim büyük sıkıntı atlattim ve de ne zaman stres giti hastalikta gitti..O kadarki insanlar selamlasmiyordu bile bizede gecer diyee bazen cok cahilizz gecici bir hastalik degil içten gelen bir sey bu inşallah tez zamanda iyilesirsin.
Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun :/

çarşaflı olsam kime ne mini etekli olsam kime ne öncelikle, gittiğim hastane muhafazakar kesime hitap eden bir kurumdu. bu konumuz değil.

çok fazla doktora gitmem, ve tüm vücut olduğu için biraz sıkıldım ama hiç bir şekilde anormal davranmadım merak etmeyin, ben muayene için tişörtümü ve atletimi çıkartmakta tereddüt etmezken (tedirgin eden kısım buydu zaten) doktorun arkamdaki duvara bakması ve yere biraz acaip oldu.
Muhafazakar kesime hitap eden bir hastanenin doktorunun, kadın bir hastanın suratına bile bakmaması bana hiç de garip gelmedi.

O zaman normal bir hastaneye gideceksiniz.

geçmiş olsun. ben zona geçirdim. stresten. su çiçeğine benziyordu. çok az yerde çıktı. ama her yerde de çakabiliyormuş. 2-3 hafta sonra kesti ilaçlar. başka doktora daha git. küçücük yerde çıksa bile beni çok etkiledi. sürekli kaşındı ağrı yaptı...

mutlaka tekrar git doktora... o doktoru da şikayet et...

Muhafazakar kesime hitap eden bir hastanenin doktorunun, kadın bir hastanın suratına bile bakmaması bana hiç de garip gelmedi.

O zaman normal bir hastaneye gideceksiniz.

yakında o hastane vardı, hani dedim ya bilimin cinsiyeti yok, aynı zamanda dini, siyasi, vs vs görüşleri de yok diye kabul ettiğimden dolayı böyle oldu sanırım.
ama hissettiğim şu yanlış anlaşılmak istemiyorum ,nasıl diyeyim, ben ondan değil o benden çekindi sanki, bunu ifade etmek istedim.

o zaman normal yani. daha önce bayanın biri yüzüme baktı vs diye şikayet etmiş olabilir. bayan aile hekimine gitseniz bile olur. kendi doktorunuz olmasına bile gerek yok.

yakında o hastane vardı, hani dedim ya bilimin cinsiyeti yok, aynı zamanda dini, siyasi, vs vs görüşleri de yok diye kabul ettiğimden dolayı böyle oldu sanırım.
ama hissettiğim şu yanlış anlaşılmak istemiyorum ,nasıl diyeyim, ben ondan değil o benden çekindi sanki, bunu ifade etmek istedim.
Sizi anladım. Ama böyle yerlere gitmemeliyiz. Biz gittikçe bunlar devam edecekler.

Siz onu erkekten öte belki sadece doktor olarak görmek istiyorsunuz ama, o sizi hasta bir insandan öte sadece kadın olarak görüyor.
Çirkin bir zihin yapısı.

Değişik hiç birşey yemedim ki hep aynı şeyler stresten mi acaba dedim doktora da, stres her hastalığın başı zaten diyor :) allah razı olsun dedim ben de :) su içeyim haklısınız çok aram yoktur suya içerlerim bi yıkansın :)

Aslında yediğinizle çok alakalı değil ben değişik Bişeymi yedim 1 haftadır savaşıyorum alerjiyle Yüzüm, boynum,ensem başka bi yerimde olmayınca yeni başladığım kremden oldunu anladım bırakmama rağmen Geçmiyor dokt gitmedim çok ilerlemedikçede gitmem ilaç satmak için yazıyolarda yazıyolar bizim burada bi dokt ceza aldı bu sebepten ama gene aynı KV gitmiş geçen o dokt döktürmüş reçeteye maşallah

X