- 26 Mart 2015
- 368
- 347
- 53
- Konu Sahibi leblebitozu_88
-
Merhabalar,
Üç gündür elimin üzerinden başlamış olan kaşıntılı kabarcıkların tüm vücudumu sarmasını seyrettim. 3 hafta sonra düğünüm olduğu için stres kaynaklı olduğunu düşündüm fakat doktora gitmeyi ihmal etmeyeyim dedim cumartesi günü özel bir hastanenin cildiyeci hekimine gittim, doktor erkekti fakat "bilimin kadını erkeği olmaz, doktor nasılsa işini yapacak" diyerek kendimi rahatlatmaya çalışarak muayene saatimi bekledim. Girdim, doktor bey saolsun değil kabarcıklara bakmak, yüzüme bile bakmadı arkamdaki duvara yada yere bakarak konuştu. ne tahlil ne bişey hiç bişey yok iki hap yazdı saolsun 15 güne geçmezse gel dedi. 15 gün uzun bir süre değil mi? dedim, benim 3 hafta sonra düğünüm var bu halde olmak istemiyorum dedim, geçmezse bi iğne yaparız dedi çevirdi kafasını ben de çıkmak zorunda kaldım. hastalığıma mı yanayım, 15 gün sürmesinin normal olmasına mı yanayım, doktorun ilgisizliğinden dolayı dediklerine de güvenemediğime mi yanayım bilemedim hanımlar..
Arkadaşım niye sessiz kalıyorsun ki? Zahmet olucak ama en azından gözünüzün ucuyla baksaydınız deseydin?Merhabalar,
Üç gündür elimin üzerinden başlamış olan kaşıntılı kabarcıkların tüm vücudumu sarmasını seyrettim. 3 hafta sonra düğünüm olduğu için stres kaynaklı olduğunu düşündüm fakat doktora gitmeyi ihmal etmeyeyim dedim cumartesi günü özel bir hastanenin cildiyeci hekimine gittim, doktor erkekti fakat "bilimin kadını erkeği olmaz, doktor nasılsa işini yapacak" diyerek kendimi rahatlatmaya çalışarak muayene saatimi bekledim. Girdim, doktor bey saolsun değil kabarcıklara bakmak, yüzüme bile bakmadı arkamdaki duvara yada yere bakarak konuştu. ne tahlil ne bişey hiç bişey yok iki hap yazdı saolsun 15 güne geçmezse gel dedi. 15 gün uzun bir süre değil mi? dedim, benim 3 hafta sonra düğünüm var bu halde olmak istemiyorum dedim, geçmezse bi iğne yaparız dedi çevirdi kafasını ben de çıkmak zorunda kaldım. hastalığıma mı yanayım, 15 gün sürmesinin normal olmasına mı yanayım, doktorun ilgisizliğinden dolayı dediklerine de güvenemediğime mi yanayım bilemedim hanımlar..
şimdi önce burdaki doktor ve doktor yakınlarının saldırısına hazır ol.
Yakın bir arkadaşım ilaç mümessilliğine başladıktan sonra o hapların neden ve ne şekilde verildiğini anladım.
Bir de bunu sıkıntı yapmana hiç gerek yok. Yeni bir doktora daha git.
Gidemiyorsan da eczacına bi sor bakalım ilaçlarını neymiş ne degılmış.
Neden böyle bir düşünceye kapılıp kendini bi de rahatlatmaya çalıştın anlamış değilim.Altı üstü eline bakacak.Merhabalar,
Arkadaşım niye sessiz kalıyorsun ki? Zahmet olucak ama en azından gözünüzün ucuyla baksaydınız deseydin?
Ben de kardeşimi götürdüm; özel , ücreti de az olmayan bir hastaneye. Aynı senin dediğin gibi, kadın masasından bile kalkmadı, baktım reçete yazıyor. Bir muayne etmeyecek misiniz? Kulağı ağrıyor çocuğun dedim; bozuldu hanfendi. Salgınmış, herkes aynı sebeple geliyormuş bla bla...Kalktı baktı, hatta bir teste de yolladı.
Azıcık insaniyet olacak maalesef.
Bu arada bol su için; iyi gelebilir; son zamanlar çok şekerli yemiş olabilir misiniz?
Neden böyle bir düşünceye kapılıp kendini bi de rahatlatmaya çalıştın anlamış değilim.Altı üstü eline bakacak.
canım öncelikle geçmiş olsun
düğün arefesinde olduğun ve muhtemelen stresli günler yaşadığın için ürtiker (halk arasında kurdeşen) olmuşsun.
kısa bir zaman önce benimde başıma geldi.doktora gittim kaşıntı için bir iğne yaptı.2 tane ilaç verdi ve kaşıntım olduğunda sürmem için eczaneye formülünü yazdığını bir krem hazırlattım.Çok şükür ki 1 haftada geçti.
evet doktorun biraz ilgisiz davranmış gibi geldi.En azından ellerindeki kızarıklıklara bi göz atması gerekirdi.ben bacaklarımı bile açıp gösterdim doktor cinsiyeti ayrımı yapmadan. (gerçi bayandı doktorum)
doktora henüz yeni gittiğin için kontrol süren de vardır.Ücret vermeden tekrar görüş doktorla ve kaşıntı kremi de vermesini söyle bence.Yoksa dayanılacak bişey değil.
Çok geçmiş olsun..
peki neden kaynaklandigini veya adini soylemedi mi ?
çok teşekkür ederim, ürtikerse eğer yaraya çevirir mi acaba bir arkadaşımın annesine olmuştu onu aradım bu sabah böyle böyle bişey var bir de bugün dudaklarım şişti diye, muhakkak tekrar git büyük ihtimalle öyle dedi, korkmaya başladım iyice
Stres ve sıkıntı dan Kurdeşen dokuyorsun canim sulu sulu ve baloncuk gibi demi ve surekli tatli tatli kasiniyor.Stres ne zaman biter o zaman geciyir maleseff bende sıkıntıdan dokmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?