sadece markalı ipek eşarp yada tivil satmak veya almak isteyenler...

canım yaa benim bi huyum var dizilerin ilk bölümlerini izlerim hoşuma giderse devam ederim, gitmezse bırakırım....
mesela fringenin ilk bölümünü izledim hiç beğenmedim nedense...
arrow çok iyi diye duydum ilk bölümüne baktım o da sarmadı...bunun gibi örnek vereceğim çok bıraktığım dizi var..
ben walking dead ve prison hayranı biri olarak, bana öyle bir dizi söyleki, aynen bunlara tutulduğum gibi tutulup kalayım...
varmıdır öyle bi dizi...

canım benim aşkımı nezaman yolluyorsun sevdiceğimle beni çok ayırma :119:

canım benim aşkımı nezaman yolluyorsun sevdiceğimle beni çok ayırma :119:

canım merkeze uzak oturuyorum biraz...ufak çocuğumda olunca her an gidip gelemiyorum çarşıya...
o yüzden elimden geldiğince göndermek için acele edicem ama tam bir gün veremiyorum malesef...
perşembe günü izin günümüz, allah izin verirse kesin gideriz perşembeleri, ama perşembeden önce de yollayabilrim gidebilirsem canım...eşarp senindir..gönlün rahat olsun,
ben çok iyi bakarım ona

tamam canım benim yoklugumu hissettime sev biraz şimart ayyyyy yorumları okuyanlarda ne sanacak neyse tamam canım acelesi yok

arow da bende aynen sarmadı devam etmedim game of thorns da aynı şekilde ama firinge bunlarla kıyaslanmıcak kadar güzel bilimkurgu dalında çekilmiş en iyi dizi bence tabi ilk bölümler az hareketli olunca sıkıcı gibi devam etsen bence bırakamazsın, prison gibi sürükleyici oluyor gittikçe dexterda sürükleyiciydi walking dead mesela sezon finali yapmadan üç beş bölüm bi sıkıcı oldu nerdeyse bırakıcaktım ama sonra toparladılar ,yani bende hem aksiyon hemde konu bütünlüğü olan dizileri severim bu yazdıklarımda izlemeye devam ettiğime göre dediğim gibi

fringeye tekrar bakıcam o zaman...sabırla ikinci üçüncü bölümlerini izleyim bakalım...inşallah severim.

yinede ekliim belki kısmetimiz açılırEki Görüntüle 997442 Eki Görüntüle 997443 vizon rengi soran arkadaş için ekledim taba ve vizon ağırlıklı simleri var küçük küçük

bu eşarpların fiyatları nedir? tivil mi normal mi?

kargom bugün geldi. çok güzeller.yeni gibi hepsi
gönderdiğin hediyeler için de ayrıca çok teşekkür ederim çok sevindim.

Beğenmene çok sevindim canım rica ederim iyi günlerde kullan :13:benim kargomda geldi erkek parfümü ilk etapta tütün kolonyası ağırlıkta gibiydi ama biraz durunca koku değişti kalıcı ve güzel koku ben sevdim umarım eşimde sever .hediye parfümlerinide çok beğendim hafif ve benim tarzım kokular çok teşekkür ederim

Canım bende bunlar var istersen hepsi Vakko ve az kullanılmış ürünler tanesi 20 TL

Bir de bu mavi paşmina var bu da 10 tl

Bu 2 vakkoyu sormustm sana tatlim kendm icin ama fiyatta anlasamamistik ben de gazelcimden aldm ama yegenim icin daha rengarenk bsy bakiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu 2 vakkoyu sormustm sana tatlim kendm icin ama fiyatta anlasamamistik ben de gazelcimden aldm ama yegenim icin daha rengarenk bsy bakiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daha renkliler vardı elimde ama bir arkadaşım memleketine götürdü orada birkaç arkadaşına gösterecekti inşallah gönlüne göre bulursun tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…