- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.201
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Dizi muhabbeti ve ben yokumyabancı dizi harici dizi izleyemeyen (türk dizilerinden 7 güzel adam dışında dizilere tahammül edemeyen) biri olarak yabancı dizi repertuarım bayağı geniş bi kaç tavsiyede bulunmak isterim izninizle
bu arada flash forwardı izledim hoş diziydi ama askıda bırakıldı devam etmedi zaten bilim kurgu dizilerine o diziyle başladım diyebilirirm
The walking dead başlayana kadar nasıl bekliceksemprisonuda zamanında izlemiştim
Ben korku gerilim fantastik bilimkurgu ağırlıklı olmak üzere romantik olmayan her diziyi izlerim hemen hemen
Bilimkurgu dalında FRİNGE diye bi dizi favorimdi bitti malesefyerini dolduracak dizide bulamadım kesinlike izlemenizi tavsiye ederim
şimdilerde izlediğim bilimkurgu dizisi REVOLUTİON firngen yakınına yaklaşamaz ama hiç yoktan iyidir,THE TOMORROW PEOPLE ,HELİX
Fantastik konulu BEAUTY AND THE BEAST ,ORİGİNALS (vampir konulu sevenlere The Wampire diaries ın kardeş dizisi hatta karışık çekiyolar köken vampirleri konu alıyo ) ,GRİMM,DRACULA,BİTTEN,HAVEN,BEİNG HUMAN,BELİVE ,MERLIN bu saydıklarımın bazısı bitti bazısı devam ediyor bazısıda ilk sezonu bitirdi arada ...
fantastik ve bilim kurgu olmayan REVENGE halen devam ediyo DEXTER bitti REIGN devam ediyor
favori dizilerim bunlar başlayıp beğenmediğim çok dizi var ama bunlarda henüz izlemeyi bıraktığım yok nacizane tecrübelerimi paylaştım dizi arayan bulamayan burdan illaki kendine bi dizi bulucaktır kolay gelsin![]()
canım yaa benim bi huyum var dizilerin ilk bölümlerini izlerim hoşuma giderse devam ederim, gitmezse bırakırım....
mesela fringenin ilk bölümünü izledim hiç beğenmedim nedense...
arrow çok iyi diye duydum ilk bölümüne baktım o da sarmadı...bunun gibi örnek vereceğim çok bıraktığım dizi var..
ben walking dead ve prison hayranı biri olarak, bana öyle bir dizi söyleki, aynen bunlara tutulduğum gibi tutulup kalayım...
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
varmıdır öyle bi dizi...