sadece markalı ipek eşarp yada tivil satmak veya almak isteyenler...

Dizi muhabbeti ve ben yokum :1: yabancı dizi harici dizi izleyemeyen (türk dizilerinden 7 güzel adam dışında dizilere tahammül edemeyen) biri olarak yabancı dizi repertuarım bayağı geniş bi kaç tavsiyede bulunmak isterim izninizle :9::9:

bu arada flash forwardı izledim hoş diziydi ama askıda bırakıldı devam etmedi zaten bilim kurgu dizilerine o diziyle başladım diyebilirirm
The walking dead başlayana kadar nasıl bekliceksem :14: prisonuda zamanında izlemiştim

Ben korku gerilim fantastik bilimkurgu ağırlıklı olmak üzere romantik olmayan her diziyi izlerim hemen hemen :27:
Bilimkurgu dalında FRİNGE diye bi dizi favorimdi bitti malesef:43::43: yerini dolduracak dizide bulamadım kesinlike izlemenizi tavsiye ederim
şimdilerde izlediğim bilimkurgu dizisi REVOLUTİON firngen yakınına yaklaşamaz ama hiç yoktan iyidir :31: ,THE TOMORROW PEOPLE ,HELİX
Fantastik konulu BEAUTY AND THE BEAST ,ORİGİNALS (vampir konulu sevenlere The Wampire diaries ın kardeş dizisi hatta karışık çekiyolar köken vampirleri konu alıyo ) ,GRİMM,DRACULA,BİTTEN,HAVEN,BEİNG HUMAN,BELİVE ,MERLIN bu saydıklarımın bazısı bitti bazısı devam ediyor bazısıda ilk sezonu bitirdi arada ...
fantastik ve bilim kurgu olmayan REVENGE halen devam ediyo DEXTER bitti REIGN devam ediyor
favori dizilerim bunlar başlayıp beğenmediğim çok dizi var ama bunlarda henüz izlemeyi bıraktığım yok nacizane tecrübelerimi paylaştım dizi arayan bulamayan burdan illaki kendine bi dizi bulucaktır kolay gelsin :21::21::21::21:

canım yaa benim bi huyum var dizilerin ilk bölümlerini izlerim hoşuma giderse devam ederim, gitmezse bırakırım....
mesela fringenin ilk bölümünü izledim hiç beğenmedim nedense...
arrow çok iyi diye duydum ilk bölümüne baktım o da sarmadı...bunun gibi örnek vereceğim çok bıraktığım dizi var..
ben walking dead ve prison hayranı biri olarak, bana öyle bir dizi söyleki, aynen bunlara tutulduğum gibi tutulup kalayım...:ssz:
varmıdır öyle bi dizi...

Eki Görüntüle 1096377 Eki Görüntüle 1096376

resmi bu canım şimdi çektim..
çok beğenerek almıştım, bilhassa vakko marka olması kalitesini gösteriyor zaten....
aldığım kişi 100 lira civarında aldığını söylemişti....sağolsun bana da çok uyguna verdi..ama gel gelelim benim soluk benizli olmamdan dolayı bana yakışmadı...aldığım gibi duruyor..ütüleyip katlayıp kaldırmıştım dolabıma...
çok tiril ve şık...
kaçırma derim...uyguna vericem beğendiysen anlaşalım...bir vakkoyu bukadar hesaplı asla bulamazsın :34:
eğer bana yakışsaydı asla satmazdım...

canım benim aşkımı nezaman yolluyorsun :16: sevdiceğimle beni çok ayırma :69::69::69::119:

canım benim aşkımı nezaman yolluyorsun :16: sevdiceğimle beni çok ayırma :69::69::69::119:

canım merkeze uzak oturuyorum biraz...ufak çocuğumda olunca her an gidip gelemiyorum çarşıya...
o yüzden elimden geldiğince göndermek için acele edicem ama tam bir gün veremiyorum malesef...
perşembe günü izin günümüz, allah izin verirse kesin gideriz perşembeleri, ama perşembeden önce de yollayabilrim gidebilirsem canım...eşarp senindir..gönlün rahat olsun, :ssz:
ben çok iyi bakarım ona :1:

canım merkeze uzak oturuyorum biraz...ufak çocuğumda olunca her an gidip gelemiyorum çarşıya...
o yüzden elimden geldiğince göndermek için acele edicem ama tam bir gün veremiyorum malesef...
perşembe günü izin günümüz, allah izin verirse kesin gideriz perşembeleri, ama perşembeden önce de yollayabilrim gidebilirsem canım...eşarp senindir..gönlün rahat olsun, :ssz:
ben çok iyi bakarım ona :1:

tamam canım benim yoklugumu hissettime sev biraz şimart :27::27::27::27::27::27::27: ayyyyy yorumları okuyanlarda ne sanacak neyse tamam canım acelesi yok

canım yaa benim bi huyum var dizilerin ilk bölümlerini izlerim hoşuma giderse devam ederim, gitmezse bırakırım....
mesela fringenin ilk bölümünü izledim hiç beğenmedim nedense...
arrow çok iyi diye duydum ilk bölümüne baktım o da sarmadı...bunun gibi örnek vereceğim çok bıraktığım dizi var..
ben walking dead ve prison hayranı biri olarak, bana öyle bir dizi söyleki, aynen bunlara tutulduğum gibi tutulup kalayım...:ssz:
varmıdır öyle bi dizi...

arow da bende aynen sarmadı devam etmedim game of thorns da aynı şekilde ama firinge bunlarla kıyaslanmıcak kadar güzel bilimkurgu dalında çekilmiş en iyi dizi bence tabi ilk bölümler az hareketli olunca sıkıcı gibi devam etsen bence bırakamazsın, prison gibi sürükleyici oluyor gittikçe dexterda sürükleyiciydi walking dead mesela sezon finali yapmadan üç beş bölüm bi sıkıcı oldu nerdeyse bırakıcaktım ama sonra toparladılar ,yani bende hem aksiyon hemde konu bütünlüğü olan dizileri severim bu yazdıklarımda izlemeye devam ettiğime göre dediğim gibi :27::27:

arow da bende aynen sarmadı devam etmedim game of thorns da aynı şekilde ama firinge bunlarla kıyaslanmıcak kadar güzel bilimkurgu dalında çekilmiş en iyi dizi bence tabi ilk bölümler az hareketli olunca sıkıcı gibi devam etsen bence bırakamazsın, prison gibi sürükleyici oluyor gittikçe dexterda sürükleyiciydi walking dead mesela sezon finali yapmadan üç beş bölüm bi sıkıcı oldu nerdeyse bırakıcaktım ama sonra toparladılar ,yani bende hem aksiyon hemde konu bütünlüğü olan dizileri severim bu yazdıklarımda izlemeye devam ettiğime göre dediğim gibi :27::27:

fringeye tekrar bakıcam o zaman...sabırla ikinci üçüncü bölümlerini izleyim bakalım...inşallah severim.

yinede ekliim belki kısmetimiz açılırEki Görüntüle 997442 Eki Görüntüle 997443 vizon rengi soran arkadaş için ekledim taba ve vizon ağırlıklı simleri var küçük küçük

Eki Görüntüle 997445 Eki Görüntüle 997444

cıvıl cıvıl renkleri olan valentino eşarbım grileri sayesinde şık duruyor ayrıca fuşya tonlarıyla dev yakışıyor..satmakla satmamak arasındayım bu eşarbımı

bu eşarpların fiyatları nedir? tivil mi normal mi? :53::53:

kargom bugün geldi. çok güzeller.yeni gibi hepsi:12::34:
gönderdiğin hediyeler için de ayrıca çok teşekkür ederim çok sevindim.:42:

Beğenmene çok sevindim canım rica ederim iyi günlerde kullan :13:benim kargomda geldi erkek parfümü ilk etapta tütün kolonyası ağırlıkta gibiydi ama biraz durunca koku değişti kalıcı ve güzel koku ben sevdim umarım eşimde sever .hediye parfümlerinide çok beğendim hafif ve benim tarzım kokular çok teşekkür ederim :42::16:

Vakko esarp istyrm kizlar yegenim kapnicak ona hediye alicammmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bende bunlar var istersen hepsi Vakko ve az kullanılmış ürünler tanesi 20 TL

wrku9v.jpg

67o6s0.png

inh9ba.png

2rmmh3m.jpg

Bir de bu mavi paşmina var bu da 10 tl

5k53ja.jpg

Canım bende bunlar var istersen hepsi Vakko ve az kullanılmış ürünler tanesi 20 TL

wrku9v.jpg

67o6s0.png

inh9ba.png

2rmmh3m.jpg

Bir de bu mavi paşmina var bu da 10 tl

5k53ja.jpg

Bu 2 vakkoyu sormustm sana tatlim kendm icin ama fiyatta anlasamamistik ben de gazelcimden aldm;) ama yegenim icin daha rengarenk bsy bakiyorum

Bu 2 vakkoyu sormustm sana tatlim kendm icin ama fiyatta anlasamamistik ben de gazelcimden aldm;) ama yegenim icin daha rengarenk bsy bakiyorum

daha renkliler vardı elimde ama bir arkadaşım memleketine götürdü orada birkaç arkadaşına gösterecekti inşallah gönlüne göre bulursun tatlım:)

Back