- 21 Nisan 2013
- 3.667
- 1.613
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1096819 Eki Görüntüle 1096820
tivil eşarp ....vakko marka...
burdan birinden almıştım...severek kullandım biraz...
Bitanemmmmmn.. esarplarim geldi hepsine bayildmmmmm:) ayrica birbirinden guzel hediyelerin icin sana ne kadar tsk etsem azdir canim benm yaaa.. bundan sonra esarp adresim belli olduu:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1.Su yeşili şal iki uc kez takildi rengi severek aldim ama bana yakismadigini dusundugumden daha fazla kullanmadim
canım fiyatlarını ve markalarınıda yazarsan ve elinde vakkonun veya piere cardın esarbı varmı
Tuğba aldın mı açık pudra kare vakkoyu?
Valla sıkıştırılınca erken cevap vermek zorunda kaldım,çarşıdan geç vakitte alel acele kötü bir başörtü denedim,galiba yakışmayacak dedim..
Yoksa iyice bir dener öyle karar verirdim..
Gazele mesaj atmışdım bu sabah..
Sen alacaksan, ben alıp denyecektim,yakıştıramazsam aynı şekilde sana gönderecektim.kabul etmemişsin.Ben de bekletmemek için cvb verdim gazele..
1.Su yeşili şal iki uc kez takildi rengi severek aldim ama bana yakismadigini dusundugumden daha fazla kullanmadim 5 tl
2 .Kalpli Aker %100 İpek eşarp severek kullandım ama kaliteli olunca hiç bi yıpranma olmadı desenden sıkıldığım için kullanmıyorum satmayıda düşünmüyodum ama içerde bekliyo öylece 25 TL (pazarlık payı yoktur bu fiyata satılmazsada evde dursun)
3.Kenarları siyah ortası kırmızı pembe mor sarı bi çok renk bulunan hemen hemen her kıyafete uyum sağlayan minelli ipek eşarbımıda çok severek kullandım o renklerde çok eşarbım olduğu için fazlada kullanılmadı oda %100 ipek 20 TL
4.Kenarları puantiyeli ortası çizgili içerisinde yine birçok renk bulunan her kıyafete kombinelenebilen sura ipek eşarbım yine %100 ipek ama iç yüzünde terlemeden falan oluşan lekelenmeler var takıldığında hiç belli olmuyor yıkandı temiz ama bi kaç yerde hafif lekelr olduğundan 10 TL (kullanmaya kesinlikle engel değil yinede bilinsin diye yazıyorum )
5.Pembe li kırmızılı Sura ipek eşrabım %100 ipek severek kullandım hiç bi yıpranma yoktur 20 TL
6.Mazili siyahlı Vizyon ipek eşarbım 10 TL sorunu yoktur % 100 ipek değil sanırım %47 ipek gerisi rayon rayon ipek diye satılıyo zaten biliyosunuzdur
7.Tekbir harita desenli tiwil ipek eşarbım %100 ipek hediye geldi iki üç kez kullandım tivili pek kullanamadığımdan öylece bekliyo
8.Puantiyeli mavi mor kahverengi pembe turkuaz rengarenk her kıyafetle kombinlenecek bone sera eşarbım 10 tl geçen yaz kullandım sadece bi sorunu yok
9.Kenarları çizgili ortası puantiyeli Aker ipek eşarbım %100 ipek çok severek kullandım hem eski desen olması hemde çok kullanmamdan dolayı 10 tl ama görünür hiçbi sorunu yok
puantiyeli bone sera ve harita desenli tekbir eşarp blumel arkadaşımızla takaslanmıştır iyi günlerde kullansın![]()
çok teşekkür ederim canım inşallah ikimiz de memnun kalırız.
vakko yok canım pier cardinde kullandığım var şimdilik satmayı düşünmüyorum
Tuğba aldın mı açık pudra kare vakkoyu?
yok canım sen almayacakmıydın
canım nasılsın...
geldim kızlar geldim..çarşıda işlerim vardı....dönemedim size...
tulipa canım mesaj attım sana da burdan da yazayım....eğer almıyorsan tugba'ya veriyorum o zaman???
:) iyiyim canim tesekkur ederim sen nasilsin duramadim yine bi kac esarp ekledim
iyi yapmışsın canım...bi süre sonra bağımlılık yapıyor bu satışlar
şükür iyiyim bende...
bende birkaç eşarp kaldı işte onlarda satılsa iyi olacak...
bugün çarşıda dolaşırken eşarpçının camında gördüm...vakkolar piere cardinler akerler 90 küsür yaa üff nasıl alalım arkadaş...
napalım bizde böyle takaslarız dimi![]()
valla hazalım adam gibi bir dizi bulamadım...
hayatımda birinci sırada prison
ikinci sırada walking var..şöyle bir dizi bulsak da hepsini solda bıraksa ne güzel olur..spartacusu çok duydum da hiç bakmadım..bi bakayım bakalım...
bilirsin benim huyumu..illa ki tavsiye eden olacak..yoksa kendiliğimden dizi bulup izlemem
aklımda dursun ilk fırsatta izlicem..