sadece markalı ipek eşarp yada tivil satmak veya almak isteyenler...

Kızlar şu küçük kare kare olan eşarpta çok kalitelidir ,2kere orttum ,30tl,arancıa marka 100%ipek

Aker marka eşarp ,ipektir ,yüzde çok iyi duruyor ..tavsiye edilir :34:(25tl)

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 130
  • $image.jpg
    $image.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 129
Mavi eşarp 20tl dir ,ipek tvil dir ,küçük etiketınde yazıyordu ipek diye ben çıkartmıştım öne geliyor mavıde çok sırıtıyor diye ..gosparys diye bir marka ..başta duruşu güzelbozulmaz

Sarar marka kahve eşarp ...30tl..

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 124
  • $image.jpg
    $image.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 122
Bitanemmmmmn.. esarplarim geldi hepsine bayildmmmmm:) ayrica birbirinden guzel hediyelerin icin sana ne kadar tsk etsem azdir canim benm yaaa.. bundan sonra esarp adresim belli olduu:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim çok sevindim...:38:
güle güle kullan inşallah.... ne çabuk gelmiş..ben pazartesiyi bulur sanıyordum ama bravo ptt ye :1:
beğenmene mutlu oldum...her zaman beklerim tükkanıma :1:

1.Su yeşili şal iki uc kez takildi rengi severek aldim ama bana yakismadigini dusundugumden daha fazla kullanmadim 5 tl

2 .Kalpli Aker %100 İpek eşarp severek kullandım ama kaliteli olunca hiç bi yıpranma olmadı desenden sıkıldığım için kullanmıyorum satmayıda düşünmüyodum ama içerde bekliyo öylece 25 TL (pazarlık payı yoktur bu fiyata satılmazsada evde dursun :( )

3.Kenarları siyah ortası kırmızı pembe mor sarı bi çok renk bulunan hemen hemen her kıyafete uyum sağlayan minelli ipek eşarbımıda çok severek kullandım o renklerde çok eşarbım olduğu için fazlada kullanılmadı oda %100 ipek 20 TL

4.Kenarları puantiyeli ortası çizgili içerisinde yine birçok renk bulunan her kıyafete kombinelenebilen sura ipek eşarbım yine %100 ipek ama iç yüzünde terlemeden falan oluşan lekelenmeler var takıldığında hiç belli olmuyor yıkandı temiz ama bi kaç yerde hafif lekelr olduğundan 10 TL (kullanmaya kesinlikle engel değil yinede bilinsin diye yazıyorum )

5.Pembe li kırmızılı Sura ipek eşrabım %100 ipek severek kullandım hiç bi yıpranma yoktur 20 TL

6.Mazili siyahlı Vizyon ipek eşarbım 10 TL sorunu yoktur % 100 ipek değil sanırım %47 ipek gerisi rayon rayon ipek diye satılıyo zaten biliyosunuzdur

7.Tekbir harita desenli tiwil ipek eşarbım %100 ipek hediye geldi iki üç kez kullandım tivili pek kullanamadığımdan öylece bekliyo

8.Puantiyeli mavi mor kahverengi pembe turkuaz rengarenk her kıyafetle kombinlenecek bone sera eşarbım 10 tl geçen yaz kullandım sadece bi sorunu yok

9.Kenarları çizgili ortası puantiyeli Aker ipek eşarbım %100 ipek çok severek kullandım hem eski desen olması hemde çok kullanmamdan dolayı 10 tl ama görünür hiçbi sorunu yok

Eklentiler

• $1399116383284.jpg
    $1399116383284.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 105
  • $1399116394188.jpg
    $1399116394188.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 102
  • $1399116405621.jpg
    $1399116405621.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 102
  • $1399116423609.jpg
    $1399116423609.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 108
  • $1399116440060.jpg
    $1399116440060.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 110
  • $1399116451873.jpg
    $1399116451873.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 95
  • $1399116467134.jpg
    $1399116467134.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 127
  • $1399116480690.jpg
    $1399116480690.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 104
  • $1399116497478.jpg
    $1399116497478.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 107
  • $1399116518998.jpg
    $1399116518998.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 104
  • $1399116533656.jpg
    $1399116533656.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 100
  • $1399116551757.jpg
    $1399116551757.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleme:
Arkadaşalr düz renk ipek yazlık'' tiril tiril
beyaz ve lacivert şal veya kare eşarp arıyorum.

Yine düz renk,yazlık tiril tiril ince ipek ''şal veya kare eşarp..arıyorum
kırmızı,koyu yeşil,gri,toprak rengi,pudra ..

Son düzenleme:
Valla sıkıştırılınca erken cevap vermek zorunda kaldım,çarşıdan geç vakitte alel acele kötü bir başörtü denedim,galiba yakışmayacak dedim..
Yoksa iyice bir dener öyle karar verirdim..
Gazele mesaj atmışdım bu sabah..
Sen alacaksan, ben alıp denyecektim,yakıştıramazsam aynı şekilde sana gönderecektim.kabul etmemişsin.Ben de bekletmemek için cvb verdim gazele..

Son düzenleme:
Valla sıkıştırılınca erken cevap vermek zorunda kaldım,çarşıdan geç vakitte alel acele kötü bir başörtü denedim,galiba yakışmayacak dedim..
Yoksa iyice bir dener öyle karar verirdim..
Gazele mesaj atmışdım bu sabah..
Sen alacaksan, ben alıp denyecektim,yakıştıramazsam aynı şekilde sana gönderecektim.kabul etmemişsin.Ben de bekletmemek için cvb verdim gazele..

sen almadın yani ah gazel ah bana satmıyacakmı ne

Son düzenleme:
1.Su yeşili şal iki uc kez takildi rengi severek aldim ama bana yakismadigini dusundugumden daha fazla kullanmadim 5 tl

2 .Kalpli Aker %100 İpek eşarp severek kullandım ama kaliteli olunca hiç bi yıpranma olmadı desenden sıkıldığım için kullanmıyorum satmayıda düşünmüyodum ama içerde bekliyo öylece 25 TL (pazarlık payı yoktur bu fiyata satılmazsada evde dursun :( )

3.Kenarları siyah ortası kırmızı pembe mor sarı bi çok renk bulunan hemen hemen her kıyafete uyum sağlayan minelli ipek eşarbımıda çok severek kullandım o renklerde çok eşarbım olduğu için fazlada kullanılmadı oda %100 ipek 20 TL

4.Kenarları puantiyeli ortası çizgili içerisinde yine birçok renk bulunan her kıyafete kombinelenebilen sura ipek eşarbım yine %100 ipek ama iç yüzünde terlemeden falan oluşan lekelenmeler var takıldığında hiç belli olmuyor yıkandı temiz ama bi kaç yerde hafif lekelr olduğundan 10 TL (kullanmaya kesinlikle engel değil yinede bilinsin diye yazıyorum )

5.Pembe li kırmızılı Sura ipek eşrabım %100 ipek severek kullandım hiç bi yıpranma yoktur 20 TL

6.Mazili siyahlı Vizyon ipek eşarbım 10 TL sorunu yoktur % 100 ipek değil sanırım %47 ipek gerisi rayon rayon ipek diye satılıyo zaten biliyosunuzdur

7.Tekbir harita desenli tiwil ipek eşarbım %100 ipek hediye geldi iki üç kez kullandım tivili pek kullanamadığımdan öylece bekliyo

8.Puantiyeli mavi mor kahverengi pembe turkuaz rengarenk her kıyafetle kombinlenecek bone sera eşarbım 10 tl geçen yaz kullandım sadece bi sorunu yok

9.Kenarları çizgili ortası puantiyeli Aker ipek eşarbım %100 ipek çok severek kullandım hem eski desen olması hemde çok kullanmamdan dolayı 10 tl ama görünür hiçbi sorunu yok

puantiyeli bone sera ve harita desenli tekbir eşarp blumel arkadaşımızla takaslanmıştır iyi günlerde kullansın :nazar:

canım nasılsın...:38:

geldim kızlar geldim..çarşıda işlerim vardı....dönemedim size...
tulipa canım mesaj attım sana da burdan da yazayım....eğer almıyorsan tugba'ya veriyorum o zaman???

:) iyiyim canim tesekkur ederim sen nasilsin duramadim yine bi kac esarp ekledim

:) iyiyim canim tesekkur ederim sen nasilsin duramadim yine bi kac esarp ekledim

iyi yapmışsın canım...bi süre sonra bağımlılık yapıyor bu satışlar :1:
şükür iyiyim bende...
bende birkaç eşarp kaldı işte onlarda satılsa iyi olacak...:34:
bugün çarşıda dolaşırken eşarpçının camında gördüm...vakkolar piere cardinler akerler 90 küsür yaa üff nasıl alalım arkadaş...
napalım bizde böyle takaslarız dimi :1:

iyi yapmışsın canım...bi süre sonra bağımlılık yapıyor bu satışlar :1:
şükür iyiyim bende...
bende birkaç eşarp kaldı işte onlarda satılsa iyi olacak...:34:
bugün çarşıda dolaşırken eşarpçının camında gördüm...vakkolar piere cardinler akerler 90 küsür yaa üff nasıl alalım arkadaş...
napalım bizde böyle takaslarız dimi :1:

Evet canim ya guzel kaliteli esarplar cep yakiyo ama takasta kurtarici yani ;) bol guzel takaslar hepimize

valla hazalım adam gibi bir dizi bulamadım...
hayatımda birinci sırada prison
ikinci sırada walking var..şöyle bir dizi bulsak da hepsini solda bıraksa ne güzel olur..spartacusu çok duydum da hiç bakmadım..bi bakayım bakalım...
bilirsin benim huyumu..illa ki tavsiye eden olacak..yoksa kendiliğimden dizi bulup izlemem :ssz:
aklımda dursun ilk fırsatta izlicem..

Dizi muhabbeti ve ben yokum :1: yabancı dizi harici dizi izleyemeyen (türk dizilerinden 7 güzel adam dışında dizilere tahammül edemeyen) biri olarak yabancı dizi repertuarım bayağı geniş bi kaç tavsiyede bulunmak isterim izninizle :9::9:

bu arada flash forwardı izledim hoş diziydi ama askıda bırakıldı devam etmedi zaten bilim kurgu dizilerine o diziyle başladım diyebilirirm
The walking dead başlayana kadar nasıl bekliceksem :14: prisonuda zamanında izlemiştim

Ben korku gerilim fantastik bilimkurgu ağırlıklı olmak üzere romantik olmayan her diziyi izlerim hemen hemen :27:
Bilimkurgu dalında FRİNGE diye bi dizi favorimdi bitti malesef:43::43: yerini dolduracak dizide bulamadım kesinlike izlemenizi tavsiye ederim
şimdilerde izlediğim bilimkurgu dizisi REVOLUTİON firngen yakınına yaklaşamaz ama hiç yoktan iyidir :31: ,THE TOMORROW PEOPLE ,HELİX
Fantastik konulu BEAUTY AND THE BEAST ,ORİGİNALS (vampir konulu sevenlere The Wampire diaries ın kardeş dizisi hatta karışık çekiyolar köken vampirleri konu alıyo ) ,GRİMM,DRACULA,BİTTEN,HAVEN,BEİNG HUMAN,BELİVE ,MERLIN bu saydıklarımın bazısı bitti bazısı devam ediyor bazısıda ilk sezonu bitirdi arada ...
fantastik ve bilim kurgu olmayan REVENGE halen devam ediyo DEXTER bitti REIGN devam ediyor
favori dizilerim bunlar başlayıp beğenmediğim çok dizi var ama bunlarda henüz izlemeyi bıraktığım yok nacizane tecrübelerimi paylaştım dizi arayan bulamayan burdan illaki kendine bi dizi bulucaktır kolay gelsin :21::21::21::21:

Back