Sadece Maç Zamanı Geliyor

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhaba herkese sanırım açtığım en kısa ve öz konu olacak.

Babam yurtdışında yaşıyor; ikinci eşi ve çocuğu ile birlikte.
Dün, önümüzdeki hafta sonu bulunduğum şehire geleceklerini söyledi. Arti bir bilgi vereyim; fanatik bir taraftar. Bulunduğum şehirde gelecekleri vakit tuttuğu takımın maçı var.
En son geldiği vakitte de tuttuğu takımın maçı vardı. Açıkçası 'takımımın maçı var gidip izleyeyim, gitmişken Mer'i görmeyi de aradan çıkarayım' diye düşünüyormuş gibi geliyor.
Çünkü başka hiçbir özel günümde doğum günüdür, mezuniyettir, ameliyattır gelmedi.

Ayrıca hep yanında eşi ve çocuğuyla geliyor. Peki onları tek bırakmak istemiyor olabilir. Ama en azından başbaşa yemeğe çıkıp, kahve içmeye gidebiliriz. Zaten aylarca görüşemiyoruz. Baba-kız takılmak istiyor olabilirim. Bunları düşünmesini beklerdim, bekliyorum.

Dünden beri bunlari düşünüp aşırı üzüldüm. Sizce kendimi üzmek için yer mi arıyorum alınganlık yapıp? Yoksa düşüncelerim de haklı miyim?

tuttuğu takımın maçlarına gelen adam mezuniyete ameliyata da gelmeliydi.
başbaşa yemek kahve vs de de haklısın.
Ben ne istesem alır, hep derim maddi olarak fazlasıyla yanımdadır. Bu yaşımda beni ev sahibi yaptı destekleriyle.
Ama kardeşimin uyduruktan koşu yarışına bile gider, dershanesine bırakır.
Benim bir veli toplantıma bile katılmışlığı yoktur.
Bunları düşündükçe kalbim acıyor. Ağlamamak için zor tutuyorum.
Şahsen sevgisini gösterebilen bir baba olsaydı ben şu an çok farklı biri olurdum diye düşünüyorum. Bir erkeğin sevgisini, sarılmasını, saçımı okşamasını vs tatmak için saçma sapan erkekleri hayatıma almaz, bu kadar seks düşkünü olmazdım muhtemelen.

En azından sizin yaşadığınız şehre denk düşürmüş. Başka ildeki maç için de gidip gelebilirdi. Başbaşa takılmayı teklif edebilirsiniz. Hakkınız da. Baba kız günü yapalım, başkaları babalarıyla beraber takılıyor olduğunu görünce üzülüyorum, başbaşa kalmayı özledim vs diye damardan girin. Yalan da olsa deyin. Eşi izin vermiyordur belki ya da önceki eşinden olan çocukla yeni aile ayrılmaz gibi düşünüyordur. Bazıları o kafada.

En azından sizin yaşadığınız şehre denk düşürmüş. Başka ildeki maç için de gidip gelebilirdi. Başbaşa takılmayı teklif edebilirsiniz. Hakkınız da. Baba kız günü yapalım, başkaları babalarıyla beraber takılıyor olduğunu görünce üzülüyorum, başbaşa kalmayı özledim vs diye damardan girin. Yalan da olsa deyin. Eşi izin vermiyordur belki ya da önceki eşinden olan çocukla yeni aile ayrılmaz gibi düşünüyordur. Bazıları o kafada.
Yemek yemek için buluşmaya sözleşiyoruz saat 15.00'e diyelim. 14.15'te gelip biz geldik deyip yemegi ben gelmeden yiyip, beni boş tabaklarla karşılamışlıkları bile var. Hatta 2 kere. Ne diyeyim ki?

Ben ne istesem alır, hep derim maddi olarak fazlasıyla yanımdadır. Bu yaşımda beni ev sahibi yaptı destekleriyle.
Ama kardeşimin uyduruktan koşu yarışına bile gider, dershanesine bırakır.
Benim bir veli toplantıma bile katılmışlığı yoktur.
Bunları düşündükçe kalbim acıyor. Ağlamamak için zor tutuyorum.
Şahsen sevgisini gösterebilen bir baba olsaydı ben şu an çok farklı biri olurdum diye düşünüyorum. Bir erkeğin sevgisini, sarılmasını, saçımı okşamasını vs tatmak için saçma sapan erkekleri hayatıma almaz, bu kadar seks düşkünü olmazdım muhtemelen.
yok artık baba sevgisi görmeyen babasız büyüyen tonla insan var.hepsi koşmuyor tek gecelik ilişkilere ya da sex bağımlısı olmuyor .marjinal yaşamınızın kılıfını hep böyle dile getiriyorsunuz.babasız büyüyen hatta hiç görmemiş sayılan bir üye olarak ben size inanmıyorum.

yok artık baba sevgisi görmeyen babasız büyüyen tonla insan var.hepsi koşmuyor tek gecelik ilişkilere ya da sex bağımlısı olmuyor .marjinal yaşamınızın kılıfını hep böyle dile getiriyorsunuz.babasız büyüyen hatta hiç görmemiş sayılan bir üye olarak ben size inanmıyorum.
Siz bana kafayı takmışsınız. Bi salın yahu. Psikolojide terimi bile var. Sana olmamış bana olmuş. Senin fıstığa alerjin yok benim var misal.
Bi kendinizi sorgulayın bu üyeye niye bu kadar taktım diye bence. Teyzem-annem yaşındasınız. Gülünç.

Siz bana kafayı takmışsınız. Bi salın yahu. Psikolojide terimi bile var. Sana olmamış bana olmuş. Senin fıstığa alerjin yok benim var misal.
Bi kendinizi sorgulayın bu üyeye niye bu kadar taktım diye bence. Teyzem-annem yaşındasınız. Gülünç.
hı hııı

Dün, önümüzdeki hafta sonu bulunduğum şehire geleceklerini söyledi. Arti bir bilgi vereyim; fanatik bir taraftar. Bulunduğum şehirde gelecekleri vakit tuttuğu takımın maçı var.
En son geldiği vakitte de tuttuğu takımın maçı vardı. Açıkçası 'takımımın maçı var gidip izleyeyim, gitmişken Mer'i görmeyi de aradan çıkarayım' diye düşünüyormuş gibi geliyor.
Çünkü başka hiçbir özel günümde doğum günüdür, mezuniyettir, ameliyattır gelmedi.

Ayrıca hep yanında eşi ve çocuğuyla geliyor. Peki onları tek bırakmak istemiyor olabilir. Ama en azından başbaşa yemeğe çıkıp, kahve içmeye gidebiliriz. Zaten aylarca görüşemiyoruz. Baba-kız takılmak istiyor olabilirim. Bunları düşünmesini beklerdim, bekliyorum.

Dünden beri bunlari düşünüp aşırı üzüldüm. Sizce kendimi üzmek için yer mi arıyorum alınganlık yapıp? Yoksa düşüncelerim de haklı miyim?
Maalesef babanız karısıyla beraber evladını da boşayan cinstenmiş. Siz isteklerinizde ve duygularınızda haklısınız ama o maçı izlemek için bedava konaklamayla birlikte seni de aradan çıkarıyor. Hem ziyaret hem ticaret modunda.

bir sefer görüşmesen yapabilirmisin bunu?
yani şoyle sen hep hazirda bekliyorsun hakli olarak baban sonucta, oda aman zaten ses cikarmiyor diyip mactan maça gelip, ailesiyle yemegini yiyip boş tabakla seni karşiliyor bir rahatlık var sanki.
hazirda bekleyen azicik ilgi icin gozunun icine bakan meredith den başka bir meredith görse ne hisseder?

Kendini üzmek için yer aramak demeyelim de son konuda tepki çekince “daddy issue”larım var benim demeye getiriyorsunluk konu açıyorsun diyelim. Ama konunda biri bundan bahsedince de asla kabul etmezsin. Aslında böyle derin hiçbir sorunun yok sadece özgüvensiz ve ilgi bağımlısısın.
Son konuda tepki çektigimi düşünmüyorum. Senin gibi tek hobim bütün gün burada takılmak değil. Bir problemim oldu mu konu mu açarım, sonra da çıkar giderim.

Küstahsın. Zavallısın.

Madem sadece maç için geliyor otelde kalsın bir zahmet. Bir çocuğuna babalık yaparken birine yapmıyor sadece maddi destekle baba olunmuyor, olsa olsa baba-cık olur ondan.

Kabul etmeyin.
Hatta biz baska bisye seyredecegiz bugun diyip ,acık acık mac icin geldiğini anladıgınızı söyleyin yani.

AbsolutPromise AbsolutPromise C ceycey0406

Evet, babanızın annenizi aldattığı kadının hamile kalması; sonra onların nikahına gitmek zorunda kalmış olmanız, kardeşiniz olduğunu mahkeme cebinden öğrenmiş olmanız, hiçbir özel gününüzde vs babanızın yanınızda olmaması SORUN değil öyle mi?
Hadi Absolut denen üye neyse ceycey muhtemelen cocugun falan var; aynı şeyleri çocuğun yaşasa hiçbir travması olmaz-hayatına öylece devam eder yani?

Hayır alınganlık yapmıyorsun; "Bir futbol takımı kadar değerim, önemim yok demek ki babamın gözünde" derim ben de içimden ve yazarım bunu bir köşeye.
Yok alınganlığı da geçtim bir problem yokmuş, ben özguvensiz ve ilgi bagimlisiymisim bazı üyecikler öyle diyor 🥲

Budefa babanız geldiğinde
Yanlız konuşmak istediğinizi söyleyin
Babanız ile bunları konuşun
Gerekirse rest çekin
Ekonomik olarak umarım babaya bağlı değilsiniz
Böyle baba heryerde
Merak etmeyin çok büyük eksikliğini hissetmeyeceksiniz
ÖLdü sayın

X