Sadece kontrol bendeyken zevk alıyorum?

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.288
1.023
Merhaba kızlar,

Kendi cinselliğim hakkında bir şeyler keşfediyorum günler geçtikçe ve bu durum çok hoşuma gitmekte uzun yıllar kendimde cinsel bir sorun olduğuna inanarak yaşadım. Asla ve asla zevk almıyordum. Sonra sorunun ilk erkek arkadaşımdaki erken boşalma problemi olduğunu fark ettim, zevk alacak zamanım olmamıştı. Sonra hayatıma ikinci erkek arkadaşım girdi (cinsel olarak 2.partnerim), kendisi yeterince uzun tutuyor ve ben tatmin olmadan kendi gelmiyor. Onla da bir süre zevk alamama problemini yaşadıktan sonra çeşitli pozisyonları denerken fark ettim ki:
- sadece üstte zevk alıyorum/orgazm oluyorum
Üstteyken aşırı aşırı aşırı zevk alıyorum ve geliyorum bunda hiç sorun yok. Ben de böyleyim herhalde diyordum. Zaman geçtikçe misyonerde falan kendim de hareket kattığımda ya da onu arkadan tutup kendim hareket ettirdiğimde zevk aldığımı (üsttekinden az ama yine de alıyorum) fark ettim. Yani aslında temel sorun şu: sanki kendim bir şekilde hareket ettiğimde beynim anlıyor o işlemde olduğumu ve ancak o zaman zevk alıyorum. Ama fantezilerimde erkek baskın olsun diye düşünürüm hep...

Bunun sebebi ne ola ki? Bunu yaşayan var mı? Level atladıkça yeni sorunlar çıkıyor karşıma Nasıl çözerim bunu? :)

Bi yerde okumuştum normalde de her konuda kontrol elimde olsun diyen kadınlar , iliskide de bu yönlerini konustururmus .Ha şu da olabilir zevki kendine gore dusunuyosundur partnerinden çok.Hani beni arzulaasin çok zevk alsın mutlu olsun düşüncesinden çok ben zevk almalıyım ben mutlu olmalıyım. İliskide bencillik mi denir bilemedim ama kötü bir bencillik değil

Ha bu arada boğa burcuymussun. Zaten bu burcun kadınları cinselliğe olan ilgisi ile de bilinir .Tüm burçlardan daha iştahlı ve ateşli oldukları soylenir

Evet ben gerçekten de her konuda her şeyin kontrolünün elimde olmasını isteyen bir insanım Ama yatakta olmasın ya orada erkeğin kontrolünde olayım bu sorunu da çözüp bu levelı da geçeceğim bir şekilde ama bakalım nasıl ahah.

Ha bu arada boğa burcuymussun. Zaten bu burcun kadınları cinselliğe olan ilgisi ile de bilinir .Tüm burçlardan daha iştahlı ve ateşli oldukları soylenir

İvit dünyasal zevklere düşkünüm yemek yemek olsun lüks olsun maalesef, cinsellik tamamen fiziksel bir zevk benim için öyle ruhsal anlamlar yüklemem mesela

Yanı ortak bir kontrol olabilir bence iki tarafta memnun olsun

Hmm klitoral oluyor olabilirim ama kesinlikle dıştan bi temas yok. Penisin içimde ön tarafta bi noktaya temas çok hoşuma gidiyor belki g noktasıdır orası :) ve kesinlikle çok hızlı temas olmasından hoşlanmıyorum klitoral mı oluyor bu? Öyleyse yine vajinal olamadık iyi mi

İlla dışarıdan el vs temas olması gerekmiyor, ilişki esnasında erkeğin bedeninin, penisinin baskı yaptığı, değdiği yerler de klitorisi uyarıyor olabilir.

İlla dışarıdan el vs temas olması gerekmiyor, ilişki esnasında erkeğin bedeninin, penisinin baskı yaptığı, değdiği yerler de klitorisi uyarıyor olabilir.

Bir an şüphe ettim cidden klitoristen mi zevk alıyordum diye ama yok ya zevk ve orgazmı içeride ilerideki bi noktadan yaşıyorum ondan eminim klitorisin vajinada içeride uzantıları varsa o ayrı

Bir an şüphe ettim cidden klitoristen mi zevk alıyordum diye ama yok ya zevk ve orgazmı içeride ilerideki bi noktadan yaşıyorum ondan eminim klitorisin vajinada içeride uzantıları varsa o ayrı ☺
bu kadar bilgili olabilsem keşke :)

Ben de sizinle aynı aşamaları yaşadım şimdi misyonerdr zevk alma kısmındayım. Ama henüz orgazm olamadım misyonerde. Sanırım bu alıştıkça öğrenilen bir şey

Kadının en çok zevk aldığı pozisyon üstte olduğu pozisyon hem klitoral hem vajinal orgazmı yaşayabiliyorsun

Kadınların geneli üste boşalıyor ayrıca boğa bayanini bilmiyorum ama erkeği çok düşkün ve doyumsuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…