Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir an şüphe ettim cidden klitoristen mi zevk alıyordum diye ama yok ya zevk ve orgazmı içeride ilerideki bi noktadan yaşıyorum ondan eminim klitorisin vajinada içeride uzantıları varsa o ayrı ☺
Ben bu konuyu baya araştırmıştım. Vajinal ya da klitoral orgazm olarak ikiye ayrılmıyor. Klitoris aslında o kadar küçük değil içeride de uzantıları var. Başta ben kendimi işlevsiz hissettiğim için(klitoris ten uyarılıyorum) bunu araştırmıştım. Mesela G noktasını iddia eden kişi alman bir erkek. Cinsellik hakkında makale yazan çoğu kişi erkek. Rayka Kumru yayınında da bahsetmişti. İki şekil orgazmı iddia etmelerinin nedeni ticari sebepler(for example: g noktasına yapılan botokslar).Bir an şüphe ettim cidden klitoristen mi zevk alıyordum diye ama yok ya zevk ve orgazmı içeride ilerideki bi noktadan yaşıyorum ondan eminim klitorisin vajinada içeride uzantıları varsa o ayrı
Sırf elimi kullanmadan gelemediğim için kendimi engelli gibi hissetmiştim bu görüşten dolayı araştırdım hiç de öyle değilmişBence kadın anatomisini biraz daha inceleyin. Klitoral veya vajinal diye orgazmı ayırmaya gerek yok zaten bu artık kabul görmüyor sanıyorum çünkü klitoris dışarda gördüğümüz minik şeyden ibaret değil. Orgazm orgazmdır yani hareket ettiğinizde keyif alıyorsanız hareket edin bunun nedenini araştırmak çok da gerekli değil bence. Hareket ederek istediğiniz noktaya yönlendiriyorsunuzdur yani altında başka bir sebep olduğunu düşünmüyorum. Üstteyken de aynı şekilde. Hatta başka pozisyonlarda orgazm olamayanları duymuştum. İyi eğlenceler
Sırf elimi kullanmadan gelemediğim için kendimi engelli gibi hissetmiştim bu görüşten dolayı araştırdım hiç de öyle değilmiş
Aslında anlatılmaya çalışılan başka türlüsüne alıştırmak falan değil. Bu değiştirmeniz gereken bir şey değil. Sonuç orgazm olduğu sürece ne yaptığınızın önemi yok, vajinal bilmem ne diye bir ayrım yok çünkü. Dokunmadan orgazm oluyorsan oo süper diye bi şey yok. Daha iyi olmaya çalıştığımız bir yarış değil bu, vücut ona alışmış şimdi bunu değiştirelim doğru bir yaklaşım değil. Önemli olan nasıl keyif aldığını fark etmek ve siz de bunu çözmüşsünüz zaten. Yeni şeyler deneyip onlarda da keyif alıp alamayacağınızı keşfetmek güzel ama mevcut işe yarayan şeyleri değiştirmek için uğraşmak sizi kötü etkileyebilirHaklısınız
Biraz psikolojik bir durum bizimkisi galiba
Vücut orgazm olabilmek için elin orada olmasına alıştırmış kendini. O davranışı değiştirmek vücudu başka türlüsüne alıştırabilmek lazım
Alışma alışmama meselesi değil. Klitoral olarak zevk aldığım için sırf bu söylemlerden dolayı anormal hissetmiştim. Ama burada yazdığım gibi G noktasının olduğunu iddia eden bir erkek. Kadın cinselliğinde yer alan çoğu terminoloji erkekler tarafından üretilmiştir. Ama makale makale araştırdım. Klitoris içerde de devam eden bir uzuv. Aslında iki orgazm şekli yok. İki tane olduğunu iddia eden ticari sebeplerle bunu yapıyordur. (Vajinanın içine yapılan dolgular var mesela)Haklısınız
Biraz psikolojik bir durum bizimkisi galiba
Vücut orgazm olabilmek için elin orada olmasına alıştırmış kendini. O davranışı değiştirmek vücudu başka türlüsüne alıştırabilmek lazım
Alışma alışmama meselesi değil. Klitoral olarak zevk aldığım için sırf bu söylemlerden dolayı anormal hissetmiştim. Ama burada yazdığım gibi G noktasının olduğunu iddia eden bir erkek. Kadın cinselliğinde yer alan çoğu terminoloji erkekler tarafından üretilmiştir. Ama makale makale araştırdım. Klitoris içerde de devam eden bir uzuv. Aslında iki orgazm şekli yok. İki tane olduğunu iddia eden ticari sebeplerle bunu yapıyordur. (Vajinanın içine yapılan dolgular var mesela)
Bence herkes sevdiği şekli bulabilir. Kendimi özürlü gibi hissettiren şeye hemcinslerim düşmesin diye buraya yazdım.