Sadece Kalbim Kırık Hayata

Özşefkat kendimize yapabileceğimiz en iyi terapi şeklidir.

Demekki her musibet güçlenmen içindi.Babanın mekanı cennet olsun umarım onun eksikliğini dolduracak bir adamla birlikte olursun.İnsanların seni kandırmasına müsait bir yapın var yazdıklarından onu çıkardım.Gözünü dört açman lazım kimseye kendini ezdirme ve kimsenin samimiyetine güvenme.Kendini geliştirebilirsin kitap okumayı seversen önerim olacak sevmiyorsanda oku lütfen kişisel gelişim kitapları edin kütüphaneden de alabilirsin para vermek istemiyorsana ama satın almak daha sağlıklı olur.

Kedi yerine tavşan olur mu ?
Olur ama tavşan bakması çok zor ben denedim başaramadım bizim yazlıkta vardı bahçeli ortamda belli olmuyordu zorluğu eve aldık aman o nasıl bir çiş kokusu üstelik dışkısını kedi gibi kumada yapmıyor serbest gezdiremesin evi kemiriyor çünkü kafestede insan üzülüyor hemde keyif almıyor.o yüzden tavsiyem kesinlikle ev için en mükemmel kolay bakılan insanı mutlu eden hayvan olan kedi.köpekte çok güzel ama bakımı çocuk bakmanın bir tık altı yani hiç büyümeyen bir çocuk gibi zorlu.

Müthiş psikoloji hayır diyebilme sanatı bu kitabı mutlaka oku inan ki çok şey katacak sana

Mark Wolyn “seninle başlamadı” bununla birlikte Müthiş psikolojiyi oku hem kafan dağılır hem de inan bana hayata bakış açın…Hayır diyebilmeyi öğretti bu kitaplar bana

Mark Wolyn “seninle başlamadı” bununla birlikte Müthiş psikolojiyi oku hem kafan dağılır hem de inan bana hayata bakış açın…Hayır diyebilmeyi öğretti

Çok ünlü bir psikologdan duymuştum ilaçlar vs aslında hepsi boş diye.Maneviyata teslim olmak en güzel tedavi biçimidir diye ki bence haklı

Ömür biter ama dünyanın derdi bitmez. Kimseye kırılacak kadar değer verme. Sadece kendini seven sadece kendisi için yaşayan bir insan ne kırılır ne üzülür. Biraz gamsız olmak gerekiyor

Birkaç zaman önce burada bir konu açılmıştı ve o günden beri depresyondayım çünkü farkındalığım oluştu.
Uzun zamandır hiçbir şey hissetmediğimi farketmiştim.
Heyecan, tutku, mutluluk, hüzün vs her ne olursa hissetmiyordum.
Güzel bir şeye tebessüm, olumsuz bir duruma ‘aman’ yapa yapa geçmiş zaman.
Depresyon bile güzel ‘hissediyorum’.
Yaşadığımı, aldığım nefesi, kırgınlıkları, sıkışmışlığı, olmamışlığı vs.
Ve biliyorum ki sonrası refah, o sebeple tek önerim ‘yaşamanız’ olacak.
Duygularınızı kanırta kanırta, en derinden hissederek, buna tutunmanız ve zamanı gelince vedalaşmanız dileğiyle…

İşin kötü tarafı o kadar kitap okudum ki kendimi bildim bileli. Üstelik çok çok kaliteli bir stilde. Ama gel gör ki hayatımda hiç bir ise yaramadı. En iyi bildiğim yerler kitaplar zaten... Ama hayatıma dönüp baktigimda kitap kapağını açmamış kişi benden daha zeki hamleler yapabiliyor. Günlük hayat içerisinde.

Kandirilmaya musait insan benim gözümde temiz insandır.
Temiz olmak istemiyorum mutlu olmak istiyorum artık dediğini duyar gibiyim. :)
O da olacak inşallah.

Belki ihtiyacın olan şey kendin gibi biriyle yolunun kesişmesidir. Nasip..

Aslında şu hayat üzerinde bu kadar tatava yapmaya degmez. Basit yaşayıp insanlığımızı kaybetmeden yaşayıp ömür doldurmayı bilmeliyiz..
Ama hep bir "Neden?" , "Keşke" falan..
Zehir zıkkım ediyoruz. Off!

Bilinçli bir temizlik olabilirdi... Ben bana kötüyü bile fark edemiyorum. Hayatıma giren eş beni manipüle ederek her türlü isteğini yaptırıp. Beni mutsuz etti. Defalarca...çok kötü bir şey bu. Ve ailem bunu fark ediyor. Ama ben anlayamıyorum ki. Yani neyi neden yaptığını ya da başka şekilde. Hani duygusal zekam yok galiba bilmiyorum. Bilenler çocuk gibi olduğumu söylüyor. Ama eğitimlerle gelişebileceği mi de. Ama gelişemiyorum. Üstelik yaptıklarımda kasıt bile aranıyor. Bu kadar saf olamazsın deniyor.

Halbuki yok gerçekten o kadarim ve Allah beni öyle yaratmış.

Narsist mi eşiniz?
Serhat Yabancı nin kitaplarını öneriyorum.
Bir arkadas cok faydasını gördüğünü söylüyor.

Narsist mi eşiniz?
Serhat Yabancı nin kitaplarını öneriyorum.
Bir arkadas cok faydasını gördüğünü söylüyor.

Narsist mi bilmiyorum bipolar da olabilir. Bence eşte veya eşlerde bir sorun yok. Bunu ben kendime yaptırtacak kadar neden zekam yok ben oradayım. Neden anlamıyorum. Neden çocuk gibiyim...

Açar Baltaş'in çok güzel bir sözü geldi aklıma. Hayat bize bir şey borçlu değil diyor. Bence de hayat böyle bir şey. Alacaklı değiliz bu hayattan ve herkes aynı durumda ama biz sadece bazılarının hayatının daha şanslı olduğunu düşünüyoruz.otsq sadece detaylarını bilmiyoruz

Acin derdin ne bilmiyorum. Kendini geliştir niye insanlar seni kiriyorda sen onlari kiramiyorsn. Kendinden degerlimi.
Hani derler ya zaman her seyi unutturur
Unutdurmaz sadece yaralar kabuk baglar. Bu gunlerden nasil geçicem dedigimiz en zor gunlerden bile geçiyoruz. Acaba nasil dayandim ben ne kadarda güçlüymüşüm. Dedigim zamanlar oldu. Halada diyorum kendime bu yaşta ben bunlari niye yasadim diyorum yoksa benim seçimlerim Buna mi yol açti. Hayir Alin yazisi denilen seye inaniyorum. Sabir ve şükür. Hayatta düştüm öyle bir düştüm ki o aci hiç bir zamn geçmicek yüregimin bir köşesinde oylece duracak. O mezara girene kadar duracak. Kalbimi şüküre vurdugumda. Sadece bir seye çok üzüldüm o zamnlar insanlrin bana aciyarak bakmalarina. Selam vermeyen insanlarin zavalliymisim gibi bana acimalari çok canimi yakti.
Ama zamanla acım kabuk bagliyor. Vs vs yazilacak çok şey var. Guzel gunler gelicek ben Buna inaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…