Sadece Kalbim Kırık Hayata

duvarsaatii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
574
1.309
Ne istiyorum sizden bilmiyorum hangi cümleleri istiyorum ama kalbi hayata kırık olan birine bir şeyler demek isteseniz ne derdiniz kızlar? Ama iliklerine kadar kırılmışlık. Bu manitam bir iki saat geçti yazdı değil kaynanam bana şunu dedi değil. Baya baya sıkıştırılmış olaylar ve olgular.

Yani hayatın güzelliklerine nasıl odaklanacağız. Hayat sağdan soldan sıkıştırıyorsa... Eskiden keyif aldığımız şeyler bile bize keyif vermekten uzaktaysa...
Ne yapabiliriz ?

Bu öneri yıkanmış yeni nevresime ayağını uzat tadında bile olabilir.

Ben de benzer durumdayı. Malesef çözüm nedir bilemiyorum

Sil baştan başlamak.Öncesinde hayvan gibi ağlamak gerekirse kimsenin olmadığı bir yerde avazı çıktığı kadar bağırmak.Olmuyor başka türlü bu dediklerimde anlık sinir boşalması.Bizi hayata küstürenler utansın seni okadar candan anlıyorum ki…Bilmiyorum seninkiler zamana bırakınca düzelecek türden bir şey mi ama inan bana zamanın iyileştirmediği hiçbir şey yok.Sen üzgünsün inan bana kimsenin umurunda değil ne yaparsan kendin için ve inan bana sen istedikten sonra ayağa kalkıp yapamayacağın hiçbir şey yok her şeyden önce çok değerlisin lütfen bunu kendine sürekli hatırlat.Başa çıkamıyorsan psikoloğa git ilaç kullan ama kullanmadan da üstesinden gelebilirsin ben geldimmm

Teşekkür ederim. Bu birinci böyle oluşum değil. Yine Olmuştum. Sonra o kadar güzel toparladım ki dediğin gibi senin de yaptığın gibi üstesinden geldim. Ve en güzel halim o zaman oluştu.
Ama bu bu sefer sayı aştı. Ve şu an inancım kalmadı hayata. Kalksam ne olur yine düşerim diyorum. Doğrusu kalkacak bir sebep de bulamıyorum. Belki de düşmek için doğmuşumdur.

Geçicilik var değil mi evet. Ölmezsem eğer neticede Ben de 50, 60 yaşında olacağım. Birer birer dert dediğim şeyler de çıkıp gidecek hayatımdan.

Geçicilik var değil mi evet. Ölmezsem eğer neticede Ben de 50, 60 yaşında olacağım. Birer birer dert dediğim şeyler de çıkıp gidecek hayatımdan.
Yaşınız kaç, bu kadar uzun vadeli düşünmeyin, bir kaç sene sonra hatta bir ay sonra bile değişiyor. Evlilik gibi bir şeyse uzatmayın boşanın.

Hiç öyle düşünme yaşadığımız acıların elbette ki başımıza gelmesinin bir sebebi vardır belki bazıları bizi daha güçlü kılacak,bazıları ise daha tecrübeli.Sütten ağzımız yanınca ikinci yudumu üfleyerek içeriz değil mi şimdi yaşadığın şeyler tekrar karşına çıktığında aynı şeyleri mi yaparsın yoksa aaa daha önce yaşadım tekrar olmasına izin vermeyeceğim mi dersin?Allah dağına göre kar verir bunu unutma.Ne yaşadığını paylaşırsan belki daha açık konuşabiliriz.Sana intihar aşamasından dönen bir insan olarak söylüyorum her yara iyileşir kabuk bağlar sızısı kalır ama eskisi gibi acımaz kendimden biliyorum.Acılarımızla yaşamamız gerektiğini bu hayat çok güzel bir şekilde öğretir insana.Ama umutlu ol vazgeçme

Çok taviz verdim. Taviz tavizi doğurdu... Yapıp ettiğim güzel şeyler görünmedi de. Sesimi çıkardığım o tek bir an göründü sadece. Onlar kaldı akılda.

İnsan bunu yediremiyor.
Nankör insanlar için mi hayattan soğuyorsunuz? Tam tersi hayatınızı yaşayın, kimseye taviz vermeyin fedakarlık yapmayın. Kendiniz için yaşayın.

Kalbiniz hayata kirilmis ama hayatin bundan haberi var mi? Yok cunku hayat bir sekilde akmaya devam ediyor. Hepimiz zaman zaman aksilikler, sorunlar yasayabiliyoruz sonra bir bakiyoruz olay kendiliginden cozulivermis. Sadece biz insanlar bazen fazla aceleci olabiliyoruz ve olumsuzluklar karsisinda direncimiz dusebiliyor. Hayatta hic bir sorun kalici degildir. Bu da gececek. Uyuyamiyor musunuz alin elinize kahvenizi sanki her sey yolundaymis gibi hicbir seyi dusunmeden anin tadini cikararak yudumlayin. Nefes aliyorsunuz ve hayattasiniz bunun icin sukredin, daha yarin gelmedi, yarin ne gibi guzellikler getirecek bilmiyorsunuz onun icin simdiyi dusunmeyi birakin ve bir sure akista yasamaya calisin.

Mesajın çok içten. Çok teşekkür ederim derdimi dert edindiğin için. Evet sebeplerini biliyorum çok güçsüz yapidayim ruh olarak. Güçleneyim diye geldi bu kadar şey ben de böyle anlıyorum. Doğruysa eğer bu bakış açısı.
Yaşadıklarım o kadar detay detay bir sürü şey ki. Yani hangi birine yorum yaparsınız diye bilmiyorum. Çok kompleks bir hayat.

Yetim büyüdüm. Babamı hiç görmedim hem de. Yeni doğmuş sayılırım o zaman ölmüş. Tanımıyorum. Bunun manevi etkileri çok oldu. Karşı cinsle iliski kurarken pek sağlıklı yürütemedim..

Mizacımda cocukluktan beri bir gariplik var. En çok üzüldüğüm konu bu. Eğer kızılcık serbetini izlediyseniz oradaki Mustafa'nın kadın versiyonuyum. Bilenler anlayacaktır. Mesleğim çalışma hayatım okul hayatım oldu ama. Normal insan ilişkileri yürütemiyorum. 10 yaş aklı gibi düşünün. Kim iyi kim kötü ayırt edemeyen. Herkesi iyi zanneden. Nasıl konusulur bilmeyen. Herkese sarılan kucak açan.... Kandirilmaya müsait. Parmaginda oynatilmaya müsait. Kim ne derken neyi demek istiyor anlamıyorum vs.

Çok teşekkür ederim ilgin desteğin için.
Evet aceleciyim çok doğru. Bunları yapmaya çalışacağım... Ama mizacıma o kadar kalbim kırık ki. Ve çok iyi doktor, psikolog, psikiyatrist hepsine gittim. Cok yoğun bir programdayim şu anda da. Öğreniyorum bir seyler. Ama çocuk öğreniyor gibi. :'(

Hayatta her şey gelir geçer yani iyi şeyler gibi kötü şeyler de geçer.
Ben çözümü kendime şefkat göstermekte buluyorum.
Yani o zaman elimden gelen buydu bu kadarini yapabildim diyorum ve kendimi yargilayan o iç sesi değiştirmeye çalışıyorum.
Bu kolay değil ama imkansız da değil.
Ve fiziksel olarak hareket etmek iyi geliyor bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey.
Yani çıkıp bı yeşil alana kendinizi atmak biraz yürümek yeşile bakmak biraz derin nefesler almak rahatlatır iyi gelir.

Çok teşekkür ederim dönüş için.

İçimden hiç gelmese de deniyorum bunu fiziksel hareketi. Yapmaya çalışıyorum. Sonra yine düşüyor. Her yerde herkesle sıkılıyorum. İnsanlara bayılan ben. İnsanların kötülüğünü görünce şok içinde.kaldim ve hep kendi içime çekildim.

Kalbimiz kırıldı kırılacak da hiçbir tavsiye veremem bunlarla yaşayacağız yaşamayı öğreneceğiz. Gül dikeniyle...dikenleri olmasa o gül öyle güzel kokar mı sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…