Sadece icimi dokmek istedim..

tam bende ayni seyleri yazicaktimki sizin yorumunuzu gordum gercektende ne guzel gunlerdi ablamla kiyafetlerimi paylasmak kizkardesimin benim kiyafetlerimi giyme istegi yeni evliyim annemle kizkardesim tatile geldiler kizkardesim dolabima girip bunlarin hepsini giymem lazim diyince hosuma gitti desem yalan olmaz
konu sahibi ilerde sizde bu gunleri hatirlayip gülecek belkide hüzünleneceksiniz o yuzden bu tur seyler icin birbirinizi kirmayin derim ben

Ama bakin nerelere geldi konu, ben cok bsy istemiyorumki haver versin ve emegime karismasin harcamasin. Benim kiyafetlerime bayildigi icin degilki utulu temiz hazir olduu icin boyle yapio. Bide kac gundurodaya girmeden odasina kaciyordu meger niyeti baskaymis. Ben aksam aglarken sirf bsy dememek icin kendimi sıkarken kapa ceneni diyen kufur eden bikim sorunlarini benden cikarmandan tek derdin annemi kudurtmak dimi diyen o ki sinir ani disinda son 1 yildir yasadiklarim bakisim hayata durusumla ne kdr sabirlisin diye bana hayran olanda o. Eminim tam tersi olsaydi ben aynisini yapsaydim is siddete zarar vermeye donerdi hep boyle oldu cunku.. ben sadece agladim agladim agladim aptal oldum basim catliyo. bunlari ona anlatmak okutmak isterdim malesef hayata bakisi boyledir hayir dedinmi en pis dusmanin kesilir. Ve size bsy diimmi bizim barismamiz ona denk gelecek bi kiyafet hediyesi ile olur omrumun sonuna kdr benden eksiltecek bi insan iste.. ben cok bsy istemiyorumki soylesin ya ben hayal kurmusum heveslenmisim aksam valizimi hazirliyorum bi bakiyorum yok les gibi sigara kokuyo sadece soylesin..

Ve emin olun ben en cok ele kariistiginda yasayacaklarimiza uzuluyorum onun yuzsuzlugune benim sabirsizligima ve birikmis kirginliklarima.. ancak aynisini yasarsa anlar, bu sadece dun aksamki olay degil defalarca zorda kaldim imkansizliklar icinde kaldim sadece ben degil tum ailem ve arkadaslarina yayildi herked ayipliyo herkes bana git yenisini al bunla ugrasma dio bu kdr dik kafali olmasina gerek varmi sizce?

Sorun bir kazak almasi degil evet ..

Bende cok sinir olurum habersiz esyalarimin alinmasindan ..
Evlenmeden once kiz kardesim sabah benden once kalkar giyinir cikardi .
Oguj is yeri icin ayirdigim kiyafetlerden birini giymis olurdu , ve ben ona gore hazirligimi yapmisimdir , kalirdim orda oyle sinirlerim alt ust olurdu..
O sinirle yeni kiyafet bile arama hevesim kacardi ..
Kac kez soyledim malesef anlamiyorlar yinede kendi bildiklerini yapiyorlar ..

Doktora gittim mesafeli ol zmn ver simdi onun tavriyla ilgilenme dedi bi ilac verdi gun icerisindeki keyifsizlik ve yorgunluk hali icin. Referansla gitmeme ragmen Cok icime sinmedi su an hic bsyr takilmayip yola cikmayi tercih etmemenin pismanligini yasiyorum. Insanlari aradimda gelmeyecegim diye geri arayamam. Biraz uyuyup herseyi unutmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…