Sadece icimi dokmek istedim..

Evet buda bi alternatif olabilir ama tek kazak icin makine calistirmak hic mantikli gelmiyor hem saat ilerledi yikanmasini beklemek alt ve ust kattaki yatak odalarinda uyuyanlari uyandirmak cok tercih ettigim bsy deil
Bide utulemek var ayrica..
Haklisiniz bu sekilde verecegimz rahatsizlik kul hakki oluyor ztn ama Elinizde yikayin..bi sekilde alin kazaginizi kullanilabilir hale getirin utusuz goturun orda utulersinz.gerekirse koyun posete nemli bile olsa götürün..kimi insanlar kardeste olsa gamsiz olabiliyolar ama onemli olan siz moralinizi bozmayin..yarin 10 gunluk bi tatile cikacaksiniz bunun rahatligini yasayin:)
Insanlari degistiremiyoruz maalesef onun icin siz takmamayi ogrenin :)

haklisiniz ztn kilit noktada bu syni karinds yattigin insanin bencilliginin saskinligi
ama ayni bencillikle yola cikmak lazim ayni tavirla yaklasmak lazim belkide.
O kdr haklisinizki...

Bunlar tatlı kavgalar ya keşke benimde bi kız kardeşim olsada dolabımdan ütülü eşyalarımı giyse

AH BE CANIM biz şimdi ne desek için soğumayacak çünkü şu an olaya içinden bakıyorsun!!! Bi de dışarıdan bakmayı dene. Mesela bu dünyada kız kardeşlerden biri diğerinin kocasıyla kaçıyor mesela bitmeyecek sanılan para yüzünden kanlı bıçaklı mahkemelik olunuyor mesela mesela mesela daha iğrençlerini anlatmaya dilim varmadı ama inan çok daha büyük sorunlarla uğraşan insanlar var yeryüzünde. Lütfen kardeşinin küçüklüğünü hatırla nasıl da küçük çaresiz ve sana muhtaçtı değil mi bak hâlâ o minicik ellerini belki de defalarca tuttuğun kardeşin yine şımarıklık yapıyor. Farz et ki oyuncağını aldı. Düşün hele bi kıyafet nedir ki yeri doldurulur. Haklısınız biraz saygısız davranıyor belki ama konuşun olmazsa tekrar tekrar ve tekrar konuşun ama böyle içinizde büyütmeyin. Emin olun zamanla geçecek bu sorununuz.

Dün akşam kazağı istemek için odasına girdiğimde al ve git diye küfretti. çok çok ağladım ben ağladıkça o saydı dökrü ve çok hastalandım, programımı iptal etmek zorunda kaldım
Herşeyde vardır bir hayır diyorum her şeye rağmen..

o mu abla sen mi anlamadım.ne ezdiriyorsun kendine küfrettiyorsun hayret birşey ya.

sen iyi değilsin
bu kardeşler arasında olan çok normal şeyler..
yok yok iyi değilsin

aslında çok üzülme ve ağlama asla derim.. kardeş de olsa bir yere kadar oluyor inan herkes kendi haline kendi karini dşünerek hareket ediyor bizde üç kardeşiz . kız kardeşimle ablamın en büyük kavga sebeblerinden biridir yok taytımı giymiş çevirmiş koymuş bide temiz çamaşırların içinde yıkanacaklara da atmamış yok şu yok bu diye iki günde bir kıyafet kavgası uzaktan dinleyip izlesen sanki dersin namusunu çalmış bir adam da öyle kavga ediyorlar birbirleriyle ama sonra aradan bir gün geçmeden bir bakıyorsun unutlumuş herşey eskisi gibi gene kavga gene unutuluyo falan derken işin aslına geleyim çok duygusal olma bende öyleyim söylediği saygısız kelimelerden dolayı ağladığım çok olmuştur ama kime ne oldu gözyaşlarıma yazık oluyo başka bişey değil o yüzden kardeşe kinde tutulmuyo hemen unutuyo insan .. canını çok sıkma ağlama da değmiyor kimse için gözyaşlarını ziyan etmeye yarın kardeşine Allah korusun ya da sana bişey olsa en fazla ikinizin canı yanar o yüzden üzülme canım benim cahilliklerine ver yarın bir gün evlenip gidince hep özlüceksiziniz o kavgaları bile belkide

Evet degilim cunku bambaska seyleri karistirdi en cok ta canimi su yakti anlatiyorum anlatiyorum anlamiyosun bi rahat ver insana demesi uzdu. Benim emegimi calmasi engellenmem ve bu yorum. su an cikarlari kadar degerli oldugumu dusunuyorum konu kiyafet deil aslinda. Ayrica herseyi gectim gozlerindeki ifade kanimi dondurdu. Yapacak bsy yok tum plan iptal bugun doktora gidecegim ve bi sekilde en cok kendimi sevmeyi ogrenecegim..

Abartmasan.

Başka birşey giyip yarın benzer bir kazak alabilirsiniz. Zaten kışlıklar şuanda epey indirimde. Bence durumu kurtarın sonrasında kardeşinizle konuşun. Önce işiniz görülsün.

aynı şey benim başımda da var.dünya kadar para verip aldıgım bilekliği alıp bükülmüş şekilde getirdi.aldıgımda öyleydş dedi.sonra şöyle bir çevirdim bileklik kırıldı.aynı şekilde çok şey var.hiç sorma bile.kızları gelir evi kırar döker alırım yaparız demez.yani benim iyi niyetim olmasa asla gidecek bir ilşki değil.gerçekten çok zor.yorucu ve yıpratıcı.

Tek tek alinti yapamadigim icin uzgunum, ama cok halsizim. Bebek mevlutune gidecektim bebege bulasmasin grip oldum dedim. Saat 1 e randevu aldim. Sonrasinda ne olur bilmiyorum. Hala gozyaslarim istemsizce akiyor sesi kulagimda. Bi sekilde somurulmemeyi ogrenicem. Annemde iyi niyetli olma asla verme madem dedi beni sucladi oda ayri bi olay. Birde 10 gunluk tatilde napicam die dusunuyorum bi daha eylule kdr izin alamam..

Bende buna benzer şeyleri sık sık yaşıyorum kardeşcağızımla
Alışmaktan başka çare yok çünkü akıllanmıyor

Başka birşey giyip yarın benzer bir kazak alabilirsiniz. Zaten kışlıklar şuanda epey indirimde. Bence durumu kurtarın sonrasında kardeşinizle konuşun. Önce işiniz görülsün.

Ben alisamiyorum ben kimsenin emegi ile yasamiyorum ayni seyi defalarca yasamaktan biktim konu degil dusunce beni mahvedio. Kucuk de degilizki su hale bakin.
Hala uyuyo ben bastgm yeri bilmiyorum
Kazagi yikamaya karar vermistim ama sonrasinda kufur edince ben agladikca o uste cikmaya calisti ben cok rahatsizlandim kesik kesik uyudum ztn. Agzimdan da hic bsy cikmadi cikamadi. Kendimi toparlayamam die de iptal ettim programi.

bir kaç yıl sonra herkes kendi yoluna gittiğinde gülerek hatırlayacağınız anılar bunlar oysa ki :) bende çok iyi hatırlıyorum kot pantolonumu giymiş ben ne giyeceğim diye sabaha kadar ağladığımı :)) onu hatırladım şimdi, sinirimden saçlarını yolasım geliyordu, ne güzel çatışmalarmış bunlar meğerse

ben de hiç sevmem aradığımı yerinde bulamamayı, kıyafetimi paylaşmayı.
canım bak annende senin gibi düşünüyormuş. sanırım aynı dolabı kullanmıyorsun. kilitle sende dolabını.
apayrı karaktersiniz demek ki, dağınıklık seni nasıl rahatsız ediyorsa, onu da etmez, sinir olduğunla kalırsın.

Biz de çok kıyafet kavgası yapardık kardeşimle de onun hakkında hiç böyle düşünmedim.. düşünemem de.
Hatta şuanda en yakın arkadaşım canım her şeyim.. zaman geçtikçe yaptıklarımızı anlatıp kahkahalarla gülüyoruz..

Benim ablam yıpratmadigim halde elbisesini uzerimden cikarttirdi tam da evden çıkarken ama kendisi cantami giymekten parcaladi
Aramızda böyle şeyler olmuştur hatta bazen çok kirici şeyler de yaşadık ama her zaman paylasiriz esyalarimizi ve asla birbirimizin hakkında böyle düşünmedik
Ne bileyim kardes sonuçta ya
Kardes arasında kıyafet değişimi paylaşımı hep olmuştur hatta çoğu zaman küçük kardesler hep ablalardan gecinir bence bu normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…