- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
Haklisiniz bu sekilde verecegimz rahatsizlik kul hakki oluyor ztn ama Elinizde yikayin..bi sekilde alin kazaginizi kullanilabilir hale getirin utusuz goturun orda utulersinz.gerekirse koyun posete nemli bile olsa götürün..kimi insanlar kardeste olsa gamsiz olabiliyolar ama onemli olan siz moralinizi bozmayin..yarin 10 gunluk bi tatile cikacaksiniz bunun rahatligini yasayin:)Evet buda bi alternatif olabilir ama tek kazak icin makine calistirmak hic mantikli gelmiyor hem saat ilerledi yikanmasini beklemek alt ve ust kattaki yatak odalarinda uyuyanlari uyandirmak cok tercih ettigim bsy deil
Bide utulemek var ayrica..
Haklisiniz bu sekilde verecegimz rahatsizlik kul hakki oluyor ztn ama Elinizde yikayin..bi sekilde alin kazaginizi kullanilabilir hale getirin utusuz goturun orda utulersinz.gerekirse koyun posete nemli bile olsa götürün..kimi insanlar kardeste olsa gamsiz olabiliyolar ama onemli olan siz moralinizi bozmayin..yarin 10 gunluk bi tatile cikacaksiniz bunun rahatligini yasayin:)
Insanlari degistiremiyoruz maalesef onun icin siz takmamayi ogrenin :)
Dün akşam kazağı istemek için odasına girdiğimde al ve git diye küfretti. çok çok ağladım ben ağladıkça o saydı dökrü ve çok hastalandım, programımı iptal etmek zorunda kaldım
Herşeyde vardır bir hayır diyorum her şeye rağmen..
sen iyi değilsinDün akşam kazağı istemek için odasına girdiğimde al ve git diye küfretti. çok çok ağladım ben ağladıkça o saydı dökrü ve çok hastalandım, programımı iptal etmek zorunda kaldım
Herşeyde vardır bir hayır diyorum her şeye rağmen..
Abartmasan.Buyuk bi hevesle dolabimi actim, ozellikle utulu temiz tuttugum kazagimi yerinde bulamadim. Tabiki kardesim almis, yine habersiz yine isine geldigi gibi
izibliyim tatile gidecegim, tum hevesim uctu gitti
yerine koyabilcegim ayni ayarda bisey yok tum planim bozuldu.
Baslarm bu dunyanin adaletine
Bazilari herseyi hesaplar ama acikta kalir yine
bazilarida boyle her zmn isini gormek icin yasar
benim emegimi calmasindan gina geldi artik
dolabindan kiyafet tasiyo simdi hepsi utusuz ve giyilmis
ayni karinda yattigim insan bile bu kdr acimasiz ve bencilse, neye kime ne kdr guvenebilirimki ben?
Sorun su ki
Hic bi zaman duzenli degildir
Defalarca bu konuda beni zorda birakti
Defalarca habersiz kit vaktimde hazirladgm kiyafetleri aldi eskitti benden cok kullandi
Dusunce su " isimi goreyum"
12 saat sonra otobusum var kullandigi tek kiyafet oda deil ama bu hafta gozumden kacmis nedense simdi fark ettim
Bu saatte ne gotursem ne yapsam die dusunuyorum yatti uyuyo..
Garip.
Ayrica kardes bile olsa ayni kiyafeti giymekten nefret ederm ama o kdr yildimki sadece habersiz almasi ve isimi gorememek beni cok uzuyo
Bende buna benzer şeyleri sık sık yaşıyorum kardeşcağızımla
Alışmaktan başka çare yok çünkü akıllanmıyor
Başka birşey giyip yarın benzer bir kazak alabilirsiniz. Zaten kışlıklar şuanda epey indirimde. Bence durumu kurtarın sonrasında kardeşinizle konuşun. Önce işiniz görülsün.
aynı şey benim başımda da var.dünya kadar para verip aldıgım bilekliği alıp bükülmüş şekilde getirdi.aldıgımda öyleydş dedi.sonra şöyle bir çevirdim bileklik kırıldı.aynı şekilde çok şey var.hiç sorma bile.kızları gelir evi kırar döker alırım yaparız demez.yani benim iyi niyetim olmasa asla gidecek bir ilşki değil.gerçekten çok zor.yorucu ve yıpratıcı.