Sadece icimi dokmek istedim..

Esila09

Nirvana
Pro Üye
1 Ekim 2010
20.961
50.809
Buyuk bi hevesle dolabimi actim, ozellikle utulu temiz tuttugum kazagimi yerinde bulamadim. Tabiki kardesim almis, yine habersiz yine isine geldigi gibi
izibliyim tatile gidecegim, tum hevesim uctu gitti
yerine koyabilcegim ayni ayarda bisey yok tum planim bozuldu.
Baslarm bu dunyanin adaletine
Bazilari herseyi hesaplar ama acikta kalir yine
bazilarida boyle her zmn isini gormek icin yasar
benim emegimi calmasindan gina geldi artik
dolabindan kiyafet tasiyo simdi hepsi utusuz ve giyilmis
ayni karinda yattigim insan bile bu kdr acimasiz ve bencilse, neye kime ne kdr guvenebilirimki ben?

Bu bu kadar dert edilecek büyütülecek bir mesele değil fakat

kardeşin bunu huy edindiyse her zaman herşeyin hazırına konuyorsa

senin eşyalarını senden izin almadan kullanıyorsa haklısın kızmakta.

Sorun su ki
Hic bi zaman duzenli degildir
Defalarca bu konuda beni zorda birakti
Defalarca habersiz kit vaktimde hazirladgm kiyafetleri aldi eskitti benden cok kullandi
Dusunce su " isimi goreyum"
12 saat sonra otobusum var kullandigi tek kiyafet oda deil ama bu hafta gozumden kacmis nedense simdi fark ettim
Bu saatte ne gotursem ne yapsam die dusunuyorum yatti uyuyo..
Garip.
Ayrica kardes bile olsa ayni kiyafeti giymekten nefret ederm ama o kdr yildimki sadece habersiz almasi ve isimi gorememek beni cok uzuyo

Derdim emegimin calinmasi
Ciddiye alinmamak
Piskinlik
Ve her zmn planlarimin bozulmasi
Dusununki su an bi hevesle hazirlik yapiyorsunuz ama o neki dusundugunuz kazak les gibi sigara kokuyo
Ve 10 gun evde yoksunuz
Ve defalarca yasanmis bi durum
O gezerken ben utu yaparim sonuc benzerdir hep...

Su an napsam die dusunuyorumda hevesm oyle bi kactiki.. ben yapamam bunu asla habersiz cop alamam ki boyle yolculuga cikacagni bile bile alayim..

Sadece sorumsuzluk .Düzensizlik ama cezası size .Dolabınıza kilit takın.Bide uyumuş.

Biliyorum benimde kuzenim benim dolabi kullanirdi gizlice alir veya calar giyer giyer saklardi geride vermezdi bazen buldugum olurdu esyalarinin arasinda ben bekarken
Herkese iyi niyet gostermem ama onu seviyordum
Direk neden caliyorsun vs yapmadim onun esyalarini odunc almazdim almaya basladim ama hep bunu kullanabilir miyim bunu alabilir miyim der temizce geri verirdim bi sure sonra oda calmaktan habersiz almaktan vazgecti ve istedigi zaman izin alip alip kullanabilecegini ve geri vermesi gerektigini cozdu en azindan bizimkinde ise yaradi

Ama cok cocukca ben kendime yakistiramam kilidi fln.
O ne kdr yaparsa kaybedicek ben simdi duruma uzulsemde asil ona zarar..
Neyse kismet degilmis ne varsa toplar giderm bende

Ama cok cocukca ben kendime yakistiramam kilidi fln.
O

Uzun zmndir sorun yasamamistik bi ara uzunca bir sure konusmadim ve cok uzulmustum o zmn giydiklerimi yikayacaklarimi aliyordu calistigim icin sık sık yikiyorum kendim bile defalarca giyememki
Yada msj atiyordu temizse msj atti die veriyordum
Simdi hic bsy demedi. Cani istemis belliki

Ama canım niye kızdın ki bukadar keşke benimde dolabımı karıştıran bi kardeşim olsaydı o senin canın en yakının

Ama canım niye kızdın ki bukadar keşke benimde dolabımı karıştıran bi kardeşim olsaydı o senin canın en yakının

Diger msjlarmi okusan anlarsin hem ben bi sekilde cozerm ama kardesimin bu kdr sorumsuz ve bencil olmasi beni asil uzen
Asil kendine yapiyo..
Benim heveslerim planim ve emegim onemli degil..

Kuzenlerime gidecegim ve cocuklara hediye hazirlamisti
Yazdan beri gormuyor en yakinda agustos ayinda gorebilr
Sizde hediyelerini goturmesem cok mu acimasiz olur
Cocuklar acisindan sorun olmaz cunku birsuru sey goturecegim ztn ama onun bi anda hayal kirikligi ne demei gormesini istiyorum

12 saat sonra diyorsunz alin kazaginizi yikayin atin petegin uzerine kurur ztn o saate kadr..moralinizide duzeltin..
:)

12 saat sonra diyorsunz alin kazaginizi yikayin atin petegin uzerine kurur ztn o saate kadr..moralinizide duzeltin..
:)

Evet buda bi alternatif olabilir ama tek kazak icin makine calistirmak hic mantikli gelmiyor hem saat ilerledi yikanmasini beklemek alt ve ust kattaki yatak odalarinda uyuyanlari uyandirmak cok tercih ettigim bsy deil
Bide utulemek var ayrica..

Bir kazak değildir yani, bu bir patlama noktası olmuş. Yoksa bir kazak için neden bu kadar sinirlendin.
Belli i başka sorunların var. Ayrıca bunu sürekli yapıyorsa bencede çok can sıkıcı bir durum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…