- 7 Mayıs 2024
- 15
- 10
- 28
- Konu Sahibi minikkoalaaa
Benim derdim kayınvalidem ve görümcem. Evleneli 1 yıl oldu ama bu kadar hayatıma karışan bir ikili daha görmedim. Evime bir şey alınca açılmayın ne gerek var diyen kaynanam kendi kızı alınca al kızım al senin çocuğun var ihtiyacın vardı diyor. Görümcem instagramda twitterde bir şey paylaşsam hemen altına kime bu diye yazar sorar. Eşimle bir yere gitsek ya orayı benim çocuk çok görmek istiyordu neden haber vermediniz der. Kaynanam oğlu hasta olur şu çorbayı yap böyle yap bu görevi sana devrediyorum der sanki ben hizmetçiyim ya da hasta bakıcı o benim kocam tabiki bakıcam ama böyle söylenince sinirleniyorum. Kaynanam hep ben açık sözlüyümdür yüzüne ne diyorsam arkadanda o der ama hep arkamdan konuşur yüzüme asla söylemez. Dün eşime bi efekt yaptım onunda iznini alıp paylaştım hemen görüntülü arayıp kız oğlumu ne hallere sokmuşsun dedi. Daha çok şey var ama bunlar en basiti gerçekten artık sabredemiyorum eşimle kavga etmeye başladım bu sebeplerden. Benim annem eşim yokken bile eşimi savunur oğlum der ama kayınvalidem bana gerçekten anne olamadı. Sadece içimi dökmek istedim.