• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece icimi dokmek istedim

Oradaki dedemi istiyor ne demek onu anlamadim. Arkadaslarinida inceliyor zaten. Adamin elle tutulcak hicbiseyi yok. Birde ustune o tırıvırı adamin koynuna girme artik ya..
Girmiyorum ayrı uyuyoruz. Dedemı nerde geciyor

SAYFA 4. GUNCEL LUTFEN BAKARMIINIZ

Ek:konu açma nedenim tvdeki kadın cinayetine, boşandıktan sonra kıskanıp eski karısını öldürmüş " eşim de diyor ki HAKETMISTIR" (BEN BOSANMAYAYIM DIYE BENI KORKUTUYOR. ) artık bunu duyunca psikolojik olarak dayanamadım. şuan karantinadayız bir yere gidemiyorum...

DAHA ANLASILIR OLMASI ICIN TEKRAR YAZIYORUM..
20 yaşımda evlendim 29 yaşına giricem. Biz çok kavga ettik bunda internet geçmişi de mini etekli kıza baktin da var. Daha geçen gün whatsabimdan hızlıca cıktı Çünkü kız arkadaşimin resmine bakıyordu ve bana zaten kara kuru bi kız ne yapayım dedi. Bu şekilde...
ikincisi," biRiyle msjlasmis ama pişman olmuş helallik istedi, tamamen nefsime yenik düştüm sadece zevkineydi dedi. ama diyor ki baskasini görünce daha iyi oldu senin kıymetini çok iyi anladım senden vazgeçemem vs vs. Bütün kadınlar aynı zaten artık evim yuvam diyor"

cinsellik
esnasında bazı karşılaştırmalar yapiyor bazı söylemleri yani fantezileri ama bunlari buraya yazmak istemiyorum... onlar da sinirimi bozuyordu artikkk.... buna da bir örnek vereyim de dusunup kafayı yenmektense... O esnada diyor ki " s..ktgin kadınlar gibi s..k" dedemi istiyordu..
Neyse pandemi de tamamen uzaklaştık herşey kavga oldu
"Evde limon yoktu neden salata yapmışım limonsuz salata mı olur diye birbirimize girdik. "
"Çocuğa dış fırçalamayı öğret artık diye kavga ettik. Ki kendisi o an dış fircaliyor bana söyleyene kadar oğlum gel fırçalayalım desene" gibi gibi yedi beni pandemide.
Yasaklar kalkınca aile büyüğünün yanına geldim ve anlattım herşeyi ama daha çok erkekler yapar yuvanı kurtar tayin olunca değişir pişmanmış dediler. Sonra taşındık tamam okulum bitsin dedim.

bu surecte bi şekilde babam duydu ve eşimi arayıp kızmış çünkü ben bu süreçte inanılmaz kilo verdim bi deri bi kemik her gören şok oldu o dereceydi. Boyumda var tabi . Hatta bi hastalığı mı var demişler... mutsuz oldugum da belli oluyordu demekki..
Velhasıl yeni evde ders çalışıyorum ama yasadiklarimizi unutamiyorum iste.

aslinda ben okulu kazandigimi ogrendigim gun cok buyuk kavga etmistik. okul bizi oyaladi. ama bu bi sure gitti. kardesimizin dugunu vardi o donem okulu da birakicaktim bosanalim dedim. ama dugun gecsin diye oyaladi sonrasinda duzelmeler oluyordu tabi. okul cocuk olunca gunler yogun tempoda geciyordu bazen iyi bazen kotu ama sonra boyle aldatma mevzulari olunca da onlar kavga degilmis diyorum cunku insan bunlari sindiremiyor..
Aslında şiddet de oldu ama... onu yazmak istemiyorum şuan için.. BELKI EVLILIGI BITIRMEYI KAFAYA KOYMAMIN NEDENI BU SIDDET. RUYALARIMA GIRIYOR... O GÜN OGLUMUN TLFNDA OYNADIGI OYUN VARDI ONUN SESINI DUYUNCA BILE O GUNE GIDIYORUM AGLIYORUM... TV DE KI SESI DUYUNCA YINE O GUNE GIDIYORUM... BEN SANIRIM ASIL BUNU ATLATAMIYORUM...
Sana şunu söyleyebilirim ilk başta bende şiddet gördüm kendimi düzelttikten sonra herşeyim değişti.Şuan anlayışlı tüm derdimi dinleyen çözüm arayan bir adam var.Şiddetten eser kalmadı olanlar benim yanlışlarım.Ben çok hızlıydım yanlış davranmıştım kocama çok hata yaptım erkeklere candan davrandım bana zarar verecek arkadaşlarımla görüştüm ve sonrasında arkadaşlarım kocama yazdı kendi gözümle gördüm.Sizin durumunuz aynı değil kavga konularınız farklı kurtul ondan bırak gitsin.Yeni kadın cinayeti istemiyoruz kendine çok dikkat et.Lütfen erkenden önlemini al.

Sana şunu söyleyebilirim ilk başta bende şiddet gördüm kendimi düzelttikten sonra herşeyim değişti.Şuan anlayışlı tüm derdimi dinleyen çözüm arayan bir adam var.Şiddetten eser kalmadı olanlar benim yanlışlarım.Ben çok hızlıydım yanlış davranmıştım kocama çok hata yaptım erkeklere candan davrandım bana zarar verecek arkadaşlarımla görüştüm ve sonrasında arkadaşlarım kocama yazdı kendi gözümle gördüm.Sizin durumunuz aynı değil kavga konularınız farklı kurtul ondan bırak gitsin.Yeni kadın cinayeti istemiyoruz kendine çok dikkat et.Lütfen erkenden önlemini al.
Arkadaşlarım kocama yazdı kendi gözümle gördüm derken anlayamadim..

Sözde o da köpekler gibi pişman. Şuan bir dediğimi iki etmiyor. Ama ben yanaşmıyorum onunla uyumuyorum hatta ayrı odalarda takılıyorum. O da bisey demiyor şuan.

Bugün dediki senin gibi güzel bir kadını nasıl es geçmişim nasıl yaratmamışım nasıl hata yapmışım gibi gibi gibi. Anca aklım başıma geldi.
Öyle acindırıyor ki sanırsın mutlu yuvam varken boşanmak istiyorum gibi

Sözde o da köpekler gibi pişman. Şuan bir dediğimi iki etmiyor. Ama ben yanaşmıyorum onunla uyumuyorum hatta ayrı odalarda takılıyorum. O da bisey demiyor şuan.

Bugün dediki senin gibi güzel bir kadını nasıl es geçmişim nasıl yaratmamışım nasıl hata yapmışım gibi gibi gibi. Anca aklım başıma geldi.
Benimki yanlış yapmadı eminim çünkü hep yanımdaydı.Anlamadığın benim kızarkadaşlarım kocama asıldı şükür hiç pürüz olmadı.
Keşke hata yapmasaymış

Bu dünyada arkadaş yok.Benim arkadaşlarım kocama sarkıntılık etti kimi ayırmaya çalıştı.Kalbi okadar temizki herşeyi gördü.Dikkat et kendine eşin benimkine benzemiyor lütfen. Hayat güzel dünya gerçekten güzel

Yani evlilikten bazı manevi beklentileriniz olması gayet normal. Evlilik hastaya karşı tarafa bakmak, kötü günlerinde yanında olmak demek. Sizin adam hiç endişelenmiyor sizin için. Beklentisiz ol diyenlere katılmıyorum saçmalık yani bir insan niye ruhunu doyurmayan bir ilişkiye mahkum olup mutsuz olsun ki? Mutsuz olmakta haklısınız, eşiniz öküzün biri. Bu evliliği daha fazla sürümenin anlamı yok bence.
Malesef öyle niye mutsuzluğa hapsedeyim kendimi diyorum bende

Bu dünyada arkadaş yok.Benim arkadaşlarım kocama sarkıntılık etti kimi ayırmaya çalıştı.Kalbi okadar temizki herşeyi gördü.Dikkat et kendine eşin benimkine benzemiyor lütfen. Hayat güzel dünya gerçekten güzel
Hayat güzel bende ona tekmeyi basıp kendime yeni sayfa açıcam umarım şimdi çok sakin düşünüyorum umarım yapicam

BASKA BIR KADINA ASKIM DEDIGINI EVDEN CIKINCA KONUSTUGUNU FILAN ANLATTIRKEN SES KAYDI ALDIM. BUNU BOŞANMA DAVASINDA KULLANABILIR MIYIM

Nill41 Nill41 Merhaba
Son durum nedir? Hâlâ inkar yolunda mı ?
Evet o numarayı hala inkar ediyor.
Herşeyi artık kapat yeni sayfa açalım modunda. Yani kötü olan boşanmak isteyen benim ama o düzelmiş artık.
Aile terapistyle online randevu almıştım. Ne gerek var biz zaten düzeldik modunda.

Geçen gun cinsellik istediğini söylemişti çok ciddiydi evden çıkmadan. Bende o gelmeden evden kaçtım yakınlarda dedemlerin boş evi var taksiyle oraya gittim.
Geldi aldı bir daha böyle bisey yaparsan tayinimi çok uzaklara alır çeker giderim dedi.
Hiç çocuğu aklına gelmedi mi, şaştım kaldım.
Ben sanki gerçekten işkence edecektim sana gülüyorum sana bunu 10 yaşında ki Çocuk yapmaz dedi. Tamam sana dokunmucam dedi eve geldik. Ama iki gün dayandı tabi hala yaklaşmaya çalışıyor.
Birde kocana bu konuda hayır demek günah dedi. Dedim benim her yerim günah olmuş:) benim boynuma olsun bisey olmaz dedim.
Onun dışında hem sessiz sakin ama en ufak şeyde sinirleniyor parlıyor baya o da gergin.
Hemde bi yandan ne istiyorsun al ye nereye gitmek istiyorsun götüreyim gidelim. Siz de o mutlu etmeye çalışan koca ben kötü olan herşey güzel ben boşanmaya çalışan taraf gibiyim
Kpss girene kadar bekleyecektim ama cinsellik mevzusu da var. Gitsem herşey patlasa mi bilmiyorum..

Son düzenleme:
Evet o numarayı hala inkar ediyor.
Herşeyi artık kapat yeni sayfa açalım modunda. Yani kötü olan boşanmak isteyen benim ama o düzelmiş artık.
Aile terapistyle online randevu almıştım. Ne gerek var biz zaten düzeldik modunda.

Geçen gun cinsellik istediğini söylemişti çok ciddiydi evden çıkmadan. Bende o gelmeden evden kaçtım yakınlarda dedemlerin boş evi var taksiyle oraya gittim.
Geldi aldı bir daha böyle bisey yaparsan tayinimi çok uzaklara alır çeker giderim dedi.
Hiç çocuğu aklına gelmedi mi, şaştım kaldım.
Ben sanki gerçekten işkence edecektim sana gülüyorum sana bunu 10 yaşında ki Çocuk yapmaz dedi. Tamam sana dokunmucam dedi eve geldik. Ama iki gün dayandı tabi hala yaklaşmaya çalışıyor.
Birde kocana bu konuda hayır demek günah dedi. Dedim benim her yerim günah olmuş:) benim boynuma olsun bisey olmaz dedim.
Onun dışında hem sessiz sakin ama en ufak şeyde sinirleniyor parlıyor baya o da gergin.
Hemde bi yandan ne istiyorsun al ye nereye gitmek istiyorsun götüreyim gidelim. Siz de o mutlu etmeye çalışan koca ben kötü olan herşey güzel ben boşanmaya çalışan taraf gibiyim
Kpss girene kadar bekleyecektim ama cinsellik mevzusu da var. Gitsem herşey patlasa mi bilmiyorum..
Aynı evde yaşamak işkence gibi gelmiyorsa
Eşinize nefretle bakmıyorsanız, yapmak istediklerinizi yapana kadar bekleyin derim
Hangi kararı alırsanız alın, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bu zamanda güvenilecek insan yok denecek kadar az
Büyüklerimizin bir sözü geliyor bazen aklıma
"Yastık değiştirmekle,kader değişmez"
2. mutsuz Evlilik ve boşanma sonrası duymaktan bunaldığım ata sözü :KK45:

Aynı evde yaşamak işkence gibi gelmiyorsa
Eşinize nefretle bakmıyorsanız, yapmak istediklerinizi yapana kadar bekleyin derim
Hangi kararı alırsanız alın, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bu zamanda güvenilecek insan yok denecek kadar az
Büyüklerimizin bir sözü geliyor bazen aklıma
"Yastık değiştirmekle,kader değişmez"
2. mutsuz Evlilik ve boşanma sonrası duymaktan bunaldığım ata sözü :KK45:

Şuan işkence gibi değil ev arkadaşı gibi takılıyoruz. Ne kadar bilmiyorum ama.
Inşallah hayırlı olan nasip olur doğru kararı verebilirim umarım..

Back