• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece icimi dokmek istedim

Klasik cevap, geçiştiriyor
Sevdiğini söylemese de olur
Hissetirmesi daha önemli

Şuan mecbursanız evli kalmaya, ailenizin yanında da yapamayacaksanız, çokta üstüne gidip kendinizi daha fazla üzmeyin
İşinizi elinize alana kadar sabredin
Çünkü başka çıkar yolunuz yok gibi
Işte işimi elime almayı bekleyemem sanırım ama en azından okul bitince yazın kpss ye bir kez girerim. Sonrasında herkese anlatırım diye düşünüyorum, sonrası ne olur bilmesem de böyle içimi yiyip bitirmektense herkes bilsin istiyorum. Artık yeter diye bağırmak istiyorum hatta...

Allah yardimciniz olsun. Belli ki sizde bunalmis ve gurultusuz patirtisiz bir hayatin pesine dusmussunuz. Tez asamasindaymissiniz bir sey de kalmamis insallah birkac yila kadar cocugunuzun da akli bayagi erecek. Olcun tartin en dogrusuna siz karar vereceksiniz. Kendinizi en az yipratacak sekilde atlatirsiniz umarim🙏
Teşekkür ediyorum... Aynen öyle aslında sakin sakin gel boşanalım demek istiyorum.. her sabah yine aynı gün diye uyanmak bile bunaltıyor beni.. bir-kac yıl çok uzun geliyor...

Eşinizin özrü kabahatinden büyük. Sosyal platformlardan yazıştığı hanımlar kendisine cazip gelmese, cazip gelen ile de yazışabilirdi. Bence yaptığı yeni seçimlerde fizyolojik beğenileri sizi secerkenkinden farklılaşmış olabilir. Bahane olarak kara kuru vs gibi garip argumanlarla karşınıza çıkabilir. Siz kararsız kalmış ve süreci daha az yıpranacak şekilde yönetmek istiyorsunuz mantıklı bir hanım olarak gördüğüm kadarıyla. Ben sizin yerinizde olsam, dişimi sıkar eşim Koronadan iyilesene kadar beklerim. Öncelikle ailem için. Varsa bende de çıksın, atlatayım ve aileme bulaştirmayayım diye. Ikinci olarak, ayrılsanız dahi çocuğunuzun babasıdır, birbiriniz üzerinde hakkınız vardır. Bırakın iyilik sizde kalsın. Ama tam iyilesme sağlandıktan sonra ailemin yanına gider, uzuuuunnnccaaaa bir süre kafamı dinler ve kararımı sakın kafayla veririm. Bunu yapamazsanız yaşadıklarınız hayat tekerrürden ibarettir sözüyle paralel gidecek hale gelebilir.
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.. evet mantıklı olmaya çalışıyorum.. hani babanın evine git gel git gel saçma şekilde yüz göz olmaktansa mantıklı karar vermeye çalışıyorum ama duygularım çoğu zaman esir alıyor beni :( evet bu dediklerini aynen uygulamak istiyorum ama uzunca kalmam için okul olmaması gerekiyor... sabır diyerek yaza ulaşırım belki herşeyi geride bırakırım belli mı olur

DAHA ANLASILIR OLMASI ICIN TEKRAR YAZIYORUM..
20 yaşımda evlendim 29 yaşına giricem. Biz çok kavga ettik bunda internet geçmişi de mini etekli kıza baktin da var. Daha geçen gün whatsabimdan hızlıca cıktı Çünkü kız arkadaşimin resmine bakıyordu ve bana zaten kara kuru bi kız ne yapayım dedi. Bu şekilde...
ikincisi," biRiyle msjlasmis ama pişman olmuş helallik istedi, tamamen nefsime yenik düştüm sadece zevkineydi dedi. ama diyor ki baskasini görünce daha iyi oldu senin kıymetini çok iyi anladım senden vazgeçemem vs vs. Bütün kadınlar aynı zaten artık evim yuvam diyor"

cinsellik
esnasında bazı karşılaştırmalar yapiyor bazı söylemleri yani fantezileri ama bunlari buraya yazmak istemiyorum... onlar da sinirimi bozuyordu artikkk.... buna da bir örnek vereyim de dusunup kafayı yenmektense... O esnada diyor ki " s..ktgin kadınlar gibi s..k" dedemi istiyordu..
Neyse pandemi de tamamen uzaklaştık herşey kavga oldu
"Evde limon yoktu neden salata yapmışım limonsuz salata mı olur diye birbirimize girdik. "
"Çocuğa dış fırçalamayı öğret artık diye kavga ettik. Ki kendisi o an dış fircaliyor bana söyleyene kadar oğlum gel fırçalayalım desene" gibi gibi yedi beni pandemide.
Yasaklar kalkınca aile büyüğünün yanına geldim ve anlattım herşeyi ama daha çok erkekler yapar yuvanı kurtar tayin olunca değişir pişmanmış dediler. Sonra taşındık tamam okulum bitsin dedim.

bu surecte bi şekilde babam duydu ve eşimi arayıp kızmış çünkü ben bu süreçte inanılmaz kilo verdim bi deri bi kemik her gören şok oldu o dereceydi. Boyumda var tabi . Hatta bi hastalığı mı var demişler... mutsuz oldugum da belli oluyordu demekki..
Velhasıl yeni evde ders çalışıyorum ama yasadiklarimizi unutamiyorum iste.

aslinda ben okulu kazandigimi ogrendigim gun cok buyuk kavga etmistik. okul bizi oyaladi. ama bu bi sure gitti. kardesimizin dugunu vardi o donem okulu da birakicaktim bosanalim dedim. ama dugun gecsin diye oyaladi sonrasinda duzelmeler oluyordu tabi. okul cocuk olunca gunler yogun tempoda geciyordu bazen iyi bazen kotu ama sonra boyle aldatma mevzulari olunca da onlar kavga degilmis diyorum cunku insan bunlari sindiremiyor..
Aslında şiddet de oldu ama... onu yazmak istemiyorum şuan için.. BELKI EVLILIGI BITIRMEYI KAFAYA KOYMAMIN NEDENI BU SIDDET. RUYALARIMA GIRIYOR... O GÜN OGLUMUN TLFNDA OYNADIGI OYUN VARDI ONUN SESINI DUYUNCA BILE O GUNE GIDIYORUM AGLIYORUM... TV DE KI SESI DUYUNCA YINE O GUNE GIDIYORUM... BEN SANIRIM ASIL BUNU ATLATAMIYORUM...
Bosan...siddeti hic birsey kapatamaz..bosan

Gecilecek bir durum degil.yine yaparsa daha kotusu olursa..hic dusunulecek bir tarafi yok..
Bir-kac gün önce tvde kadın cinayeti vardı. Bosandiktan sonra kıskançlık yüzünden eski karisini öldürmüş. Bende dedim ki ya bosanmis gitmiş öldürünce ne oluyor.. eşim de d3di ki kıskanınca insanın gözü dönüyor HAKETMISTIR öyle bişeyse dedi :KK57:

cinsellik esnasında bazı karşılaştırmalar yapiyor bazı söylemleri yani fantezileri ama bunlari buraya yazmak istemiyorum... onlar da sinirimi bozuyordu artikkk.... buna da bir örnek vereyim de dusunup kafayı yenmektense... O esnada diyor ki " s..ktgin kadınlar gibi s..k" dedemi istiyordu..

Ailen arkandaysa şu cümleyi duyduktan sonra o adamın koynuna girmen bir hata.
Şiddeti unutamıyorum demişsin ama şu cümle bana en az şiddet kadar yaralayıcı geldi.

Bir-kac gün önce tvde kadın cinayeti vardı. Bosandiktan sonra kıskançlık yüzünden eski karisini öldürmüş. Bende dedim ki ya bosanmis gitmiş öldürünce ne oluyor.. eşim de d3di ki kıskanınca insanın gözü dönüyor HAKETMISTIR öyle bişeyse dedi :KK57:

Şu mesajını okuduktan sonra boşanmayacağını düşündüm nedense.

Ailen arkandaysa şu cümleyi duyduktan sonra o adamın koynuna girmen bir hata.
Şiddeti unutamıyorum demişsin ama şu cümle bana en az şiddet kadar yaralayıcı geldi.

Şu mesajını okuduktan sonra boşanmayacağını düşündüm nedense.
Şu msji okuduktan sonra mı :KK57: ben kafayı yedim o akşam sen bana ne demek istiyorsun dedim tehdit ediyor alanen zaten o yüzden buraya konu açtım. Yoksa fikrim yine okul bitene kadar dayanmak ama böyle olunca da dayanamıyor ki insan...

Girmedim zaten ayrı yattım ki sonrasında covid oldu ve karantinaya girdi odasında.. hattakardesim sana nasil gecmesin beraber uyuyorsunuz dedi. Bende bir an kaldım. Sonra cocuk uyumuyrodu onunla uyuyordum dedim..

Off 6
Bir-kac gün önce tvde kadın cinayeti vardı. Bosandiktan sonra kıskançlık yüzünden eski karisini öldürmüş. Bende dedim ki ya bosanmis gitmiş öldürünce ne oluyor.. eşim de d3di ki kıskanınca insanın gözü dönüyor HAKETMISTIR öyle bişeyse dedi :KK57:of ya

Helal vallahi haketmistir ne guzel demi...sanki kadin kocasinin mali..git deyince git gel deyince gel..allah yardimcin olsun.en cok korktuhum sey bu.Allah hic kimseye bu durumu yasatmasin..kimse ölümü hak etmez.

Off 6

Helal vallahi haketmistir ne guzel demi...sanki kadin kocasinin mali..git deyince git gel deyince gel..allah yardimcin olsun.en cok korktuhum sey bu.Allah hic kimseye bu durumu yasatmasin..kimse ölümü hak etmez.
Benimde aklım bunu almıyor zaten.. biri öldürsün diye mii doğuruyorlar bizi sanki.. gerçekten sinirlerim alt üst oldu:(

Benimde aklım bunu almıyor zaten.. biri öldürsün diye mii doğuruyorlar bizi sanki.. gerçekten sinirlerim alt üst oldu:KK43:
Ataerkil ve egitim sistemimizdeki gelisememezlihin dogurdugu sonuclardan birisi malesef
Yok sinir krizi gecirdi yok kiskanc koca...biraksinlar bunlarin arkasina siginmaya.adam degiller bu mahluklar..

Ataerkil ve egitim sistemimizdeki gelisememezlihin dogurdugu sonuclardan birisi malesef
Yok sinir krizi gecirdi yok kiskanc koca...biraksinlar bunlarin arkasina siginmaya.adam degiller bu mahluklar..
Ahh malesef insan olmakla ilgili bu... erkek kız da farketmiyor artık ama kimse kimseyi öldürmeye de dövmeye de hakkı yok....Öyle bir dünya yok

üzülme çünkü ben artık üzülmüyorum. geçti gitti hepsi. senin de içinde bulunduğun hal geçecek. sürekli düşündüren geren konular hallolacak. sonunda rahatlayacaksın yani bunlar sadece birer süreç.
ailenin arkanda durması en büyük artın olacak bu konuda. benimkiler de şu an sonuna kadar destekler mesela ama ilk zamanlar sıkıntılıydı.
şimdilik istersen eğitimine ve çocuğuna odaklan kendini ne kadar geliştirebilirsen kar olur. bu süreçte de, eşinle evliliğinle ilgili ya da gelecekle ilgili kaygılanmamaya çalış, çünkü yıpranan sadece sen oluyorsun. nadasa al kendini, sadece ev arkadaşlığı gibi düşün. kendini ve çocuğunu güvenceye alana kadar bekle bakalım
Ilk zamanlar neden sıkıntılıydı. Yani tepkiler ne oluyor. Yıpranıyorum sadece bu kadar ay sadece yıpranıyorum üzülüyorum kafam da sürekli ne olucak düşüncesi

Ek:konu açma nedenim tvdeki kadın cinayetine, boşandıktan sonra kıskanıp eski karısını öldürmüş " eşim de diyor ki HAKETMISTIR" (BEN BOSANMAYAYIM DIYE BENI KORKUTUYOR. ) artık bunu duyunca psikolojik olarak dayanamadım. şuan karantinadayız bir yere gidemiyorum...

DAHA ANLASILIR OLMASI ICIN TEKRAR YAZIYORUM..
20 yaşımda evlendim 29 yaşına giricem. Biz çok kavga ettik bunda internet geçmişi de mini etekli kıza baktin da var. Daha geçen gün whatsabimdan hızlıca cıktı Çünkü kız arkadaşimin resmine bakıyordu ve bana zaten kara kuru bi kız ne yapayım dedi. Bu şekilde...
ikincisi," biRiyle msjlasmis ama pişman olmuş helallik istedi, tamamen nefsime yenik düştüm sadece zevkineydi dedi. ama diyor ki baskasini görünce daha iyi oldu senin kıymetini çok iyi anladım senden vazgeçemem vs vs. Bütün kadınlar aynı zaten artık evim yuvam diyor"

cinsellik
esnasında bazı karşılaştırmalar yapiyor bazı söylemleri yani fantezileri ama bunlari buraya yazmak istemiyorum... onlar da sinirimi bozuyordu artikkk.... buna da bir örnek vereyim de dusunup kafayı yenmektense... O esnada diyor ki " s..ktgin kadınlar gibi s..k" dedemi istiyordu..
Neyse pandemi de tamamen uzaklaştık herşey kavga oldu
"Evde limon yoktu neden salata yapmışım limonsuz salata mı olur diye birbirimize girdik. "
"Çocuğa dış fırçalamayı öğret artık diye kavga ettik. Ki kendisi o an dış fircaliyor bana söyleyene kadar oğlum gel fırçalayalım desene" gibi gibi yedi beni pandemide.
Yasaklar kalkınca aile büyüğünün yanına geldim ve anlattım herşeyi ama daha çok erkekler yapar yuvanı kurtar tayin olunca değişir pişmanmış dediler. Sonra taşındık tamam okulum bitsin dedim.

bu surecte bi şekilde babam duydu ve eşimi arayıp kızmış çünkü ben bu süreçte inanılmaz kilo verdim bi deri bi kemik her gören şok oldu o dereceydi. Boyumda var tabi . Hatta bi hastalığı mı var demişler... mutsuz oldugum da belli oluyordu demekki..
Velhasıl yeni evde ders çalışıyorum ama yasadiklarimizi unutamiyorum iste.

aslinda ben okulu kazandigimi ogrendigim gun cok buyuk kavga etmistik. okul bizi oyaladi. ama bu bi sure gitti. kardesimizin dugunu vardi o donem okulu da birakicaktim bosanalim dedim. ama dugun gecsin diye oyaladi sonrasinda duzelmeler oluyordu tabi. okul cocuk olunca gunler yogun tempoda geciyordu bazen iyi bazen kotu ama sonra boyle aldatma mevzulari olunca da onlar kavga degilmis diyorum cunku insan bunlari sindiremiyor..
Aslında şiddet de oldu ama... onu yazmak istemiyorum şuan için.. BELKI EVLILIGI BITIRMEYI KAFAYA KOYMAMIN NEDENI BU SIDDET. RUYALARIMA GIRIYOR... O GÜN OGLUMUN TLFNDA OYNADIGI OYUN VARDI ONUN SESINI DUYUNCA BILE O GUNE GIDIYORUM AGLIYORUM... TV DE KI SESI DUYUNCA YINE O GUNE GIDIYORUM... BEN SANIRIM ASIL BUNU ATLATAMIYORUM...
Allah bı yol göstersin inşallah

Psikolojik destek almanız gerektiğini düşündüm
Arkadaşlarin kafası karışmış ama ben anladim.sanirim
Esiniz korona pozitif ve evde
Sizse ona zaten kırgın ve kızgınsiniz ona hizmet ettikçe, kıymetiniz bilinmediği ve öncesinde aldatma durumları yasadiginiz için canınız sıkılıyor
Tabii karar sizin ama bu gidisle esiniz aldatmaya devam eder ve her seferinde de affetmeniz beklenir, affetmeyip kirginliginizi dile getirirseniz de dirdir yapmakla.suclanirsiniz
Ne istiyorsunuz? Ayrilmak mi affetmek mi?
Bir daha olmayacaginin garantisi var mi guven veriyor mu?
Bu sorulari düşünün ve hayatınızı ona göre sekillendirin derim.
Bir yandan da okul bitsin calisayim diye sabretmeyi de secebilirsiniz ama boşanacaksaniz da koşullar oluştuğunda geri adim atmayin derim çünkü psikolojiniz cok yipranmis

Psikolojik destek almanız gerektiğini düşündüm
Arkadaşlarin kafası karışmış ama ben anladim.sanirim
Esiniz korona pozitif ve evde
Sizse ona zaten kırgın ve kızgınsiniz ona hizmet ettikçe, kıymetiniz bilinmediği ve öncesinde aldatma durumları yasadiginiz için canınız sıkılıyor
Tabii karar sizin ama bu gidisle esiniz aldatmaya devam eder ve her seferinde de affetmeniz beklenir, affetmeyip kirginliginizi dile getirirseniz de dirdir yapmakla.suclanirsiniz
Ne istiyorsunuz? Ayrilmak mi affetmek mi?
Bir daha olmayacaginin garantisi var mi guven veriyor mu?
Bu sorulari düşünün ve hayatınızı ona göre sekillendirin derim.
Bir yandan da okul bitsin calisayim diye sabretmeyi de secebilirsiniz ama boşanacaksaniz da koşullar oluştuğunda geri adim atmayin derim çünkü psikolojiniz cok yipranmis
Evet valla aynen böyle oldu diyebiliriz . Evet üzgün olduğumu veya mutlu olmaya çalıştığım de ne var ki sorun ne ki ? Abartıyor oluyorum. Ne derdin varki diyor.
Ayrılmak mı affetmek mı diye düşünürken acaba ona sevgim var mı yoksa ev arkadaşlığı mı bizimki diye düşünüyorum.
Bu sorunun cevabını bir netleştirsem hayatım youna girecek belkide.

Psikolojim çok yıprandı herşeyi tek başına düşünmek sürekli düşünüyorum yaptığım başka bisey yok

Back