Sadece icimi dokmek istedim

Işte işimi elime almayı bekleyemem sanırım ama en azından okul bitince yazın kpss ye bir kez girerim. Sonrasında herkese anlatırım diye düşünüyorum, sonrası ne olur bilmesem de böyle içimi yiyip bitirmektense herkes bilsin istiyorum. Artık yeter diye bağırmak istiyorum hatta...

Teşekkür ediyorum... Aynen öyle aslında sakin sakin gel boşanalım demek istiyorum.. her sabah yine aynı gün diye uyanmak bile bunaltıyor beni.. bir-kac yıl çok uzun geliyor...

Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.. evet mantıklı olmaya çalışıyorum.. hani babanın evine git gel git gel saçma şekilde yüz göz olmaktansa mantıklı karar vermeye çalışıyorum ama duygularım çoğu zaman esir alıyor beni evet bu dediklerini aynen uygulamak istiyorum ama uzunca kalmam için okul olmaması gerekiyor... sabır diyerek yaza ulaşırım belki herşeyi geride bırakırım belli mı olur

Bosan...siddeti hic birsey kapatamaz..bosan

Gecilecek bir durum degil.yine yaparsa daha kotusu olursa..hic dusunulecek bir tarafi yok..
Bir-kac gün önce tvde kadın cinayeti vardı. Bosandiktan sonra kıskançlık yüzünden eski karisini öldürmüş. Bende dedim ki ya bosanmis gitmiş öldürünce ne oluyor.. eşim de d3di ki kıskanınca insanın gözü dönüyor HAKETMISTIR öyle bişeyse dedi

Ailen arkandaysa şu cümleyi duyduktan sonra o adamın koynuna girmen bir hata.
Şiddeti unutamıyorum demişsin ama şu cümle bana en az şiddet kadar yaralayıcı geldi.

Şu mesajını okuduktan sonra boşanmayacağını düşündüm nedense.

Şu msji okuduktan sonra mı ben kafayı yedim o akşam sen bana ne demek istiyorsun dedim tehdit ediyor alanen zaten o yüzden buraya konu açtım. Yoksa fikrim yine okul bitene kadar dayanmak ama böyle olunca da dayanamıyor ki insan...

Girmedim zaten ayrı yattım ki sonrasında covid oldu ve karantinaya girdi odasında.. hattakardesim sana nasil gecmesin beraber uyuyorsunuz dedi. Bende bir an kaldım. Sonra cocuk uyumuyrodu onunla uyuyordum dedim..

Off 6

Helal vallahi haketmistir ne guzel demi...sanki kadin kocasinin mali..git deyince git gel deyince gel..allah yardimcin olsun.en cok korktuhum sey bu.Allah hic kimseye bu durumu yasatmasin..kimse ölümü hak etmez.

Off 6

Helal vallahi haketmistir ne guzel demi...sanki kadin kocasinin mali..git deyince git gel deyince gel..allah yardimcin olsun.en cok korktuhum sey bu.Allah hic kimseye bu durumu yasatmasin..kimse ölümü hak etmez.
Benimde aklım bunu almıyor zaten.. biri öldürsün diye mii doğuruyorlar bizi sanki.. gerçekten sinirlerim alt üst oldu

Benimde aklım bunu almıyor zaten.. biri öldürsün diye mii doğuruyorlar bizi sanki.. gerçekten sinirlerim alt üst oldu
Ataerkil ve egitim sistemimizdeki gelisememezlihin dogurdugu sonuclardan birisi malesef
Yok sinir krizi gecirdi yok kiskanc koca...biraksinlar bunlarin arkasina siginmaya.adam degiller bu mahluklar..

Ataerkil ve egitim sistemimizdeki gelisememezlihin dogurdugu sonuclardan birisi malesef
Yok sinir krizi gecirdi yok kiskanc koca...biraksinlar bunlarin arkasina siginmaya.adam degiller bu mahluklar..
Ahh malesef insan olmakla ilgili bu... erkek kız da farketmiyor artık ama kimse kimseyi öldürmeye de dövmeye de hakkı yok....Öyle bir dünya yok

Ilk zamanlar neden sıkıntılıydı. Yani tepkiler ne oluyor. Yıpranıyorum sadece bu kadar ay sadece yıpranıyorum üzülüyorum kafam da sürekli ne olucak düşüncesi

Allah bı yol göstersin inşallah

Psikolojik destek almanız gerektiğini düşündüm
Arkadaşlarin kafası karışmış ama ben anladim.sanirim
Esiniz korona pozitif ve evde
Sizse ona zaten kırgın ve kızgınsiniz ona hizmet ettikçe, kıymetiniz bilinmediği ve öncesinde aldatma durumları yasadiginiz için canınız sıkılıyor
Tabii karar sizin ama bu gidisle esiniz aldatmaya devam eder ve her seferinde de affetmeniz beklenir, affetmeyip kirginliginizi dile getirirseniz de dirdir yapmakla.suclanirsiniz
Ne istiyorsunuz? Ayrilmak mi affetmek mi?
Bir daha olmayacaginin garantisi var mi guven veriyor mu?
Bu sorulari düşünün ve hayatınızı ona göre sekillendirin derim.
Bir yandan da okul bitsin calisayim diye sabretmeyi de secebilirsiniz ama boşanacaksaniz da koşullar oluştuğunda geri adim atmayin derim çünkü psikolojiniz cok yipranmis

Evet valla aynen böyle oldu diyebiliriz . Evet üzgün olduğumu veya mutlu olmaya çalıştığım de ne var ki sorun ne ki ? Abartıyor oluyorum. Ne derdin varki diyor.
Ayrılmak mı affetmek mı diye düşünürken acaba ona sevgim var mı yoksa ev arkadaşlığı mı bizimki diye düşünüyorum.
Bu sorunun cevabını bir netleştirsem hayatım youna girecek belkide.

Psikolojim çok yıprandı herşeyi tek başına düşünmek sürekli düşünüyorum yaptığım başka bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…