sadece göbeği olanlar yardım lütfen

denizill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
120
57
Merhaba,
Malesef, boyum 167 kilom 55 olmasına rağmen gerçekten kalın bir belim,simitlerim ve göbeğim var çok yağlı görünüyor.Dün sonunda cesaret edip ölçtüm belim 73 cm ve göbek deliği çevresi de 80 cm çıktı.51 kiloyken bile belim 70 cm di ne yapsam gitmiyor resmen.(egzersiz yaptığım halde ki bu kardiyo ve göbek için sıkılaştırıcı eritici hareketler içeriyor)Ama nasıl oluyorsa anlamıyorum göbek için birsürü hareket yapıyorum göbek hariç kalçam kollarım bacaklarım eriyor.!?Ve zayıfsın daha ne istiyorsun gibi laflardan da bıktım çünkü gerçekten giyinikken herşey çok güzel görünüyor ama o kıyafetleri çıkarıp aynada kendime bakınca inanın çok çirkin duruyor, öyle değil işte güzel görünmekle az kilonun sanıldığı kadar ilgisi yok ayrıca bir genç kıza lömbür lömbür yağ hiç yakışmıyor herkes rakamlara kafayı takmış ama önemli olan vücudun orantılı olması ve sıkı görünmesi..Şu an kendimi damacana gibi hissediyorum.
Gerçekten artık bıktım her türlü bilgiye ,diyete,egzersize,hatta liposuction gibi estetik yöntemler hakkında bilgiye ihtiyacım var.
Teşekkürler..

Karın ve core kaslarını çalıştıran egzersizlere yönel. Jillian michaels in 6 week 6 pack programı var. Tam senin derdine derman. iki level var yanlış hatırlamıyorsam.. 1. leveli 3 hafta yapıp ara veriyorsun, sonra 2. level yapıyorsun. Günde yarım saat. On günde dışardan farkedilir değişim..

Ben jillian i çok seviyorum. Daha once 30 day shred programını yaptım. Ve harika sonuçlar aldim. Herkes ne yaptığımı soruyordu.

Ben de Jillian Michaels'in programını yaptım. Bayağı bir incelme oluyor.

Bel bolgesi icin hergun 15 dk twister harika. Gobek icin bol mekik ve bir cok yer hareketi var. Sporu birakmasaydi nerdeyse karin kasi yapacaktim ben. 46 yasindayim. Gecen sene 17 kilo verdim.

Bel bolgesi icin hergun 15 dk twister harika. Gobek icin bol mekik ve bir cok yer hareketi var. Sporu birakmasaydi nerdeyse karin kasi yapacaktim ben. 46 yasindayim. Gecen sene 17 kilo verdim.

ben aslında biraz da korkuyordum egzersizi abartmaktan..Çünkü okumuştum bikaç yerde 'sorunlu bölge zaten yağlı bir de üstüne kas eklenince daha da kalın 'görüneceğini..
Sizce böyle bir şey var mı ?Yani görüyoruz hacimli kaslı görünmek isteyenler önce bir kilo alırlar üstüne yoğun egzersiz yaparlar..
Benim de pek bir bilgim yok bu konuda ne yapacağıma tam karar veremiyorum..

Yag erimeden kas ortaya cikmiyor zaten. Oyle bir sey yok yani. Erkekler icin o yogun proteinli beslenme stili. Genislikte yaptiginiz egzersize bagli. Erkeklerin yaptigi egzersiz ayridir iri kasli hacimli gorunmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…