- 15 Ocak 2017
- 7
- 5
- 1
- Konu Sahibi Melisa Mutlu2016
-
Büyü falan yok bence, konun kapanmasın bu konuya girmiyorum bile.
Birbirlerini tanımayan iki çiftin, yanlış yapılan evliliği.
Daha anne kuzusu olan bir adamın(!), evlenmeye kalkması.
Evliliğini daha yerine oturtmamış,21 yaşında bi kadının evlenmesi, çocuk yapması.
Yani bağıra bağıra diyor ki bu konu, hadi evlendim tamam da, neden çocuk neden ?
Yeni evlilere evliliğin ilk 2 yılı prezervatif öneriyorum.
Onun derdindeyim zaten amma velakin sadece paylasmak icimi dökmek istedimmAnnen yoğun bakımdaymış onun derdine düş kaynanayı takma
sagolun haklı olabilirsinizbüyü falan karıştırmışsınız konunuz kapanır
eşiniz olgunlaşmamış siz de kv ye çok yüz vermişsiniz
annenize Allah acil şifalar versin
Sen 'çocuğumuz olmayacak doktor böyle böyle dedi diye yazsaydın keşke.Cocugumuzun olamayacağını soyledi doktor tedavi olunmadan o yuzden yazarken 2 kere düşünün
Galiba bu yuzden kaybediyorum takmaman lazimBol bol oku dua et her gün felak nas oku ayetel kürsi oku evine kendine eşine çocuğuna oku üfle.Duanın gücüne inan ve böyle şeylere takılıp kalma unutma Peygamber Efendimize de böyle kötülüklerle etkilemek isteyenler olmuş büyü vs. gibi ve Felak ve Nas sureleri inmiş.Düşün daha etkilisi yok yani.O yüzden sen kendini Allaha teslim et böyle şeylere takılma sen kafayı taktıkça daha kötü olursun.Her şeyi kafaya takmaktan kurdeşen olmuşsun.Kv dediğin ne ki her söylediğini kafanda kurmuşsun.Biraz geniş olmayı bilmelisin o laf sokuyosa sen de güler yüzle cevabını ver içinde kalmasın
Ben bebegimle ilgili bisey yapmak icin yazmadım sadece kv ilgili derdimi yazdım.!Sen 'çocuğumuz olmayacak doktor böyle böyle dedi diye yazsaydın keşke.
Sizde konuyu açarken iki kere düşünün.
Hem bu şekilde çocuk olması iyi mi olmuş?
Büyü muska şu bu diyeceğine, ben nerde hata yaptım diye düşünsen sonuca ulaşman daha kolay olur
Arkadaşım çocuk olduktan sonra dğeişmişler yazmışsın yoksa ben mi körüm ?Ben bebegimle ilgili bisey yapmak icin yazmadım sadece kv ilgili derdimi yazdım.!
+1000Büyü falan yok bence, konun kapanmasın bu konuya girmiyorum bile.
Birbirlerini tanımayan iki çiftin, yanlış yapılan evliliği.
Daha anne kuzusu olan bir adamın(!), evlenmeye kalkması.
Evliliğini daha yerine oturtmamış,21 yaşında bi kadının evlenmesi, çocuk yapması.
Yani bağıra bağıra diyor ki bu konu, hadi evlendim tamam da, neden çocuk neden ?
Yeni evlilere evliliğin ilk 2 yılı prezervatif öneriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?