- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
-
- Konu Sahibi feliscatus
Ten kokusu değil dediniz ama ten kokusu gibi geldi bana. Ten kokusu temiz insanlarda da ağır olabilir . Eğer değil diye ısrar ediyorsanız da dolap yerlerini değiştirin . Eşinizin yerine siz sizin yerinize de eşiniz geçsin. Sorun çözülecek mi merak ettim
O zaman tek çare dolabı değiştirmek ve eşinizin tüm kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine verip yeni kıyafetler almak. Koku cidden çok önemli bir yerde paraya bakmıyor insanTen kokusu değil çünkü giymediği giysiler kokuyor. Ben de düşündüm yer değişmeyi ama eğer eski giysilerden sinen bi kokuysa kendimi riske atmak istemedim
Aaaaaa aynısını yaşıyoruz. Sanki bi gömleğini giymiş geri asmış gibi ter kokusu değil ama dediğiniz gibi rutubet gibi sanki. Hepsini yıkadım hala aynı. Üstünde kokmuyor sadece dolapta kokuyorMerhaba, öncelikle iyi seneler dilerim herkese. Benim sorunum (evet artık sorun) eşimin dolabında ve giysilerinde olan ağır koku. Ter kokusu değil rutubet olarak düşünün ten kokusu da değil kötü kokmaz zaten temiz bir adamdır ama bu mevzuya çare bulamadım.
Annesinin evinden gelen bekarlık takımlarını verdim dağıttım hem kilo almıştı hem de bence kokunun kaynağı onlardı ama geçmediDolaba çeşit çeşit kokular, spreyler sıkıyorum, çamaşırların arasına sabun, koku ne varsa koyuyorum, dolabı havalandırıyorum ama adam duş alıp bir giyiyor pijamayı ben mefta baya rutubet kokuyor. Evin, dolabın su alma ihtimali yok aksine kupkuru bir evim var çok güneş alır sıcaktır ve benim tarafta bir gram koku yok. Havalandırmama rağmen geçmiyor deliricem neden olur size oldu mu nasıl çözücem başına gelen var mı?
Ağır böyle insanın genzine gelen bir koku. Yumuşatıcı değiştim, kurutma aldım kıyafetler mis gibi çıkıyor makineden dolapta iki gün durunca ölüm kokuyornolur bana yardım.
Sizin burunda bir sorun olabilir mi?Merhaba, öncelikle iyi seneler dilerim herkese. Benim sorunum (evet artık sorun) eşimin dolabında ve giysilerinde olan ağır koku. Ter kokusu değil rutubet olarak düşünün ten kokusu da değil kötü kokmaz zaten temiz bir adamdır ama bu mevzuya çare bulamadım.
Annesinin evinden gelen bekarlık takımlarını verdim dağıttım hem kilo almıştı hem de bence kokunun kaynağı onlardı ama geçmediDolaba çeşit çeşit kokular, spreyler sıkıyorum, çamaşırların arasına sabun, koku ne varsa koyuyorum, dolabı havalandırıyorum ama adam duş alıp bir giyiyor pijamayı ben mefta baya rutubet kokuyor. Evin, dolabın su alma ihtimali yok aksine kupkuru bir evim var çok güneş alır sıcaktır ve benim tarafta bir gram koku yok. Havalandırmama rağmen geçmiyor deliricem neden olur size oldu mu nasıl çözücem başına gelen var mı?
Ağır böyle insanın genzine gelen bir koku. Yumuşatıcı değiştim, kurutma aldım kıyafetler mis gibi çıkıyor makineden dolapta iki gün durunca ölüm kokuyornolur bana yardım.
Konu sahibi değilim ama benim eşimin kullandığı yastık iç kılıfına kadar sapsarı oluyor her gün banyo yapan adam diğer yastığı da ben kullanıyorum aynı zamanda kılıfını değiştiriyorum ama eşimin kullandığı yastık resmen çöpe atmalık oluyor neden acaba?Merhaba eşinizin kullandığı yastıklarda sararma var mı
Evden çalışıyor bizde sigara içilmez. Önerilerin hepsi güzelmiş deneyeceğimYani calıstıgı ortamda sıgara ıcılıyor ve havasız bıyerse ustune sınıyor olabılırmı . Yanı o ter kokusu desenız e adama sizde yaklasamazsınız
Gunluk degısmesını ve daha fazla hergun yıkamayı alışkanlık edının yanı nasıl olabılırkı tenız kıyafetlerın kokması
Dıger eskıden kalan takım fıkan varsada kuru temızlemeye yollayın