- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
- 23
Bunu eleştirenlerde eşlerden yardim bekleyenler oluyor genelde. Bende erkek annesiyim ve kesinlikle herşeyi öğretecm. Kimseye kulak asmamak gerek umrumda değil .Bu zihniyetin ne kadar sağlıklı erkek yetiştirdiği haberlerden belli. Hergün bir şiddet haberi. Hem mutfak eşyası erkek fıtratını niye bozuyor erkek adam yemek yapmaz mı onu da anlamadım. 1 yaşında oğlum var o da sürekli mutfak eşyalarıyla oynuyor şuan.evde bebek yok ama gittiğimiz yerlerde oynuyor daha küçük diye sanırım kimseden tepki almadım alsam da anca güler geçerim. Cinsiyet ayrımcılığı yapmayan bir çocuk yetiştirmeyi planlıyorum ve bütün ev işlerini öğretmeyi. Büyüdüğü zaman her işini kendi yapabilsin istiyorum.
Çok saçma ya. Benimde oglum var küçük fincan takımı almıstım. Çay koyup ikimiz içiyorduk. Geri kafalı zihniyet bu bosver takma. Hem ben ogluma pembe t shirt bile giydiriyorum ne var bunda. Simdi moda bir kere. Çok ya yakısıyor. Hee bu arada pipisi de yerinBaşlık ironi içerir.
Ciddi değilim.
Ama kiskaniyirum artık kız annelerini. Cunku düşecek pipi yok, hayat size güzel.
2 oğlan annesiyim. 3 yaş ve 6 ay
Oğlumun son 1 aydır en sevdiği oyuncak hani şu pembe mutfak esyaları oluyor ya, tenceresi, fincanı falan. İşte o.
Ama bir oyuncak nasıl bela olur bu kadar insana.
Çocuk seviyor diye saf saf gittiğimiz yere de götürdüm oyuncağı.
Ve kocaman kocaman gözlerini açıp bana nasıl oğlumu kız oyuncağı ile oynattigimi sordular.
Özenir sonra, fitratını Bozuyorsun dediler.
iki çocukla yetebilmemin bir yolu da ev islerini oyuna çevirip birlikte yapmak.
Bulaşık/çamaşır makinesi boşaltma, çamaşır asma vs oğlum eşlik eder.
Çokta keyif alıyoruz.
Ama ama nasıl yani? Erkek çocuğuna ne gerek?
Mazallah ya pipisi duserse??
Bitti mi? Tabiki Hayır.
Küçük için kullandığım sling var, rengi Lila.
Eki Görüntüle 2091755
Şöyle bir şey. Yani bence annenin aksesuarı. Rengini de anne bilir
Ama siz siz olun sakin oglunuzu Lila bir kumaşla sarmalamayin :))
Zira bırakın çevrenizi, sokaktaki insanlar tarafından bile hunharca eleştirilirsiniz.
Şimdi ben bu cocukları ne yapayım?
Ellerine araba, uçak, tabanca verip
Meyvelerini soyup dilimleyip ağızlarına koyup,
Baştan aşağı mavi giydirsem,
Hafta bir kaç gün de kurtar vadisi izletsem, kurtarır mıyız pipileri?
Harika anlatmışsın tabi oçevredekilerin dediği gibi yapalım iyice kendini erkek hissetsin sen erkeksin aslansın pipin var oyuzden hiç yemek yapmazsın temizlik yapmazsın onları kadın denilen pipisiz yapar sen ondan üstünsün diye yetiştirmek lazım ki az makanta var yenilerini çabuk çabuk büyüyüp yetiştirelim ülkenin ihtiyaçı varBaşlık ironi içerir.
Ciddi değilim.
Ama kiskaniyirum artık kız annelerini. Cunku düşecek pipi yok, hayat size güzel.
Oğlumun son 1 aydır en sevdiği oyuncak hani şu pembe mutfak esyaları oluyor ya, tenceresi, fincanı falan. İşte o.
Ve kocaman kocaman gözlerini açıp bana nasıl oğlumu kız oyuncağı ile oynattigimi sordular.
Çokta keyif alıyoruz.
Bitti mi? Tabiki Hayır.
Eki Görüntüle 2091755
Zira bırakın çevrenizi, sokaktaki insanlar tarafından bile hunharca eleştirilirsiniz.
Nasıl da bizi anlatmışsınız. Dışarıdakiler daha olumlu yaklaşırken ben en sert tepkileri eşimden alıyorum. 5 yaşındaki oğlumun kurabiye yapması, çamaşır asması veya oyuncak ütü vileda ile oynamasını sorun ediyor. Çok bunalttı. Acaba diyorum ileride fıtratı bozulursa farklı hissederse diye çekiniyorum bu sefer yaptırmıyorum. Oğlum ısrar ediyor gözyaşı akıtıyor resmen neolur salatayı ben doğruyayım patatesleri dilimliyeyim. Babama söylemeyiz diyor. Düşünün
Başlık ironi içerir.
Ciddi değilim.
Çokta keyif alıyoruz.
Bitti mi? Tabiki Hayır.
Eki Görüntüle 2091755
Slingin rengi tabiki annenin seçimi olmalı ne seviyosan
Çocuk oturup barbilerle evcilik oynayıp kıyafet dikiyo değil ya boşver milleti
Öyle bile olsa kime ne dimi
Belki cocuk yaratıcı yönünü gelistirecek moda tasarimcisi olacak belki de evcimen huyu var kime ne
Illa mavi kamyonla oynatacaklar
Benim barbilerim vardi
Mavi kum kamyonum da.. barbieler ona biniyordu :)
Sonra annemle knexler vardi lego gibi ondan araba yapıyorduk maksat yaratıcılık cok da iyi yapıyorduk
Ha kirmizi spor arabam dr setim vardı.Bunlar diger kadınlık yetilerimi kaybettirmedi
Ama hic uzaktan kumandali arabam olmadıçocuğum olunca kiz yada erkek ilk onu alicam rahat rahat oynarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?