Sadece egzersiz ve az yemekle kilo verilirmi ?

Barbie_x3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
32
0
Selaaam..

benim sorunum spor yapmamak.:çok üzgünüm:
spordan nefret ediyorum ve hic bir spor dalina ilgi duymuyorum.:eek:lmaz:
yürüyüs yaparken cok sikiliyorum ve o yüzden yapamiyorum
ama bogazimi tutabiliyorum ve egzersiz yapmayida seviyorumhihoyyyt
sorum su : gercekten spor yapmadan, sadece evde egzersiz yaparak kilo verilirmi ?
okuldan eve yürümeyi de düsündüm ama soguk havalarda vazgectim tekrar..mafoldumben7
bana ne önerirsiniz ?
herkes gercekten spor yapicak kadar iradelimi ? :1no2:

Merhaba, sadece diyetle bile kilo verirsin kilon çok fazla değilse ve yaşın gençse sarkma da olmaz. Üzerine bir de evde egzersiz yapıyorsan balla kaymak. Evde istediğin ağırlıkta egzersiz yapabilirsin. Ama 10 dk yapıp bırakmak yok. En az bir 30-40 dakika düşen ve yükselen tempolarda yapılmalı bence egzersiz. Ben son birkaç gündür mekik çekip elastik bantlarla çalışıyordum ama bu gün işi hızlandırmaya karar verdim. Şortumu ve spor ayakkabılarımı giydim ve ip atlamaya başladım. 50 tane atlayıp 15 sn dinlenip bi 50 daha atladım. Sonra başladım evin içinde ordan oraya koşmaya. Evin içinde 25-30 tur atmışımdır. Kan ter içinde kaldım. sonra birazda yerimde saydım. Sonra farkettim ki hareket etmek insanı gerçekten mutlu ediyor. Yüzüme kan geldi resmen. Egzersizden köşe bucak kaçan ben bu küçük deneyimden sonra bunu hergün yapmaya karar verdim çünkü çok zevkliydi. Sen de dene bana hak vereceksin. :)

sadece diyetle kalici kilo verilmedigini biliyorum ben aslinda...
yasim 16 kilomda fazla degil ama ince ve siki bir fizik istiyorum..
gercekten sadece egzersiz yeterliyse cok mutlu olucam :)

sen sakın bu yaşta diyet yapayım deme barbie. Gelişme çağındasın hala. Zararlı yiyeceklerden abur cubur kızartma vs yeme bir de egzersiz yap, sağlığını bozma. :)

X