• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece dileği kabul olanlar yazabilir mi

Hıdırellezde bebek için niyet edip gerçekleşen örnek verebilir mi özel mesaj atarak

• Evet

OY: 4 44,4%
  • Hayır

OY: 5 55,6%

• Ankete Katılan
    9
Nasıl yapılıyor ben de yapmak istiyorum ama anlayamadım her yerde farklı yazıyor Mesela çizip gül ağacının dibine gömülüyor gibi,ya da taşlarla mı çizmek gerekiyor ???:anneadayı:

Kağıda çizip gülün altına gömüyoruz sabah geri mi alıyorduk

Nasıl yapılıyor ben de yapmak istiyorum ama anlayamadım her yerde farklı yazıyor Mesela çizip gül ağacının dibine gömülüyor gibi
Evet
Taşla da şekil yapan var
Gül ağacına gömerek de
Kağıda da yazsak oluyo
Bence farketmez
Çeşitli şekilleri var :))

Evet
Taşla da şekil yapan var
Gül ağacına gömerek de
Kağıda da yazsak oluyo
Bence farketmez
Çeşitli şekilleri var :))
O zaman bu sene kağıda çizip gömmeye karar verdim o zaman . Hem kağıda çizersen daha güzel çizerim yazarım belirgin olur :KK47:

Ben de cok emindim olacagina olmadi daha cok yikildim ve uzuldum herkesin de olmuyor.
Oluyor ama çok değişik oluyor. Nasıl anlatsam ben de çok denedim zamanında. Emindim falan sanıyordum ama o ruh halini yakalayınca çok değişik hissedeceksin. Sanki eline aldığın kalem gibi maddesel varlığını hissedebiliyorsun eminliğinin. Kesin olacak, oldu, eminim demek ve öyle hissetmekte yetmiyor. Ben de bu değişimin nasıl olduğunu bilmiyorum açıkçası. Farklı hissediyorum. Anksiyetem tekrar baş göstermişti, düşünce gücüyle anında geri gönderdim. Çok fazla odaklandım, çok uğraştım olmadı sandım kendiliğinden bir anda oldu enerji akımı. Keşke gösterilebilen bir şey olsa çevreme yardım ederdim.

Oluyor ama çok değişik oluyor. Nasıl anlatsam ben de çok denedim zamanında. Emindim falan sanıyordum ama o ruh halini yakalayınca çok değişik hissedeceksin. Sanki eline aldığın kalem gibi maddesel varlığını hissedebiliyorsun eminliğinin. Kesin olacak, oldu, eminim demek ve öyle hissetmekte yetmiyor. Ben de bu değişimin nasıl olduğunu bilmiyorum açıkçası. Farklı hissediyorum. Anksiyetem tekrar baş göstermişti, düşünce gücüyle anında geri gönderdim. Çok fazla odaklandım, çok uğraştım olmadı sandım kendiliğinden bir anda oldu enerji akımı. Keşke gösterilebilen bir şey olsa çevreme yardım ederdim.
Canım bana öZel mesaj atabilir misin profiline de yazdım farketmedin sanırım :))

denize atinca oluyor muydu?

Denize atılmaz denir Miss, o zaman "Ben bıraktım vazgeçtim" demek gibi oluyormuş, kuma çizersin.

Bizim de arada denk getirirsek arkadaşlı-aileli gece deniz kenarına inme gezme, oraya buraya bi şeyler çizme etkinliğidir öyle :)) Hala daha pek inandığım söylenemez ama üç şey çizdim denk gele sırayla ve o sıraya göre gerçekleşti üçü de :D :D

Denize atılmaz denir Miss, o zaman "Ben bıraktım vazgeçtim" demek gibi oluyormuş, kuma çizersin.

Bizim de arada denk getirirsek arkadaşlı-aileli gece deniz kenarına inme gezme, oraya buraya bi şeyler çizme etkinliğidir öyle :)) Hala daha pek inandığım söylenemez ama üç şey çizdim denk gele sırayla ve o sıraya göre gerçekleşti üçü de :KK70: :KK70:
Ne güzel
Darısı başımıza :)))

Yasayan bilir anlattiginizi degisik duygular yasadiniz galiba guzel sonuclandiysa ne guzel sizin adiniza sevindim.

Back