- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetNasıl yapılıyor ben de yapmak istiyorum ama anlayamadım her yerde farklı yazıyor Mesela çizip gül ağacının dibine gömülüyor gibi
Kağıda çizip gülün altına gömüyoruz sabah geri mi alıyorduk
O zaman bu sene kağıda çizip gömmeye karar verdim o zaman . Hem kağıda çizersen daha güzel çizerim yazarım belirgin olurEvet
Taşla da şekil yapan var
Gül ağacına gömerek de
Kağıda da yazsak oluyo
Bence farketmez
Çeşitli şekilleri var :))
O zaman bu sene kağıda çizip gömmeye karar verdim o zaman . Hem kağıda çizersen daha güzel çizerim yazarım belirgin olur
Oluyor ama çok değişik oluyor. Nasıl anlatsam ben de çok denedim zamanında. Emindim falan sanıyordum ama o ruh halini yakalayınca çok değişik hissedeceksin. Sanki eline aldığın kalem gibi maddesel varlığını hissedebiliyorsun eminliğinin. Kesin olacak, oldu, eminim demek ve öyle hissetmekte yetmiyor. Ben de bu değişimin nasıl olduğunu bilmiyorum açıkçası. Farklı hissediyorum. Anksiyetem tekrar baş göstermişti, düşünce gücüyle anında geri gönderdim. Çok fazla odaklandım, çok uğraştım olmadı sandım kendiliğinden bir anda oldu enerji akımı. Keşke gösterilebilen bir şey olsa çevreme yardım ederdim.Ben de cok emindim olacagina olmadi daha cok yikildim ve uzuldum herkesin de olmuyor.
Canım bana öZel mesaj atabilir misin profiline de yazdım farketmedin sanırım :))Oluyor ama çok değişik oluyor. Nasıl anlatsam ben de çok denedim zamanında. Emindim falan sanıyordum ama o ruh halini yakalayınca çok değişik hissedeceksin. Sanki eline aldığın kalem gibi maddesel varlığını hissedebiliyorsun eminliğinin. Kesin olacak, oldu, eminim demek ve öyle hissetmekte yetmiyor. Ben de bu değişimin nasıl olduğunu bilmiyorum açıkçası. Farklı hissediyorum. Anksiyetem tekrar baş göstermişti, düşünce gücüyle anında geri gönderdim. Çok fazla odaklandım, çok uğraştım olmadı sandım kendiliğinden bir anda oldu enerji akımı. Keşke gösterilebilen bir şey olsa çevreme yardım ederdim.
denize atinca oluyor muydu?
Bunu da duydumdenize atinca oluyor muydu?
AminnnnŞnşallah en tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize
Ne güzelDenize atılmaz denir Miss, o zaman "Ben bıraktım vazgeçtim" demek gibi oluyormuş, kuma çizersin.
Bizim de arada denk getirirsek arkadaşlı-aileli gece deniz kenarına inme gezme, oraya buraya bi şeyler çizme etkinliğidir öyle :)) Hala daha pek inandığım söylenemez ama üç şey çizdim denk gele sırayla ve o sıraya göre gerçekleşti üçü de
Oluyor ama çok değişik oluyor. Nasıl anlatsam ben de çok denedim zamanında. Emindim falan sanıyordum ama o ruh halini yakalayınca çok değişik hissedeceksin. Sanki eline aldığın kalem gibi maddesel varlığını hissedebiliyorsun eminliğinin. Kesin olacak, oldu, eminim demek ve öyle hissetmekte yetmiyor. Ben de bu değişimin nasıl olduğunu bilmiyorum açıkçası. Farklı hissediyorum. Anksiyetem tekrar baş göstermişti, düşünce gücüyle anında geri gönderdim. Çok fazla odaklandım, çok uğraştım olmadı sandım kendiliğinden bir anda oldu enerji akımı. Keşke gösterilebilen bir şey olsa çevreme yardım ederdim.
Su alir gider olabilemezdenize atinca oluyor muydu?
Anasayfada yonetim paylasmis cok guzel bir yazi olmus onu okuyun :))Kızlar nasıl yapacağımızı birisi detaylıca anlatabilir mi :)
Ben de yapmak istiyorum hiç yapmadım