- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
EvetAnasayfada yonetim paylasmis cok guzel bir yazi olmus onu okuyun :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetAnasayfada yonetim paylasmis cok guzel bir yazi olmus onu okuyun :))
Ne güzel
Darısı başımıza :)))
Bunu da duydum
Suya atmak şeklinde
Su alir gider olabilemez
Sen neye inanırsan o senin hayatının gerçeğidir. Allah'a inanırsan o senin için vardır, inanmazsan yoktur. Varlığı yokluğu sorgulama olarak değil mantığınla bak bu cümleye. Ama Allah var sen inanmazsanda olayı değil. Evet var ama inanmayanın hayatında onun için yok. Bu bir örnek sadece.Yasayan bilir anlattiginizi degisik duygular yasadiniz galiba guzel sonuclandiysa ne guzel sizin adiniza sevindim.
Denize atılmaz denir Miss, o zaman "Ben bıraktım vazgeçtim" demek gibi oluyormuş, kuma çizersin.
Bizim de arada denk getirirsek arkadaşlı-aileli gece deniz kenarına inme gezme, oraya buraya bi şeyler çizme etkinliğidir öyle :)) Hala daha pek inandığım söylenemez ama üç şey çizdim denk gele sırayla ve o sıraya göre gerçekleşti üçü de
Denize atılmaz denir Miss, o zaman "Ben bıraktım vazgeçtim" demek gibi oluyormuş, kuma çizersin.
Bizim de arada denk getirirsek arkadaşlı-aileli gece deniz kenarına inme gezme, oraya buraya bi şeyler çizme etkinliğidir öyle :)) Hala daha pek inandığım söylenemez ama üç şey çizdim denk gele sırayla ve o sıraya göre gerçekleşti üçü de
tisikkur ettim
kagidi topraga gomsem olur mu?
valla panpalar nehir kenarindayim ama kopru geciyor yol geciyor kum yok
gul agaci hic yok
nasil yapsam?
Saksıdaki gül bitkisinin altına da asabilirsin, çiçekçilerde bulunmaz mı ki oralarda?
Yapay gül var mı evde? Saksıya yada balkonda bir tabak içine oturtup dibine bırakırsınız kağıdı ama evin içinde olmamalıvalla cok cakalsin panpa
artik cok gec acik cicekci bulamam
baska cicek agaci bakarim
Sen neye inanırsan o senin hayatının gerçeğidir. Allah'a inanırsan o senin için vardır, inanmazsan yoktur. Varlığı yokluğu sorgulama olarak değil mantığınla bak bu cümleye. Ama Allah var sen inanmazsanda olayı değil. Evet var ama inanmayanın hayatında onun için yok. Bu bir örnek sadece.
Mesela senin hayatunda seni döven bir adam var ama sen inanmıyorsun seni dövdüğüne. E adam dövüyor ama sen yok diyorsun. Dünyadaki milyarlarca insan için o adam dayak atıyordur. Ama buna inanmayan kadının hayatında o adam dayak atmıyordur. Gerçeği kendin yaratırsın.
Yapay gül var mı evde? Saksıya yada balkonda bir tabak içine oturtup dibine bırakırsınız kağıdı ama evin içinde olmamalı
Supermis ya :)))Amin, hayırlısı ile.
Aynen öyle denirmiş Denoşum "Ben bıraktım, vazgeçtim, sen al" der gibi, su-deniz alır götürürmüş sonra onu filan.
Annemlerin 8 sene çocuğu olmamış, zaten doktor kapısı vb. aşındırılmadık yer bırakmamışlar, hocasına kadar yani öyle söyleyeyim, çaresizlik-çok istemek insana her kapıyı çaldırıyor. Böyle bir Hıdırellez hikayesi de var kendisinin, ben belki öyle tesadüf etti derim hala pek inanasım gelmez ama annem inanır.
Önceden bebek çizip, kumaştan bebek yapıp denize atarmış... Halası ile gitmişler bir sene, halası görmüş "Naapıyorsun sen?" diye ve "Deniz alır götürür, vazgeçtim demek o, denize atıp durma bebeklerini, kuma çiz" demiş. O sene kuma çizmiş, devamındaki sene içinde bana hamile kalmış. Kendisi öyle anlatır. :))
ben de denedim olmustu kuzum ayrica hatirlattigin icin tesekkur ederim. :)selam kızlar
Sizlerden Hıdırellez batıl ya da değil bunun yorumunu istemiyorum
Derdim açık ve net :))
Hıdırellezde dileği kabul olanlar örnek verebilirler mi
Teşekkür ederim
Batıl canım.selam kızlar
Sizlerden Hıdırellez batıl ya da değil bunun yorumunu istemiyorum
Derdim açık ve net :))
Hıdırellezde dileği kabul olanlar örnek verebilirler mi
Teşekkür ederim