• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sadece çatlatma iğnesi kullanan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bahara giderken

Güzel günlere, güneşli günlere 🍃🌸
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2017
1.269
2.162
133
Merhaba herkese, benim sol tüpüm olmadığı için sadece sağ taraftan yumurtlama olduğu zaman gebelik şansımız var. Onu anlamak için de adetin geçmesi gerekiyor Yumurtaların biraz büyümesi geriyor çünkü. Eğer sağ taraftaki yumurtalarım daha önde gidiyorsa oradan yumurtluyorum. Fakat bu süreçte Klomen ya da femara kullanamamış oluyorum. Peki sadece çatlatma iğnesi kullanan var mı ilaç kullanmadan? Aslında çatlama da bir sorunum yok sadece denemek istiyorum

Merhaba herkese, benim sol tüpüm olmadığı için sadece sağ taraftan yumurtlama olduğu zaman gebelik şansımız var. Onu anlamak için de adetin geçmesi gerekiyor Yumurtaların biraz büyümesi geriyor çünkü. Eğer sağ taraftaki yumurtalarım daha önde gidiyorsa oradan yumurtluyorum. Fakat bu süreçte Klomen ya da femara kullanamamış oluyorum. Peki sadece çatlatma iğnesi kullanan var mı ilaç kullanmadan? Aslında çatlama da bir sorunum yok sadece denemek istiyorum
Doktor vermeden deneme ablam onlar saati saatine vurulup takip edilen onemli ilaclarki kac cesit onlar deneme

Back