Kendisi yeni polis oldu ve hani birikim derler ya düğün için onu yapamadan evlenemiyoruz ailem de aynı şekilde son sınavım kaldı ondan sonra istediğim bölüm bunun içinde ailem hemen evlilik olmaz diyo zaten vermeden öncede okulu bitsin öyle dediler ama işte düştük bi hatayaDüğünü erkene almaktan başka bı çözüm yok bence
Sanmıyorum gebelik olduğunu ama öyle bı durum da aldirirmisin kiKendisi yeni polis oldu ve hani birikim derler ya düğün için onu yapamadan evlenemiyoruz ailem de aynı şekilde son sınavım kaldı ondan sonra istediğim bölüm bunun içinde ailem hemen evlilik olmaz diyo zaten vermeden öncede okulu bitsin öyle dediler ama işte düştük bi hataya
O kadar insan bebek olması için uğraşırken benim bi zevk suyundan olduysa ilk olurum sanırım evet bi cana kıymak bu kadar basit olamazSanmıyorum gebelik olduğunu ama öyle bı durum da aldirirmisin ki
Olmamalı herşeyin hayırlısı olsun ama yokturO kadar insan bebek olması için uğraşırken benim bi zevk suyundan olduysa ilk olurum sanırım evet bi cana kıymak bu kadar basit olamaz
Belirtiler ne zaman başlar kiSanmıyorum gebelik olduğunu ama öyle bı durum da aldirirmisin ki
İnşallah yoktur ama bu sancı neyin nesi bilemedimOlmamalı herşeyin hayırlısı olsun ama yoktur
Adet sancisi olabir canım gebelik belirtileri herkeste farkliİnşallah yoktur ama bu sancı neyin nesi bilemedim
Anladım teşekkür ederimAdet sancisi olabir canım gebelik belirtileri herkeste farkli
Bunu içersem olur muyum hemenAspirin için hemen gelir,stresten geçikmiştir.
Bir iki güne olur. Dediğim gibi stresten gecikmiştir içmeseniz bile olur.Bunu içersem olur muyum hemen
Ay inşallah dediğiniz gibi olurumBir iki güne olur. Dediğim gibi stresten gecikmiştir içmeseniz bile olur.
Baya kötü bi durum gerçekten artık kendimi hamile gibi hissediyorum belirti yokken bile öyle varmış gibi oluyorum bi hata yaptım Allah kimsenin başına vermesin inşallahSanmıyorum aynı durumu ben de yaşadım bi şekilde takıntı haline getiriyorsun takma canım
Ay amiin dünyanın en kötü hissi ciddenBaya kötü bi durum gerçekten artık kendimi hamile gibi hissediyorum belirti yokken bile öyle varmış gibi oluyorum bi hata yaptım Allah kimsenin başına vermesin inşallah
Gerçekten öyle yaşamışsın veya ölmüşsün yemin ederim hayattan bağlantımı kesmiş gibiyim ne yemişim ne içmişim belli bile değil inşallah dediğiniz gibidir yoksa ben ne yaparımAy amiin dünyanın en kötü hissi cidden
Canım korkma testini yap at bakalım yarınGerçekten öyle yaşamışsın veya ölmüşsün yemin ederim hayattan bağlantımı kesmiş gibiyim ne yemişim ne içmişim belli bile değil inşallah dediğiniz gibidir yoksa ben ne yaparım
Olur yarın atayım inşallahCanım korkma testini yap at bakalım yarın
Bekliyorum canım ama dediğim gibi çok takıntı yapma zor ihtimal onlarOlur yarın atayım inşallah
İnşallah ya inşallahBekliyorum canım ama dediğim gibi çok takıntı yapma zor ihtimal onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?