• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece ben mi böyleyim

Düğünü erkene almaktan başka bı çözüm yok bence 😁
Kendisi yeni polis oldu ve hani birikim derler ya düğün için onu yapamadan evlenemiyoruz ailem de aynı şekilde son sınavım kaldı ondan sonra istediğim bölüm bunun içinde ailem hemen evlilik olmaz diyo zaten vermeden öncede okulu bitsin öyle dediler ama işte düştük bi hataya 🤦🏻

Kendisi yeni polis oldu ve hani birikim derler ya düğün için onu yapamadan evlenemiyoruz ailem de aynı şekilde son sınavım kaldı ondan sonra istediğim bölüm bunun içinde ailem hemen evlilik olmaz diyo zaten vermeden öncede okulu bitsin öyle dediler ama işte düştük bi hataya 🤦🏻
Sanmıyorum gebelik olduğunu ama öyle bı durum da aldirirmisin ki 🙄

O kadar insan bebek olması için uğraşırken benim bi zevk suyundan olduysa ilk olurum sanırım evet bi cana kıymak bu kadar basit olamaz
Olmamalı herşeyin hayırlısı olsun ama yoktur

Sanmıyorum aynı durumu ben de yaşadım bi şekilde takıntı haline getiriyorsun takma canım

Sanmıyorum aynı durumu ben de yaşadım bi şekilde takıntı haline getiriyorsun takma canım
Baya kötü bi durum gerçekten artık kendimi hamile gibi hissediyorum belirti yokken bile öyle varmış gibi oluyorum bi hata yaptım Allah kimsenin başına vermesin inşallah 😓

Back
X