Ama değmediğini söylüyor hisseder sonuçta veya içime falan da girme olmadıKorunmasız ilişkide her zaman risk vardır
Soru sormuşum cevabınız buysa daha fazla konuşma olmasın teşekkür ederim şimdidenPrezevatif diye bi şey icat ettiler haberiniz var mı? Bu şüphelere ihtimal kalmıyor sayesinde.
Yani şöyle sürtünme evet biraz zorlama oldu ama öyle tamamen içime girme olmadı ve boşalmadı bunu biliyoruz ama zevk suyu dediğim gibi olmadı sanıyoruz ilişkinin üzerinden 16 gün geçti ama hiçbir belirtim yok sadece sancım var göğüs ağrısı falan diyorlar öyle şeyler yok yaniİlişki demissiniz ya ondan dedim sanırım sürtünme yaşadınız o zaman hamile kalmanız imkansız stresten gecikmistir
Kurallara uyduğum sürece istediğim cevabı verebilirim.Soru sormuşum cevabınız buysa daha fazla konuşma olmasın teşekkür ederim şimdiden
Siz öğretin sizden bilelimDaha ne yaptığınızdan haberiniz yok. Önce eğitim sonra cinsellik..
Yanlış anlamayın ben kötü manada demedim bilemedim sizlere sordumKurallara uyduğum sürece istediğim cevabı verebilirim.Beğenmeniz şart değil.
Sanmıyorum gebelik olduğunu test yapsanız çıkar gerçi gerek bile yok bibkac gün bekleyin stres yapmayın olursunuz adet hem düzensizlik varmış zatenYani şöyle sürtünme evet biraz zorlama oldu ama öyle tamamen içime girme olmadı ve boşalmadı bunu biliyoruz ama zevk suyu dediğim gibi olmadı sanıyoruz ilişkinin üzerinden 16 gün geçti ama hiçbir belirtim yok sadece sancım var göğüs ağrısı falan diyorlar öyle şeyler yok yani
Çok teşekkür ederim cevabınız içinSanmıyorum gebelik olduğunu test yapsanız çıkar gerçi gerek bile yok bibkac gün bekleyin stres yapmayın olursunuz adet hem düzensizlik varmış zaten
6 gün beklemem gerekiyormuş test aldım yapıcamE bi test alsanız? Negatifse de prezervatif alırsınız sonra.
Gebelik varsa 1 2 gün gecikmeden sonra çıkar6 gün beklemem gerekiyormuş test aldım yapıcam
Anladım yarın 3. Gün olacak yaparımGebelik varsa 1 2 gün gecikmeden sonra çıkar
Yarın sabah ilk idrarinla yap o zamanAnladım yarın 3. Gün olacak yaparım
Ya böyle birşey varsa ben ne yapabilirim sizce nişanlım izne gelmişti ve geri gittiYarın sabah ilk idrarinla yap o zaman
Düğünü erkene almaktan başka bı çözüm yok benceYa böyle birşey varsa ben ne yapabilirim sizce nişanlım izne gelmişti ve geri gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?