• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece ben mi böyleyim

zeynelser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
48
8
1
26
nişanlımla bi ilişkim olmuştu adet günüm geldi 2. Gün oldu ama adet olmadım hamilelik belirtisi çok yerde yazıyo ama bende farklı bişey var böyle yumurtalıklarım ve afedersiniz makat bölgeme sancı giriyo adet olacağım zaman sivilcelerim çıkar oda çıktı ama bu sancılar neden olabilir ki boşalma veya zevk suyunun olmadığını söylüyor düzensiz adet olan biriyim ama bu çok farklı bişey oldu

İlişki demissiniz ya ondan dedim sanırım sürtünme yaşadınız o zaman hamile kalmanız imkansız stresten gecikmistir

İlişki demissiniz ya ondan dedim sanırım sürtünme yaşadınız o zaman hamile kalmanız imkansız stresten gecikmistir
Yani şöyle sürtünme evet biraz zorlama oldu ama öyle tamamen içime girme olmadı ve boşalmadı bunu biliyoruz ama zevk suyu dediğim gibi olmadı sanıyoruz ilişkinin üzerinden 16 gün geçti ama hiçbir belirtim yok sadece sancım var göğüs ağrısı falan diyorlar öyle şeyler yok yani

Yani şöyle sürtünme evet biraz zorlama oldu ama öyle tamamen içime girme olmadı ve boşalmadı bunu biliyoruz ama zevk suyu dediğim gibi olmadı sanıyoruz ilişkinin üzerinden 16 gün geçti ama hiçbir belirtim yok sadece sancım var göğüs ağrısı falan diyorlar öyle şeyler yok yani
Sanmıyorum gebelik olduğunu test yapsanız çıkar gerçi gerek bile yok bibkac gün bekleyin stres yapmayın olursunuz adet hem düzensizlik varmış zaten

Back
X