biz 4.5 aylık 3 defa muhallebi verdim ilk deneme başarılıydı ama son 2 denemede hepsini kustu...
bende 6 aya kadar vermemeyi düşünüyorum...
gündüz pek emmiyor yani 3 saatte bir ama son günlerde gece 2 saatte bir uyanıp emmeye başladı bakalım dr umuz ne diyecek 15 gün sonra(
ben de sütümün yetmemesinden endişe ediyorum nerden anlıyosunuz sütün yetmediğini.benim kızım da eskisine göre daha sık emer oldu.artık doymuyo mu acaba büyüdükçe süt az mı geliyor ki. yoksa büyüdükçe daha fazla süte ihtiyaç duyduğu için mi sık emiyor?
Gögüslerimin dolgunlugundan, bebegimin emerkenki yutkunma hareketlerinden ve emme olayi bittikten sonra, oglumun ifadesinden anliyorum doyup doymadigini. Birde en dogru veri olsun diye, emzirmeden önce ve emzirdikten sonra tartiyor ve ne kadar emdigini biliyorum Ugurnuriye.
umarım yetiyordur gerçekten ddiğin gibi. ama hiç kilo almıyor değil ki.kilo alıyor ama yavaş gidiyor.neyse Allaha şükür sağlığında bir problem yok. sağlıklı olsun da zayıf olsun di mi? kızım manken olcak formunu koruyor şimdiden kaydirigubbakcemile3Bendeki tarti 20 kiloya kadar tartan, özellikle bebekler icin gelistirilmis tarti canim. Dijitalden anlayamazsin, yuvarlak olarak sonuc veriyor olabilir cünkü. Birde kizin cok hareketlidir bu haftalarda, buda otomatik olarak yansir kiloya. Ve, 2 haftada 200 gram biraz az ama vahim degil bence, 2 hafta önce rahatsizlanmis ya, onun etkisi olmustur. Mesela gecen aylarda tatildeyken, oglum ishal oldu, 300 gram civarinda kilo kaybetti. 2-3 gündür yine mizmiz, ve kilosu sabitlendi kaldi. Bence sütün yetiyor senin, icin rahat olsun.