Sadece Anlatmak İstedim

emin ol aynı durumdayım o da herşeyi biliyor adresleri telefon numaralı okuldaki hocalarıma arkadaşlarıma kadar, ama baro avukatını araştırdım pazartesi uğraşıcam bakalım. Acaba barodan avukatı seçme şansımız var mı yoksa kendileri mi atıyorlar ?

Kimse büyük konuşmamalı. Bazen insan öyle bir durum içinde bulur ki kendini bu ben miyim der. Yaşadıklarınız duygusallıkla başlamış onu görmeden sevmişsiniz olabilir ama en büyük hatanız geçmişle ilgili her şeyi anlatmanız. O da çok iyi kullanmış maalesef. İnsanız her şey bizim için ama önemli olan toparlayıp yola devam etmek. Yaşadıklarınız genç kızlara ders olacak nitelikte. Allah yardımcınız olsun umarım güçlü bir insan olarak en iyi şekilde atlatırsınız.

Anlatma sebeplerimden biri de bu, artık kızlar bunlaro görsün de bile bile lades demesinler. Kimselere güvenmesinler

anlamadimki, bi care dusundum ama.
bilemedim.
ama farkinada varmalisinki bu hayat boyle gitmez.

Zorla mi canim alla alla ya..bu ne yani...ayril kac git zorla sevgi olmaz

anlamadimki, bi care dusundum ama.
bilemedim.
ama farkinada varmalisinki bu hayat boyle gitmez.

Bir avukat buldum sonunda, yarın da işlemlere başlıyoruz. Buraya yazamadığım süreç boyunca tehditler arkadaşlarımı ailemi aramalar vee takip etmeler devam ettim ama artık yapamayacak çünkü yaptığı her şeyin cezasını çekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…